Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

όταν ο AMD είναι φτηνότερος. 

Ο 3900 λένε ότι θα είναι στα λεφτά του 9900Κ. Με μητρικές πιο ακριβές από socket 2066 ...

Η φτήνια τελείωσε. 

Α ψιτ ... και επειδή μου λέγατε ότι οι fx ήταν φθηνοί (σε τιμές i3 και κουραφέξαλα) ... βρήκα post εποχής ...

Untitled-1.jpg.2191348eeb1c1684d3eb3b81cd0ae49a.jpg

Επεξ/σία από Dr_73
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Ο 3900 λένε ότι θα είναι στα λεφτά του 9900Κ. Με μητρικές πιο ακριβές από socket 2066 ...

Η φτήνια τελείωσε. 

Α ψιτ ... και επειδή μου λέγατε ότι οι fx ήταν φθηνοί ... βρήκα post εποχής ...

Untitled-1.jpg.2191348eeb1c1684d3eb3b81cd0ae49a.jpg

Βρες και τους athlon 64. 

Ο 3770 (ο non k) είχε 370€ απτό Πλαίσιο. Τον αγόρασε φίλος μου τότε. Τι θες να μας πεις με τις τιμές Πλαισίου? 😛 

Kαι που κολλάει ο fx βέβαια. 

O 3900 12/24 δεν είναι? Που κολλάει ο 9900k ρε συ, ~50% πιο γρήγορος είναι ο 3900. Πόσο να κάνει ο καημένος? Ο 3950x είναι που είναι τιμολογημένος στο θεό, ο 3900 μια χαρά τιμή έχει.

Επεξ/σία από Ryzenlake
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, intelrisen είπε

τα πραγματα ειναι πολυ απλα 3800χ ιδιος και κατω απο 9600κ. τα ιδια γινονται και στην σερβερ αγορα. 48 πυρηνες ματσαρουν ακριβως με 64 σε συγκεκριμενη εργασια που παρουσιασε η ιδια η amd. μετα απο αυτο δε χρειαζεται να καταλαβεις γιατι βλεπεις 90% στον σαπιο-επεξεργστη σου.:lol:

link ,benchmark κατι τελος παντων που να υποστηριζει αυτο που λες?

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

link ,benchmark κατι τελος παντων που να υποστηριζει αυτο που λες?

Η άποψη του δεν σου κάνει? Θες και link? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, adtakhs είπε

Intel’s 10-core Comet Lake CPUs might have HyperThreading disabled

https://www.pcgamesn.com/intel/comet-lake-10-core-hyperthreading-disabled

Τέτοια να βλέπουν στην AMD και θα μας φορτώσουν κανένα 100€ πάνω στο MRSP .... στους 3000..........

Δεν παίζει ρε, δεν είναι τόσο ηλίθιοι...

Αν και, αξίζει το κράξιμο στους επεξεργαστές η Ιντελ, ταυτόχρονο αναπτύσσει πολλά πράγματα όπως κβαντικούς υπολογιστές με ~50qbit κτλ. Προσφέρει στην εξέλιξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

8700k έχω. Πριν λίγο δεν έλεγες για ποιότητες Intel κτλπα? Εγώ συμφώνω, πλέον σάπιος ο 8700k, έρχονται οι κόκκινοι διάβολοι με cores που προκαλούν ίλιγγο 

Εγω συμφωνώ, core με core μέχρι σήμερα είναι μπροστά η Intel. Λιγό πολύ, δεν έχει σημασία, είναι μπροστά. Αλλα τι με νοιάζει και τι να το κάνω το core με core όταν ο ένας πουλάει το thread 10€ (R7 1700) και ο άλλος 40€ (8600k). Core με core συγκρίσεις έχουν νόημα όταν και οι τιμές είναι ίδιες. Άλλιως χέστηκα αν η AMD θέλει 30 cores για να πιάσει Χ απόδοση και ο Intel 5, όταν ο AMD είναι φτηνότερος. 

πιανεις μεμονομενο παιχνιδι που σε συμφερει και φυσικα η φοτο ειναι απο συγκεκριμενη στιγμη. ασε τα σαπια εδω. βαλε ολη την πιστα αναμεσα σε 2600χ vs 8700k. το παραπανω το πληρωνεις, ακριβως γιατι ειναι καλυτερο.

δε σου ειπαμε να να παρεις ιντελ με το ζορι αλλα δε μπορεις να γραφεις ανακριβειες. βγες και πες γουσταρω να παιρνω amd γιατι ειναι πιο φτηνη, εχει καλους επεξεργαστες, και τελος.

υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα μερη ενος επεξεργαστη για τον κρινεις αν ειναι ποιοτικος ή οχι απο την φλατζοκολα που λες. αυτα ειναι για το μαρκετινγκ. οπως οταν η vw εβαζε στην γκολφο 1.4 75 αλογα 16 αρες ζαντες.:lol:

Επεξ/σία από intelrisen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Intel’s 10-core Comet Lake CPUs might have HyperThreading disabled

https://www.pcgamesn.com/intel/comet-lake-10-core-hyperthreading-disabled

Τέτοια να βλέπουν στην AMD και θα μας φορτώσουν κανένα 100€ πάνω στο MRSP .... στους 3000..........

Τι νοημα θα εχει ενας 10core χωρις ht ? γτ να τον βγαλουν εφοσον εχουν ηδη ανακοινωσει 9900ks στα 5ghz all core? :wacko:

εκτος αν τον χρονίσουν στα 5.2-5.3ghz για να πουν οτι εχουν το stp crown.

@intelrisen βλεπω δεν απαντας παλι... μονο γελας ,την παροιμία την ξερεις φανταζομαι... ;) 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, intelrisen είπε

πιανεις μεμονομενο παιχνιδι που σε συμφερει και φυσικα η φοτο ειναι απο συγκεκριμενη στιγμη. ασε τα σαπια εδω. βαλε ολη την πιστα αναμεσα σε 2600χ vs 8700k. το παραπανω το πληρωνεις, ακριβως γιατι ειναι καλυτερο.

δε σου ειπαμε να να παρεις ιντελ με το ζορι αλλα δε μπορεις να γραφεις ανακριβειες. βγες και πες γουσταρω να παιρνω amd γιατι ειναι πιο φτηνη, εχει καλους επεξεργαστες, και τελος.

υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα μερη ενος επεξεργαστη για τον κρινεις αν ειναι ποιοτικος ή οχι απο την φλατζοκολα που λες. αυτα ειναι για το μαρκετινγκ. οπως οταν η vw εβαζε στην γκολφο 1.4 75 αλογα 16 αρες ζαντες.:lol:

Ρε καταλαβαινεις τι διαβαζεις? Που συγκρινα εγω 2600 με 8700k? Είπες για επεξεργαστές που κάθονται τα cores (οτι και καλα δηλαδή η AMD δίνει cores με το τσουβάλι που στα games ξύνονται) και σου βάζω ένα game που τυχαίνει να παίζω τώρα που τερματίζει 8700k. Σε ολο το game μεταξύ 75 και 95% είμαι. Άρα δεν ισχύει αυτό που λες με cores που δεν χρησιμοποιούνται. 

Αμα θέλεις και άλλα παιχνίδια να σου βάλω και άλλα. AC odyssey που έπαιζα πρόσφατα, τα ίδια. 

Επεξ/σία από Ryzenlake
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ryzenlake είπε

Ρε καταλαβαινεις τι διαβαζεις? Που συγκρινα εγω 2600 με 8700k? Είπες για επεξεργαστές που κάθονται τα cores (οτι και καλα δηλαδή η AMD δίνει cores με το τσουβάλι που στα games ξύνονται) και σου βάζω ένα game που τυχαίνει να παίζω τώρα που τερματίζει 8700k. Σε ολο το game μεταξύ 75 και 95% είμαι. Άρα δεν ισχύει αυτό που λες με cores που δεν χρησιμοποιούνται.

δε σε συμφερε να βαλεις αυτο. :lol::lol:

Spoiler

5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τι νοημα θα εχει ενας 10core χωρις ht ? γτ να τον βγαλουν εφοσον εχουν ηδη ανακοινωσει 9900ks στα 5ghz all core? :wacko:

εκτος αν τον χρονίσουν στα 5.2-5.3ghz για να πουν οτι εχουν το stp crown.

@intelrisen βλεπω δεν απαντας παλι... μονο γελας ,την παροιμία την ξερεις φανταζομαι... ;) 

δεν ειδες την παρουσιαση ή κανεις τον χαζο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, intelrisen είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Γιατι να μην με συμφέρει? Οχι σοβαρα, εξηγησε μου το. ΠΟΥ σύγκρινα 2600 με οποιονδηποτε? Εσυ είπες οτι τα cores είναι άχρηστα γιατι ο 8600k σου είναι στο 30% στα games και σου βάλα videos απο games που τερματίζουν οχι 8600k αλλά 8700k. Ίσα ίσα δηλαδή, το video που βάζεις τα λεγόμενα μου αποδεικνύει. Το game φαίνεται να τερματίζει 8600k και σπρώχνει και 2600x στο 70+% usage. Εσύ πριν μας έλεγες οτι τα cores κάθονται και ο 8600k παίζει games στο 30% :P 

Απλά είστε τόσο τυφλωμένει από μίσος που ούτε αυτά που διαβάζετε δεν μπορείτε να κατανοήσετε. Που στο διάολο είδες να αναφέρω τον 2600x? Πουθενά, απλά είπαμε, τυφλός από μίσος.

Επεξ/σία από Ryzenlake
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Σε ολο το game μεταξύ 75 και 95% είμαι. Άρα δεν ισχύει αυτό που λες με cores που δεν χρησιμοποιούνται. 

Αμα θέλεις και άλλα παιχνίδια να σου βάλω και άλλα. AC odyssey που έπαιζα πρόσφατα, τα ίδια. 

Τα έχουμε πει αυτά. Το σενάριο ήταν πάντα ίδιο. Στους amd δεν πάρει cpu use πάνω από ... 60% . Ούτε στους fx, ούτε στους ryzen . 

Στο ac origin βλέπεις τον i5 9400f με 95% και βγάζει 90fps και ο 2600 είναι στο 50% αλλά παίζει μεταξύ 57-56fps ....

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, intelrisen είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

δεν ειδες την παρουσιαση ή κανεις τον χαζο?

Spoiler

οχι δεν την ειδα και ειμαι χαζος δεν τον κανω ,για βαλε να δω 9600k vs 3800x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...