ilos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Με i5 δεν κρατάγες 60άρι στο 3 που να χτύπαγες τον πώλο σου κάτω. Με τον 750 του δόκτωρα στα 3.99 (ούτε καν 4 Ghz ευκαιρία) και τις DDR3 του πάω στοίχημα θα τον έχει κάνει μπλε μαρέ για να βγει πάνω από τους ryzen.
Ryzenlake Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Μην παίρνεις όρκο . Μόλις είδα βίντεο με ryzen 1600 με gtx 1060 .... ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ MAFIA 3 . Στα ίδια περίπου με έναν ... i5 750 @ 3.99GHz που έχω , στο mafia 3 πάντα . Ούτε τα 30 fps δεν έχει σταθερά ο 1600 . Drop μέχρι στα 23fps είδα και σταμάτησα να βλέπω ! Μην ψάξεις βίντεο με ίδια κάρτα , ίδιο game με ... i5 7500 !!!!! Θα χαλαστείς. (Και όσο αναφέρετε το σετάκι με το ryzen 1600 , θυμίζω ότι την εποχή που βγήκε ο 1600 , η διαφορά τιμής μεταξύ 16gb 2400 & 3000 HTAN 100 ευρώ και οι μητρικες που βάζατε στον 1600 η φθηνότερη , είχε 180 ευρώ . ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 2017 ΠΑΝΤΑ) . Το να φταίει η καρτα σου πέρασε από το μυαλό? 80αρες+ βγάζει ο 1600 στο mafia3, συγκέντρωσου. Η διαφορά τιμής μεταξύ 2400 και 3000 αντε να έφτασε τα 20 ευρώ στο τσακίρ κεφι..με 160 έπαιρνες 3200c16 όταν οι τιμές φτάσανε ταβάνι. Οπότε εκτός και αν 2400 εάν τις αγόραζες 60 ευρώ κάπου το χάσες Καλά για τις μητρικες δεν το σχόλιαζω, όνειρο βλέπεις. 180 ειχε η taichi που ήταν η πιο ακριβή ξέρω γω... Κοιταξε να δεις, τα πράματα είναι απλά. Είτε σε Ryzen είτε σε Intel 2400 μνήμες ειναι garbage. Αλλα με προβληματίζει το γεγονός που το έχετε δέσει σκοινί κορδόνι ότι ο ιντρλ θα τα πάει καλύτερα με 2400 μνήμες. Τα Testarα και τα 2, με 2666 μνήμες έβγαζε τα διπλασια frames o 1600. Τα βίντεο στα ανέβασα. Λόγω και της ηλικίας σου που συνεχώς επικαλείσαι ήρθε η ώρα να παραδεχτείς ότι έκανες λανθασμένες προτάσεις και πήρες κόσμο στο λαιμό σου, και πως ανεξάρτητος μνημών και λοιπών συμπραγκαλων ο 1600 ήταν σαφώς μακράν πολύ καλύτερη επιλογή από τους ιντελ που πρότεινες. Στο δειξα με τα videos, δεν μιλάμε για διάφορες 5 και 10%, μιλάμε για διπλάσιες επιδόσεις!!! Δηλαδή στο ορκιζομε τόσο χάλια δεν περίμενα να πάει ο 7500. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Ryzenlake
ilos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Το να φταίει η καρτα σου πέρασε από το μυαλό? 80αρες+ βγάζει ο 1600 στο mafia3, συγκέντρωσου. Η διαφορά τιμής μεταξύ 2400 και 3000 αντε να έφτασε τα 20 ευρώ στο τσακίρ κεφι..με 160 έπαιρνες 3200c16 όταν οι τιμές φτάσανε ταβάνι. Οπότε εκτός και αν 2400 εάν τις αγόραζες 60 ευρώ κάπου το χάσες Καλά για τις μητρικες δεν το σχόλιαζω, όνειρο βλέπεις. Κφοιταξε να δεις, τα πράματα είναι απλά. Είτε σε Ryzen είτε σε Intel 2400 μνήμες ειναι garbage. Αλλα με προβληματίζει το γεγονός που το έχετε δέσει σκοινί κορδόνι ότι ο ιντρλ θα τα πάει καλύτερα με 2400 μνήμες. Τα Testarα και τα 2, με 2666 μνήμες έβγαζε τα διπλασια frames o 1600. Τα βίντεο στα ανέβασα. Λόγω και της ηλικίας σου που συνεχώς επικαλείσαι ήρθε η ώρα να παραδεχτείς ότι έκανες λανθασμένες προτάσεις και πήρες κόσμο στο λαιμό σου, και πως ανεξάρτητος μνημών και λοιπών συμπραγκαλων ο 1600 ήταν σαφώς μακράν πολύ καλύτερη επιλογή από τους ιντελ που πρότεινες. Στο δειξα με τα videos, δεν μιλάμε για διάφορες 5 και 10%, μιλάμε για διπλάσιες επιδόσεις!!! Δηλαδή στο ορκιζομε τόσο χάλια δεν περίμενα να πάει ο 7500. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι 30 και σήμερα.😎 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, ilos είπε Με τον 750 του δόκτωρα στα 3.99 (ούτε καν 4 Ghz ευκαιρία) και τις DDR3 του πάω στοίχημα θα τον έχει κάνει μπλε μαρέ για να βγει πάνω από τους ryzen. Το είχα βάλει κάποια στιγμή όταν είχα 1070/8700Κ και απογοητεύτηκα από το performance. Χώρια που σαν παιχνίδι είναι epic fail. 1
Ryzenlake Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ilos είπε Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι 30 και σήμερα.😎 Προσπαθω ρε πάσα μου αλλά άμα σου λέει μητρικες 180 ευρώ τι να κάμω? Διαολιζομαι 👹 8 ώρες πριν, Dr_73 είπε (Και όσο αναφέρετε το σετάκι με το ryzen 1600 , θυμίζω ότι την εποχή που βγήκε ο 1600 , η διαφορά τιμής μεταξύ 16gb 2400 & 3000 HTAN 100 ευρώ Λοίπον κοίταξα skroutz. 3200c16 (ούτε καν 3000 που αναφέρεις) 153€ τον Ιούνιο του 2017. Έχει και άλλες στα 138 (πάλι 3200c16) αλλά πήρα τις ripjaws που δούλεουν καλά με AMD, έτσι για να μην είμαι biased. Οπότε εσύ υποστηρίζεις πως έβρισκες 2400 ram με 53€. Ντάξει, δεκτόν. Έμπαινες βράδυ στο μαγαζί με λοστό, της τσίμπαγες άπτο ράφι και άφηνες ενα 50€ στο γκισέ να το βρεί ο μαγαζάτορας το πρωί όταν ανοίξει. Άλλο τρόπο δεν βλέπω. Χώρια που όπως ξανάγραψα, δεν ξερώ από που το έβγαλες το συμπέρασμα πώς ο 7500 θα είναι ταμάμ με 2400 μνήμες. Το πρόβλημα είναι οτι όποιος θα δώσει λεφτά να αγοράσει αυτές τις πατάτες και 1 χρόνο μετά θα θέλει ολόκληρο πέταμα. Η μητρική τι upgrade να σηκώσει, και ακόμα και να σήκωνε με 2400 μνήμες σίγα μη βάλεις 7700k. Γενικά τέτοιου είδους build που προτείνεται εσύ και ο jgeorgiou έτσι για βγούν φτηνότερα από AMD είναι κωμικοτραγικά. Όποιος καημένος σας άκουσες κυριολεκτικά αυτή τη στιγμή έχει τις μισές επιδόσεις σε ένα κάρο παιχνίδια (mhw / ac / bfv και η λίστα τελειωμό δεν έχει) και δεν μπόρει να κάνει και τίποτα άλλο παρά μόνο να αγόρασει ολόκληρο PC από την αρχή!! Αλλά ακόμα έχεις την αναίδια και επιμένεις...λυπήσου μας 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το είχα βάλει κάποια στιγμή όταν είχα 1070/8700Κ και απογοητεύτηκα από το performance. Χώρια που σαν παιχνίδι είναι epic fail. Δεν μου φάνηκε τόσο κακό....γενικά η ατμόσφαιρα 30's είναι ωραία. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Ryzenlake
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Mafia με μαύρο ειδικά τότε δεν υφίσταται..Πήγαν να περάσουν political correctness messages και απέτυχαν οικτρά. Τα quests είναι εντελώς αδιάφορα και πάει λέγοντας, πολύ κάτω από το 2 το οποίο ήταν ήδη αρκετά κάτω από το πρώτο. 3
Dr_73 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Ryzenlake είπε Το να φταίει η καρτα σου πέρασε από το μυαλό? 80αρες+ βγάζει ο 1600 στο mafia3, συγκέντρωσου. Στη φαντασία σου. Στα βίντεο στο youtube , τον δείχνει ξεκάθαρα να ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΧΡΙ 23fps ... Πιστεύουμε περισσότερο τα βίντεο , από αυτά που λες εσύ. Εκτός κι αν ανεβάσεις βίντεο που να αποδεικνύουν αυτό που λες. 60fps σταθερά , δεν έχει σχεδόν ποτέ πάντως ! Στο 90% του χρόνου, είναι αρκετά ως πολύ κάτω από 60 fps . Και σταματώ εδώ. ΑΛΛΟΣ ΤΡΩΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΡΕΣ, γιατί έχει 10.000 posts με προτάσεις για fx , από το 2012 ως το 2016. 9 ώρες πριν, Ryzenlake είπε 180 ειχε η taichi που ήταν η πιο ακριβή ξέρω γω... Η Rog Crosshair VI Hero , σήμερα , έχει 210 , τότε είχε ... 290 . Η Asrock X370 Taichi έχει 170 σήμερα. Τότε 270. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Dr_73
intelrisen Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Στη φαντασία σου. Στα βίντεο στο youtube , τον δείχνει ξεκάθαρα να ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΧΡΙ 23fps ... Πιστεύουμε περισσότερο τα βίντεο , από αυτά που λες εσύ. Εκτός κι αν ανεβάσεις βίντεο που να αποδεικνύουν αυτό που λες. 60fps σταθερά , δεν έχει σχεδόν ποτέ πάντως ! Στο 90% του χρόνου, είναι αρκετά ως πολύ κάτω από 60% . Και σταματώ εδώ. ΑΛΛΟΣ ΤΡΩΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΡΕΣ, γιατί έχει 10.000 posts με προτάσεις για fx , από το 2012 ως το 2016. Η Rog Crosshair VI Hero , σήμερα , έχει 210 , τότε είχε ... 290 . Η Asrock X370 Taichi έχει 170 σήμερα. Τότε 270. καλα αυτος μπορει να ειναι σαδομαζοχιστης. τον προτεινει για να τον δερνουν μετα...
adtakhs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, intelrisen είπε καλα αυτος μπορει να ειναι σαδομαζοχιστης. τον προτεινει για να τον δερνουν μετα... Όταν αντιληφθούν κάποιοι πως τα προιόντα που προτείνονται στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο έχουν να κάνουν α) Με το performance που προσφέρουν β) Με το κόστος που δίνονται γ) Με το σύστημα (κάρτα) που θα σεταριστούν δ) Με το κόστος και τις απαιτήσεις της πλατφόρμας που θα κουμπώσουν, τότε υπάρχει χώρος και λόγος συζήτησης. Να θυμίσω λοιπόν, πως τις εποχές που κάποιοι πρότειναν FX 8320/8300 (η τιμή είχε πιάσει πάτο) με Gigabyte 970A-UD3/UD3P ή A78M-D3S (50-80€) , η άλλη επιλογή ήταν ο διπύρηνος Intel Pentium g3258 anniversary edition σε Ζ μητρική και ψύκτρα για OC .... που ένα χρονο μετά δεν άνοιγε παιχνίδια. Ας πάει σήμερα κάποιος να παίξει και με τους δυο να μας πει. ☺️ Το ίδιο γίνεται και σήμερα.... Οταν κάποιος έχει σφιχτό budget δεν θα του πεις να πάρει 2700X/8700/2600X/9600κ ... αλλά θα του πεις να κοιτάξει τον 1600 .... στα 110€ με ψυκτρούλα, μητρική των 50-70€ για να χωρέσει και μια καρτούλα της προκόπας (rx570/1050τι) ... και να φτιαξει ένα σύστημα που θα παίζει και θα αντέξει. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από adtakhs 6
Dr_73 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 35 λεπτά πριν, adtakhs είπε τον 1600 .... στα 110€ με ψυκτρούλα, μητρική των 50-70€ Εδώ μέσα πάντως βλέπουμε το ryzen 1400 των 90 ευρώ , με την rx 570 των 140 , να συνδιάζεται με μνήμες των 160 ευρώ και μητρικές των 180 Κανέναν δεν βλέπω να έχει ryzen σε 40 λεπτά πριν, adtakhs είπε μητρική των 50-70€
adtakhs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Εδώ μέσα πάντως βλέπουμε το ryzen 1400 των 90 ευρώ , με την rx 570 των 140 , να συνδιάζεται με μνήμες των 160 ευρώ και μητρικές των 180 Κανέναν δεν βλέπω να έχει ryzen σε Ναι όταν ο 1600 κόστιζε 240+€ και ο 1400 170+€ , τότε έβαζαν και τις αντίστοιχες μητρικές. Προσαρμόσου στον χρόνο .... Εγώ είπα τι πρέπει να κάνει ΣΗΜΕΡΑ ένας υποψήφιος αγοραστής.... Όχι τι έκανε το 2017 ... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από adtakhs
Ryzenlake Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Dr_73 είπε Στη φαντασία σου. Στα βίντεο στο youtube , τον δείχνει ξεκάθαρα να ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΧΡΙ 23fps ... Πιστεύουμε περισσότερο τα βίντεο , από αυτά που λες εσύ. Εκτός κι αν ανεβάσεις βίντεο που να αποδεικνύουν αυτό που λες. 60fps σταθερά , δεν έχει σχεδόν ποτέ πάντως ! Στο 90% του χρόνου, είναι αρκετά ως πολύ κάτω από 60 fps . Και σταματώ εδώ. ΑΛΛΟΣ ΤΡΩΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΡΕΣ, γιατί έχει 10.000 posts με προτάσεις για fx , από το 2012 ως το 2016. Η Rog Crosshair VI Hero , σήμερα , έχει 210 , τότε είχε ... 290 . Η Asrock X370 Taichi έχει 170 σήμερα. Τότε 270. Τα video στο youtube....μαλιστα. Στο εν λογω video μηπως, λεω μηπως, η καρτα ηταν 99% usage? Μηπως λεω εγω ρε παιδι μου. Επειδη τον ειχα τον επεξεργαστη και ειχα και την καρτα και επαιζα και το παιχνιδι, ολο και κατι παραπανω απο εσενα ξερω. Στειλε λοιπον το video που λες να δουμε οτι εχω δικιο και η καρτα εχει 100% usage. Οπως στο διπλα νημα που προσπαθεις να με πεισεις αν μπορει να τρεξει η καρτα που ειχα σε game που επαιζα, ενω το παιχνιδι το εχεις δει μονο σε video στο youtube...δηλαδη νταξει, ηρεμησε λιγο. Φιλε εγω FX προτενια 1 φορα, (μια), εναντι ενος g3258!! Τα posts εκει ειναι μπορεις να τα δεις. Βεβαια δεν αλλαζει κατι. Ας πουμε οτι οντως προτεινα συνεχεια fx και τρωω καταρες. Και το λοιπον, για να πετας το μπαλακι στην εξεδρα σημαινει οτι συμφωνεις μαζι μου πως Λόγω και της ηλικίας σου που συνεχώς επικαλείσαι ήρθε η ώρα να παραδεχτείς ότι έκανες λανθασμένες προτάσεις και πήρες κόσμο στο λαιμό σου, και πως ανεξάρτητος μνημών και λοιπών συμπραγκαλων ο 1600 ήταν σαφώς μακράν πολύ καλύτερη επιλογή από τους ιντελ που πρότεινες. Στο δειξα με τα videos, δεν μιλάμε για διάφορες 5 και 10%, μιλάμε για διπλάσιες επιδόσεις!!! Δηλαδή στο ορκιζομε τόσο χάλια δεν περίμενα να πάει ο 7500. Το αν εκανα η δεν εκανα εγω λαθος με τους fx (που δεν εκανα γιατι δεν τους προτεινα) δεν αλλαζει το γεγονος οτι παρεσυρες κοσμο να αγορασει μισες επιδοσεις. Οσο για τις μητρικες, αντε παλι τα ιδια. Την δικια μου την πηρα 120 και ηταν απο τις πανακριβες b350 (η ακριβοτερη για την ακριβεια), και τα πληρωσα λογω του οτι μου αρεσε στο ματι. Μητρικες εβρισκες και στα 70-80. Για τις μνημες βλεπω γαργαρες το κανες. Παραδεξου και δω λοιπον οτι εκανες λαθος σαν μεγαλος ανθρωπος που λες πως εισαι 57 λεπτά πριν, adtakhs είπε Να θυμίσω λοιπόν, πως τις εποχές που κάποιοι πρότειναν FX 8320/8300 (η τιμή είχε πιάσει πάτο) με Gigabyte 970A-UD3/UD3P ή A78M-D3S (50-80€) , η άλλη επιλογή ήταν ο διπύρηνος Intel Pentium g3258 anniversary edition σε Ζ μητρική και ψύκτρα για OC .... που ένα χρονο μετά δεν άνοιγε παιχνίδια. Ας πάει σήμερα κάποιος να παίξει και με τους δυο να μας πει. ☺️ Αυτο ακριβως. Η μια (1) φορα που προτεινα fx ηταν το 2016 εναντι ενος g3258.. 1
malakudi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δε καταλαβαίνω τι νόημα έχει όλη αυτή η κουβέντα. Ο καθένας προτείνει ότι νομίζει. Αν υπάρχουν δεκάδες ή εκατοντάδες "αγανακτισμένοι" συμφορουμίτες που τους έκαψαν ο Dr_73 ή ο Ryzenlake ή ο malakudi, ας βγουν να τα γράψουν. Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Και στην τελική, αυτός που επιλέγει έχει την ευθύνη της επιλογής, δικά του τα λεφτά, δική του και η απόφαση. 4
Ryzenlake Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Εδώ μέσα πάντως βλέπουμε το ryzen 1400 των 90 ευρώ , με την rx 570 των 140 , να συνδιάζεται με μνήμες των 160 ευρώ και μητρικές των 180 Κανέναν δεν βλέπω να έχει ryzen σε Σωστα τα λες και συμφωνω. Αυτο σημαινει οτι κανεις δεν θελει τα σκουπιδια μητρικες που προτεινεις. Λες δηλαδη αμα ο kostasnes επαιρνε Intel θα αγοραζε μητρικη των 30€ που προτεινεις? Δηλαδη εξηγησε μου την λογικη σου. Τι σε κανει να πιστευεις οτι οι Ryzen θελουν ακριβες μητρικες? Ισα ισα, το ακριβως αναποδο, αφου ολα ειναι ξεκλειδωτα ακομα και στις φτηνοτερες... 1 λεπτό πριν, malakudi είπε Δε καταλαβαίνω τι νόημα έχει όλη αυτή η κουβέντα. Ο καθένας προτείνει ότι νομίζει. Αν υπάρχουν δεκάδες ή εκατοντάδες "αγανακτισμένοι" συμφορουμίτες που τους έκαψαν ο Dr_73 ή ο Ryzenlake ή ο malakudi, ας βγουν να τα γράψουν. Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Και στην τελική, αυτός που επιλέγει έχει την ευθύνη της επιλογής, δικά του τα λεφτά, δική του και η απόφαση. Εχει νοημα να σταματησουν οι κυριολεκτικα αμπαλοι που δεν εχουν benchari ποτε τιποτα, δεν ξερουν να διαβαζουν bench να κανουν προτασεις για builds, και μαλιστα καταστροφικες! Καταλαβαινεις οτι οι 2 - 3 αυτοι εγκληματιες σπαμμαραν ακαταπαυστα την ανωτεροτητα του 7500 με 2133 μνημες και μητιρκη των 30€ εναντι του R5 1600? Οποιος τους ακουσε θα ψαχνει τωρα ονοματα και διευθυνσεις. Εγω που ειχα 1600 και τρεχω και simulated 7500, διπλασιες (κυριολεκτικα διπλασιες) επιδοσεις βγαζει ο 1600. Ανεβασα και videos και photos. Αλλα αυτοι εκει, επιμενουν, σπερνωντας παραπληροφορηση περι 100€ φτηνοτερων μνημων (αγοραζαν μνημες με 50€ αυτοι καπως..) και μητρικων 200€. Τζισους δηλαδη
malakudi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Σωστα τα λες και συμφωνω. Αυτο σημαινει οτι κανεις δεν θελει τα σκουπιδια μητρικες που προτεινεις. Λες δηλαδη αμα ο kostasnes επαιρνε Intel θα αγοραζε μητρικη των 30€ που προτεινεις? Δηλαδη εξηγησε μου την λογικη σου. Τι σε κανει να πιστευεις οτι οι Ryzen θελουν ακριβες μητρικες? Ισα ισα, το ακριβως αναποδο, αφου ολα ειναι ξεκλειδωτα ακομα και στις φτηνοτερες... Εχει νοημα να σταματησουν οι κυριολεκτικα αμπαλοι που δεν εχουν benchari ποτε τιποτα, δεν ξερουν να διαβαζουν bench να κανουν προτασεις για builds, και μαλιστα καταστροφικες! Καταλαβαινεις οτι οι 2 - 3 αυτοι εγκληματιες σπαμμαραν ακαταπαυστα την ανωτεροτητα του 7500 με 2133 μνημες και μητιρκη των 30€ εναντι του R5 1600? Οποιος τους ακουσε θα ψαχνει τωρα ονοματα και διευθυνσεις. Εγω που ειχα 1600 και τρεχω και simulated 7500, διπλασιες (κυριολεκτικα διπλασιες) επιδοσεις βγαζει ο 1600. Ανεβασα και videos και photos. Αλλα αυτοι εκει, επιμενουν, σπερνωντας παραπληροφορηση περι 100€ φτηνοτερων μνημων (αγοραζαν μνημες με 50€ αυτοι καπως..) και μητρικων 200€. Τζισους δηλαδη Γιατί να σταματήσουν; Και λάθος να είναι (δε θα μπω στη διαδικασία τώρα να κρίνω) έχουν δικαίωμα να προτείνουν. Που είναι όλοι αυτοί που τους έκαψαν να διαμαρτύρονται, δε τους βλέπω εγώ. Οπότε δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, ή κανείς δεν ακολούθησε τις προτάσεις τους ή τις ακολούθησαν και είναι ευχαριστημένοι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα