Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Σε κανα μηνα που θα εχεις 30+βαθμους θερμοκρασια,πιο πολυ το προβλημα σου θα ειναι πως θα καθεσαι μεσα στο δωματιο,παρα ο cpu αν θα ειναι ζεστος ή οχι :)

Εσύ ξέρεις περισσότερα γιατί μιλάμε χαχα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που θελω να πω παραπανω ειναι οτι οταν εχεις στο δωματιο πανω απο 30+βαθμους,θα εισαι μουσκεμα στον ιδρωτα προφανως και θα ειναι αυτο που λεμε ''αθλος''να μπορεις να καθεσαι να παιζεις.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

Επειδή επιμένεις , βρες την ποιο φθηνή ή την χειρότερη Ζ370 να βάλουμε πάνω τον Ι7 9700Κ να κάνει οποιαδήποτε πραγματική εργασία θες. Προπληρώνουμε μισό-μισό το πείραμα και όποιος κερδίσει το στοίχημα το παίρνει δικό του! Είσαι μέσα ή δεν το έχει σε youtube  και δεν ξέρεις τι να κάνεις? Επίσης πες μας ποιος μπαναρισμένος χρήστης είσαι , μήπως αυτός που σουν ξαναμπάναραν πριν 1 εβδομάδα και τον δεύτερο λογαριασμό?

Αν έχει δίκιο ο Ryzenlake και καεί η μητρική, τι θα κερδίσει; Τα καμμένα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, malakudi είπε

Ναι γιατι θα κατσω 1 μηνα σπιτι του πανω απτο PC να δοκιμασω.... :P 

Εδω στα reviews της ultra gaming ολοι σου λενε μονο για games κανει και αυτο αμα την εχεις δει αγορασει. Αν δεν την εχεις αγορασει παρε αλλη! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή είχα μητρική με ασθενικά VRM όταν είχα τον i7 2600k (και δε μπορούσα να πάω πάνω από 4200 χωρίς throttling), αυτό που θα συμβεί σε αυτές τις μητρικές είναι ότι δε θα πάρεις την απόδοση που θα έπαιρνες με καλύτερη μητρική. Δε νομίζω να καεί κάτι, πολύ πριν φτάσει σε σημείο να καεί θα κάνει throttling το VRM και αυτό θα ρίχνει συχνότητα στη CPU. Ίσως μακροπρόθεσμα αν δουλεύει έτσι 24/7 να τα φτύσει η μητρική, αλλά σίγουρα όχι σε 3 μέρες ή ακόμα και σε ένα μήνα

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, malakudi είπε

Επειδή είχα μητρική με ασθενικά VRM όταν είχα τον i7 2600k (και δε μπορούσα να πάω πάνω από 4200 χωρίς throttling), αυτό που θα συμβεί σε αυτές τις μητρικές είναι ότι δε θα πάρεις την απόδοση που θα έπαιρνες με καλύτερη μητρική. Δε νομίζω να καεί κάτι, πολύ πριν φτάσει σε σημείο να καεί θα κάνει throttling το VRM και αυτό θα ρίχνει συχνότητα στη CPU. Ίσως μακροπρόθεσμα αν δουλεύει έτσι 24/7 να τα φτύσει η μητρική, αλλά σίγουρα όχι σε 3 μέρες ή ακόμα και σε ένα μήνα

Το αυτό.

Δημοσ.

Γενικα αυτο ισχυει, αλλα η συγκεκριμενη που εχει ο φιλος δεν throttlare στους 120C! Δεν ξερω, 120C ειναι οριακα εντος προδιαγραφων, και το κοβω ανετα σε 1 μηνα να την παρεις παραμασχαλα με τετοια temps.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, malakudi είπε

Καταρχάς θα έχουν όλα εγγύηση , επίσης να  ξαναπώ ότι λέω για πράγματα που γνωρίζω από πρώτο χέρι και μπορώ να τα δείξω σε οποιαδήποτε ενδιαφερόμενο. Με άλλα λόγια δεν είμαι πανεπιστήμονας του youtube να αερολογώ και να φτιάχνω συνέχεια  λογαριασμούς και να κάνω degrade την cpu μου απο ασχετοσύνη.

Δημοσ.

Εγώ την έκανα degrade από ασχετοσύνη, εσυ που δεν ξέρεις τι είναι τo degrade τι είσαι? Σε ποια κατηγορία ανήκεις? Λόγω degrade ανεβάζει θερμοκρασιες....αλλα παρόλο το degrade, τρέχει 4.7 all core σε 1.14v... 👍

ΙΕΚ τελείωσες? 

Παντως πανεπιστήμονα του youtube, το σετακι που πρότεινα με τον 1600 είχε διπλάσιες επιδόσεις από αυτό που πρότεινες με τον 7500. Έτσι, όμορφα και ωραία, επειδή τα ξέρεις από πρώτο χέρι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

το σετακι που πρότεινα με τον 1600 είχε διπλάσιες επιδόσεις από αυτό που πρότεινες με τον 7500.

Μην παίρνεις όρκο . Μόλις είδα βίντεο με ryzen 1600 με gtx 1060 .... ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ MAFIA 3

Στα ίδια περίπου με έναν  ... i5 750 @ 3.99GHz που έχω ,  στο mafia 3 πάντα .

Ούτε τα 30 fps δεν έχει σταθερά ο 1600 . Drop μέχρι στα 23fps είδα  και σταμάτησα να βλέπω !

Μην ψάξεις βίντεο με ίδια κάρτα , ίδιο game με ... i5 7500 !!!!!

Θα χαλαστείς.

(Και όσο αναφέρετε το σετάκι με το ryzen 1600 , θυμίζω ότι την εποχή που βγήκε ο 1600 , η διαφορά τιμής μεταξύ 16gb 2400 & 3000 HTAN 100 ευρώ

και οι μητρικες που βάζατε στον 1600 η φθηνότερη , είχε 180 ευρώ . ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 2017 ΠΑΝΤΑ) .

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά το Mafia 3 είναι μεγάλη αποτυχία στον τεχνικό τομέα αλλά και σαν παιχνίδι.

Εμένα τα mafia , μου άρεσαν όλα και τα θεωρούσα παιχνιδάρες . Ειδικά το 1, στην εποχή του , ήταν έπος.

Τα ac  θεωρούσα πανηλίθια από το 1ο και αντιπαθούσα και πολλά στοιχεία  που είχαν μέσα ,

συν το ότι προέρχονταν από κονσόλες  και ήταν φτιαγμένα για να παίζεις με gamepad .

Το mafia 2 , ήταν άθλια μεταφορά από ps3.

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ.

Χαχα που το θυμηθήκατε πάλι αυτό. Το mafia 3 όταν βγήκε ήταν το μόνο παιχνίδι που έτρεχε καλύτερα στον 1800x από τον 7700k, μου είχε κάνει και πολύ εντύπωση κιόλας.

feRUhfZDnyl3doqoyNX8iuW3s6sFD2fV0GDS8Mth

Μετά το πάτσαραν και τρέχει τώρα καλύτερα σε intel από ryzen. Αλλά να τρέχει χειρότερα στον 1600 από ότι στον 750 χωρίς να έχει πέσει LN2 δε το κόβω και πολύ πιθανό.😎 Εδώ ξεφτίλιζε τον 2500k μου στα 4.5 Ghz, οπότε no offense δε νομίζω να τράβαγε σάλιο ο 750 σου.🤩

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...