ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε κάτω από το πάτωμα αλλά ποιο ψηλά από τoν LOOSER-R1600 που τον αγόρασες και μετά από μια εβδομάδα έψαχνες κορόιδο να τον φορτώσεις και αναγκάστηκες να χρυσοπληρώσεις INTEL τον οποίο τον τηγάνισες μετά από ασχετοσύνη. 11 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Σωστό αλλά λειτουργεί ως εξαίρεση γιατί φροντίζουν για την ασυμβατότητα οι ίδιοι οι κατασκευαστές με πρωτεργάτη την Intel. Ακόμη θυμάμαι που πριν ενάμιση χρόνο με την 1η γενια μητρικών των RYZEN έσκιζαν όλοι τα "πτυχία" τους ότι θα αγοράσει κάποιος μια μητρική του 2017 και θα τρέχει RYZEN 3ης γενιάς. Μένει να δουμε αν μια μεσαία μητρική του 2017 θα τρέχει ικανοποιητικά την 3η γενιά. Όλες οι b350/x370 έχουν agesa 1.0.0.1 bios. Τώρα ναι δε κάνουν για 12 cores κλπ ούτε έχουν pci-e gen 4 και δε θα πουσάρουν μνήμες όσο οι x570, αλλά μια χαρά μπορείς να κουμπώσεις εναν 3700x ήδη. 2
jgeorgiou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ένα PRINTSCREEN δεν είναι τεκμηρίωση , αντιθέτως δείχνει την αδυναμία τεκμηρίωσης. Ποιον προσπαθείς να πείσεις ότι ο R1600 δεν ήταν μπανάνα στο gaming? Για σκέψου λίγο , ακόμη και εργαζόμενους και μετόχους της AMD δεν θα έπειθες. Μην ξεχνάς ότι το 99% εδώ έχει ήδη διαμορφωμένη άποψη. ΥΓ Αν οι μητρικές με Β350 "τρέξουν" ικανοποιητικά έναν R3700Χ θα είναι πράγματι επιτυχία. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από jgeorgiou 2
ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, jgeorgiou είπε ένα PRINTSCREEN δεν είναι τεκμηρίωση , αντιθέτως δείχνει την αδυναμία τεκμηρίωσης. Ποιον προσπαθείς να πείσεις ότι ο R1600 δεν ήταν μπανάνα στο gaming? Για σκέψου λίγο , ακόμη και εργαζόμενους και μετόχους της AMD δεν θα έπειθες. Έχεις πάντα δίκιο.
malakudi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε ένα PRINTSCREEN δεν είναι τεκμηρίωση , αντιθέτως δείχνει την αδυναμία τεκμηρίωσης. Ποιον προσπαθείς να πείσεις ότι ο R1600 δεν ήταν μπανάνα στο gaming? Για σκέψου λίγο , ακόμη και εργαζόμενους και μετόχους της AMD δεν θα έπειθες. Η επιχειρηματολογία σου διαλύει κάθε προσπάθεια λογικής σκέψης. Το "printscreen" είναι η απόδοση ενός νέου παιχνιδιού (Battlefield V) όπου δείχνει μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στα minimum 1% fps. Αμφισβητείς το συγκεκριμένο αποτέλεσμα; Έχει κι άλλα τέτοια το συγκεκριμένο video, αυτό είναι βέβαια το πιο χαρακτηριστικό, τα αμφισβητείς όλα; Ή μήπως δεν έχουν σημασία τα minimum 1% κατά τη γνώμη σου; Τι ακριβώς αμφισβητείς; @ilos Δεν έχουν βγει ακόμα τα 1.0.0.1 για X370/B350 αλλά θα βγουν σίγουρα μέχρι το launch. Τα X370/B350 έχουν το προηγούμενο ComboAM4 AGESA, το 0.0.7.x Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από malakudi
ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε ΥΓ Αν οι μητρικές με Β350 "τρέξουν" ικανοποιητικά έναν R3700Χ θα είναι πράγματι επιτυχία. ίδιο TDP έχει με τον 1700... Εδώ άτομα τρέχαν 1700 σε A320 με γυμνά vrm. 2 λεπτά πριν, malakudi είπε Η επιχειρηματολογία σου διαλύει κάθε προσπάθεια λογικής σκέψης. Το "printscreen" είναι η απόδοση ενός νέου παιχνιδιού (Battlefield V) όπου δείχνει μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στα minimum 1% fps. Αμφισβητείς το συγκεκριμένο αποτέλεσμα; Έχει κι άλλα τέτοια το συγκεκριμένο video, αυτό είναι βέβαια το πιο χαρακτηριστικό, τα αμφισβητείς όλα; Ή μήπως δεν έχουν σημασία τα minimum 1% κατά τη γνώμη σου; Τι ακριβώς αμφισβητείς; @ilos Δεν έχουν βγει ακόμα τα 1.0.0.1 για X370/B350 αλλά θα βγουν σίγουρα μέχρι το launch. Τα X370/B350 έχουν το προηγούμενο ComboAM4 AGESA, το 0.0.7.x Σε μένα έχει βγει εδώ και 2 βδομάδες beta bios.
jgeorgiou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, malakudi είπε Η επιχειρηματολογία σου διαλύει κάθε προσπάθεια λογικής σκέψης. Το "printscreen" είναι η απόδοση ενός νέου παιχνιδιού (Battlefield V) όπου δείχνει μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στα minimum 1% fps. Αμφισβητείς το συγκεκριμένο αποτέλεσμα; Έχει κι άλλα τέτοια το συγκεκριμένο video, αυτό είναι βέβαια το πιο χαρακτηριστικό, τα αμφισβητείς όλα; Ή μήπως δεν έχουν σημασία τα minimum 1% κατά τη γνώμη σου; Τι ακριβώς αμφισβητείς; Ξέρεις τι σημαίνει τεκμηρίωση? Για να δεχθούμε οτιδήποτε θέλουμε λεπτομέρειες για την μεθοδολογία. Επίσης αν δοκιμάσεις 1000 παιχνίδια και στο 1 σου κάτσει το επιθυμητό αποτέλεσμα και στα 999 δεν τσουλάει δεν το λες και μεγάλη επιτυχία. 4 λεπτά πριν, ilos είπε Σε μένα έχει βγει εδώ και 2 βδομάδες beta bios. Για τον συνδυασμό Β350 με 3700Χ έχω κάποιες επιφυλάξεις στην πράξη. Δεν το αποκλείω απλά περιμένω να το δω "ζωντανό" και "μετρημένο". Στην δική σου μητρική αν "σηκώσει" 8πυρηνο ή 12πυρηνο 3ης γενιάς θα είναι μεγάλη επιτυχία παρόλο που θα έχει μερικές "ελλείψεις". Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από jgeorgiou
malakudi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Ξέρεις τι σημαίνει τεκμηρίωση? Για να δεχθούμε οτιδήποτε θέλουμε λεπτομέρειες για την μεθοδολογία. Επίσης αν δοκιμάσεις 1000 παιχνίδια και στο 1 σου κάτσει το επιθυμητό αποτέλεσμα και στα 999 δεν τσουλάει δεν το λες και μεγάλη επιτυχία. Σιγά μη σου γράψει και paper ο Steve για τη "μεθοδολογία". Άρα αμφισβητείς εξ' ολοκλήρου το τεστ, κατάλαβα. Καμία σωτηρία. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από malakudi
ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, jgeorgiou είπε Ξέρεις τι σημαίνει τεκμηρίωση? Για να δεχθούμε οτιδήποτε θέλουμε λεπτομέρειες για την μεθοδολογία. Επίσης αν δοκιμάσεις 1000 παιχνίδια και στο 1 σου κάτσει το επιθυμητό αποτέλεσμα και στα 999 δεν τσουλάει δεν το λες και μεγάλη επιτυχία. Πασά μου το hwu vid tbh με το γάντι τον περιποιήθηκε τον 7600k. Αν έβαζε και τα υπόλοιπα σύγχρονα games (κατι monster hunter world ,kingdom come deliverance κλπ) εκεί επειδή είναι unoptimized και heavy threaded τα συγκεκριμένα οι διαφορές είναι ακόμα μεγαλύτερες στα 1%. Στο μόνο σύγχρονο game που έχει σαφές προβάδισμα ο 7600k είναι το Far Cry New Dawn.
Ryzenlake Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 28 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε κάτω από το πάτωμα αλλά ποιο ψηλά από τoν LOOSER-R1600 που τον αγόρασες και μετά από μια εβδομάδα έψαχνες κορόιδο να τον φορτώσεις και αναγκάστηκες να χρυσοπληρώσεις INTEL τον οποίο τον τηγάνισες λόγω ασχετοσύνης. Κάτσε τώρα με την ψητή μπανάνα σου και άσε να μιλάει και κανένας άλλος που δεν είναι τόσο κουτός. Φιλε γελαει ο κοσμος μαζι σου. Σε εχω κανει τσοντα οποτε βγαζεις facts απο το κεφαλι σου για να μου την πεις. Τον R1600 τον αγορασα Ιουνιου και τον εδωσα Απριλιο, δηλαδη όντως, εντος βδομαδας!! O R1600 ξεπατωνει (κανονικα, οχι λαλακιες), τον 7600k @ 4.8ghz συμφωνα με το τελευταιο benchmark του hwunboxed. Αρα δια της λογικης, την αηδια που προτεινες την κανει κομπολοι. Facts, η δικια σου προσωπικη αποψη δεν εχει χωρο εδω. Για τον αλλο που εψησα ακομα περιμενω να μου εξηγησεις. Τι σχεση εχει το υποτιθεμεο degrade που λες οτι εφαγε με τις θερμοκρασιες. Και αφου εφαγε degrade, οπως λες, γιατι με delid που του κανα ολα καλα? Εφαγε ξεdegrade απτο delid? Πως που ποτε γιατι? Πλιζ ρε συ, δωσε εξηγησεις να γελασουμε λιγο, μην μας αφηνεις ετσι
jgeorgiou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ilos είπε Πασά μου το hwu vid tbh με το γάντι τον περιποιήθηκε τον 7600k. Αν έβαζε και τα υπόλοιπα σύγχρονα games (κατι monster hunter world ,kingdom come deliverance κλπ) εκεί επειδή είναι unoptimized και heavy threaded τα συγκεκριμένα οι διαφορές είναι ακόμα μεγαλύτερες στα 1%. Στο μόνο σύγχρονο game που έχει σαφές προβάδισμα ο 7600k είναι το Far Cry New Dawn. 1) δείξτε το συγκριτικό να δούμε λεπτομέριες (όχι απλά prtscr) 2) το 2017 κυκλοφόρησε η 8η γενιά , πρίν από την κυκλοφορία τους μιλάγαμε για τους 7th Ryzenlake τον παρόντα λογαριασμό τον έχεις λίγες μέρες , αν επανέρθεις με κάποιος από τους 4 προηγούμενους θα σου απαντήσω στα σοβαρά. Η μπανάνα που τηγάνισες , παραμένει μπανάνα και ας της αφαίρεσες το σκαλπ. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από jgeorgiou
Ryzenlake Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Ξέρεις τι σημαίνει τεκμηρίωση? Για να δεχθούμε οτιδήποτε θέλουμε λεπτομέρειες για την μεθοδολογία. Επίσης αν δοκιμάσεις 1000 παιχνίδια και στο 1 σου κάτσει το επιθυμητό αποτέλεσμα και στα 999 δεν τσουλάει δεν το λες και μεγάλη επιτυχία. Oλα σωστα, αλλα την δικια σου μεθολογια που βγαζεις τον 7500 (δηλαδη, εναν επεξεργαστη καπου 40% χειροτερο απο αυτον που δειχνει το hwunboxed) καλυτερο του 1600 δεν μας την δινεις. Απλα το επαναλαμβανεις ,χωρις ουτε καν ενα screenshot! Εγω που τους δοκιμασα και τους 2 στο AC origins, ο 1600 ειχε ΔΙΠΛΑΣΙΑ (100% πανω) fps απο τον 7500 που λες. Ανεβασα screenshots και video. Τα αποτελεσματα μου επισης συμφωνουν με του hwunboxed. Το hwunboxed ειναι το μεγαλυτερο benchmark site στο πλανητη. Αρα δεν διαφωνεις μαζι μου, αλλα με το μεγαλυτερο benchmarking site. 2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε 1) δείξτε το συγκριτικό να δούμε λεπτομέριες (όχι απλά prtscr) 2) το 2017 κυκλοφόρησε η 8η γενιά , πρίν από την κυκλοφορία τους μιλάγαμε για τους 7th Εδω είσαι https://www.techspot.com/review/1859-two-years-later-ryzen-1600-vs-core-i5-7600k/, Taking all this into consideration, if you were faced with upgrading or building a new gaming PC in mid-2017 and had the choice between these two processors, you could say going with the 7600K was a mistake. Today the R5 1600 is the superior performer enabling highly playable performance in all the latest games, while the 7600K struggles in a number of titles. Φαντασου τώρα την πατάτα που πρότεινες εσυ που ειναι 40% χειροτερη του 7600k, ποσο τραγικα λαθος εισαι Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από Ryzenlake 1
FORIS78 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 με το συμπάθειο άλλα μας πρήξατε τα ούμπαλα με τα ανόητα vs πείτε τα με pm στην τελικη... 6
Ryzenlake Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Ryzenlake τον παρόντα λογαριασμό τον έχεις λίγες μέρες , αν επανέρθεις με κάποιος από τους 4 προηγούμενους θα σου απαντήσω στα σοβαρά. Oταν δεν ξερεις τι ειναι το degrade, και να θες δεν μπορεις να απαντησεις σοβαρα.
ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα hypemen σαν τον Γεωργίου και τον κάθε Γεωργίου και μπορούμε να πάρουμε ακόμα AMD (μέχρι και το 20 που ίσως βάλουν μυαλό) σε λογικές τιμές.😎
Ryzenlake Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ilos είπε Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα hypemen σαν τον Γεωργίου και τον κάθε Γεωργίου και μπορούμε να πάρουμε ακόμα AMD (μέχρι και το 20 που ίσως βάλουν μυαλό) σε λογικές τιμές.😎 Μπαα, 2-3 είναι στην Ελλάδα και άλλοι τόσοι στον υπόλοιπο πλανήτη. Γιαυτο ξεπουλάνε τα ρύζια δυστηχώς. Εδω έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα από τους ryzen και τους intel. Έρχονται ξανά εκλογές σε λίγο καίρο. Σκέψου τώρα άτομα σαν τον τύπο αυτον ψηφιζούν ΡΕ! Δηλαδή σε φάση, δεν ξέρει τι είναι το degrade, και εκεί, σχολιάζει, επιμένει. Δεν πα να λέει ΟΛΟΣ ο πλανήτης πως είναι λάθος, δεν έχει. Μα ρε πασά μου του λες, δεν έχει σχέση το degrade με τις θερμοκρασίες. ΟΧΙ εκει αυτός. Μα ρε πάσα μου σηκώνει overclock και undervolt ταυτόχρονα, τι degrade. OXI, έχει φάει degrade λέει αυτός. Μα ρε πάσα μου έχω 1600 και 7500 και ο πρώτος είναι 100% πάνω. ΟΧΙ, δεν με νοιάζει, ο 7500 είναι πιο γρήγορος. Μα ρε πάσα μου, το μεγαλύτερο benchmarking site λέει οτι είσαι λάθος. ΟΧΙ, έχει ακολούθησει λάθος μεθολόγια. Ντάξει ρε πάσα μου, δώσε μας τα δικά σου benchmark τότε. Δεν έχω τρέξει , απλά ο 7500 είναι πιο γρήγορος γιατί το λέει στο manual του. Τι να κάνεις, τα facts δεν έχουν χώρο στο worldview του. Δεν ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία του ρε αδερφέ. Με το ζόρι να τον πείσουμε για την πραγματικότητα? Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από Ryzenlake 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα