Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Έτσι είναι η ... νεολαία. Κι εγώ στα νιάτα μου, στόλιζα στη βιβλιοθήκη τα κουτιά από τις 2 voodoo2  , που επέτρεπαν να παίζεις στην τρελή ανάλυση των 1024Χ768, ενώ με μία, έφτανες μόνο 800Χ600. Μεγαλώνοντας, παύουν να σε εντυπωσιάζουν τα λαμπάκια . 

Γεμίσαμε πανεπιστήμονες του youtube που οι προκαταλήψεις τους πάνε κόντρα και στην πραγματικότητα και στις προδιαγραφές/εγγυήσεις των κατασκευαστών.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Κακώς υποθέτεις κακώς συμπεραίνεις.  Αν είσαι Αθήνα έλα να σου δείξω Ι7 8700Κ να παίζουν defaults 24/7 σε μητρική Ζ370 που στο σκρουτζ έχει πέριξ των 80ευρώ. 

Τι τρέχεις σε αυτη τη μητρική? Γιατι αμα είναι σε idle χαίρω πολύ, και σε μητρική των 20€ παίζει ΑΝΕΤΑ. Το θέμα όταν λέμε ΑΝΕΤΑ είναι, και επαναλαμβανώ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ambient και workload να μην αυτοκαταστρέφονται τα VRM's. Μπορείς να τρέξεις λοιπόν ότι εφαρμογή υπάρχει σε μια τέτοια μητρική χωρίς να κινδυνευύεις να τηγανίσεις τα vrm's? Οχι. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ryzenlake είπε

Τι τρέχεις σε αυτη τη μητρική? Γιατι αμα είναι σε idle χαίρω πολύ, και σε μητρική των 20€ παίζει ΑΝΕΤΑ. 

Υπάρχει Ζ370 των 20€ ; Με ενδιαφέρει το θέμα ! Να πάω να πάρω 3 τώρα !!!!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Ναι... 0.04v λιγότερο σε σχέση με την Taichi....Μένω εδώ για daily και φτιάχνω profile και ένα για 5.2ghz με 1.32v.....κάνει δουλειά η phanteks με 26 βαθμους δωματίου πια....  ίσα ίσα που 70ριζει....

Πρέπει να αλλάξω και γω ψυχτρα γιατί ανέβηκε η θερμοκρασία ( 23.3c θερμοκρασία ) και αναγκαστικά τον έριξα στα 4.7 (4.4 cache ) με 1.19 και 60αριζω σε παιχνίδια

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dr_73 είπε

Υπάρχει Ζ370 των 20€ ; Με ενδιαφέρει το θέμα ! Να πάω να πάρω 3 τώρα !!!!

Γιατί μόνο σε Ζ μητρικές τρέχει ο 8700k? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Γιατί μόνο σε Ζ μητρικές τρέχει ο 8700k? 

Υπάρχει  NON-Z μητρική , socket 1151 (8ης- 9ης γενιάς) ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 20 ΕΥΡΩ ; Και πάλι με ... ενδιαφέρει !

Την πιο φθηνή b360 τη βλέπω 57 ευρώ πάντως !!

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Γεμίσαμε πανεπιστήμονες του youtube που οι προκαταλήψεις τους πάνε κόντρα και στην πραγματικότητα και στις προδιαγραφές/εγγυήσεις των κατασκευαστών.

Αμα με αποκαλείς και συ πανεπιστημονα του youtube πάει πολύ.

Man μου, η gigabyte μου εγγυαται οτι ο 9900k θα παιξει σε αυτο

https://www.gigabyte.com/Motherboard/H310M-S2V-20-rev-10#support-cpu

Νταξει, αν δεν εχεις καταλαβει ακόμα οτι λες...δεν μπορω να σε βοηησω

1 λεπτό πριν, Dr_73 είπε

Υπάρχει  NON-Z μητρική , socket 1151 (8ης- 9ης γενιάς) ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 20 ΕΥΡΩ ; Και πάλι με ... ενδιαφέρει !

Χανεις το point. Σου δειχνω το φεγγαρι και κοιτας το δαχτυλο.

Η gigabyte εγγυαται οτι σε αυτην την μητρικη παιζει 9900k.

https://www.skroutz.gr/s/17670272/Gigabyte-H310M-S2V-2-0-rev-1-0.html

Αφου εκανες και like στο post του φιλτατου jgeorgiou, σημαινει οτι συμφωνεις. Εμπρος λοιπον, προχωρα, φορτωσε τον πανω και φυγαμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Αμα με αποκαλείς και συ πανεπιστημονα του youtube πάει πολύ.

Man μου, η gigabyte μου εγγυαται οτι ο 9900k θα παιξει σε αυτο

Νταξει, αν δεν εχεις καταλαβει ακόμα οτι λες...δεν μπορω να σε βοηησω

Χανεις το point. Σου δειχνω το φεγγαρι και κοιτας το δαχτυλο.

Η gigabyte εγγυαται οτι σε αυτην την μητρικη παιζει 9900k.

https://www.skroutz.gr/s/17670272/Gigabyte-H310M-S2V-2-0-rev-1-0.html

Αφου εκανες και like στο post του φιλτατου jgeorgiou, σημαινει οτι συμφωνεις. Εμπρος λοιπον, προχωρα, φορτωσε τον πανω και φυγαμε

H Gigabyte & η ΙΝΤΕΛ αν διαβάσεις την τεκμηρίωση δεν προτείνουν να βάλεις Ι9 σε Η310. Διάβασε τι λενε οι κατασκευαστές  , δες την τεκμηρίωση και ξαναέλα να μιλήσουμε σοβαρά. Την τεκμηρίωση των κατασκευαστών , κόψε το youtube.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Στο έγραψα και αλλού. ΓΙΑ OVERCLOCK , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΟΥΘΕΝΑ.

Για stock ... παίζει . 

Παντού κοιτάμε και κουτιά ... ανεμιστήρες ... 

Εγώ βάζω μόνο medium/full κουτιά και καμιά 6άδα ανεμιστήρες παντού ... και παίζουν όλα παντού !!!! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

H Gigabyte & η ΙΝΤΕΛ αν διαβάσεις την τεκμηρίωση δεν προτείνουν να βάλεις Ι9 σε Η310. Διάβασε τι λενε οι κατασκευαστές  , δες την τεκμηρίωση και ξαναέλα να μιλήσουμε σοβαρά. Την τεκμηρίωση των κατασκευαστών , κόψε το youtube.

To site της gigabyte που σου linkara και λεει οτι σηκωνει 9900k δεν σου κανει? Να στο linkaro ξανα

Παρε και link απο Intel που λεει οτι παιζουν

https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/133348/intel-h310-chipset.html

Ειπες μια εξυπναδα, σε διορθωσα, δεξου το και παμε παρακατω. Οι προστακτικες τυπου κοψε κλπα δεν χρειαζονται, αυτα στη γυναικα και τα παιδια σου

Επεξ/σία από Ryzenlake
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο i9 9900K με h310 , δεν είναι λίγο ακραίο παράδειγμα ;;;

Στο άλλο στρατόπεδο ... ο 3900X θα είναι κομπλέ στο a320 ;;;;

Κάπου το αρχίσαμε από ΦΘΗΝΗ Ζ370 ... και έφτασε στη ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΚΕΤ ;;;

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Ο i9 9900K με h310 , δεν είναι λίγο ακραίο παράδειγμα ;;;

Στο άλλο στρατόπεδο ... ο 3900X θα είναι κομπλέ στο a320 ;;;;

Κάπου το αρχίσαμε από ΦΘΗΝΗ Ζ370 ... και έφτασε στη ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΚΕΤ ;;;

Ο 3900x που κολλαει? 

Το παραδειγμα με την H310 το εφερα για να καταλαβετε οτι το τι λεει ο κατασκευαστης δεν εχει καμια απολυτως σημασια. Καταπως φαινεται λοιπον, συμφωνεις με μενα και διαφωνεις με τον jgeorgiou, ο οποιος λεει οτι αφου το προτεινει ο κατασκευαστης ολα καλα. Χαιρομαι λοιπον που συμφωνεις μαζι μου ;) 

Επεξ/σία από Ryzenlake
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Ryzenlake είπε

Το παραδειγμα με την H310 το εφερα για να καταλαβετε οτι το τι λεει ο κατασκευαστης δεν εχει καμια απολυτως σημασια. Καταπως φαινεται λοιπον, συμφωνεις με μενα και διαφωνεις με τον jgeorgiou, ο οποιος λεει οτι αφου το προτεινει ο κατασκευαστης ολα καλα. Χαιρομαι λοιπον που συμφωνεις μαζι μου ;) 

Ο jgeorgiou μίλησε αρχικά για ΦΘΗΝΗ Ζ370 . Εσύ είπες για H310 . Είναι σαφής η διαφορά ;;;

Φθηνή Ζ370=90 ευρώ σήμερα , 120 πριν λίγο καιρό. 

Η310=52 ευρώ. 

Πόσων ετών είσαι ; Το πρώτο σου pc μήπως ήταν skylake στα 14 σου ;

Κι εγώ παθιαζόμουν με το atari 2600 μου, όταν ήμουν 6. Το 1979 .

Επεξ/σία από Dr_73
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dr_73 είπε

Ο jgeorgiou μίλησε αρχικά για ΦΘΗΝΗ Ζ370 . Εσύ είπες για H310

Παμε λιγο αργα αργα.

Ο jgeorgiou ειπε οτι αφου ο κατασκευαστης (και εφερε την gigabyte σαν παραδειγμα) σου λεει οτι η μητρικη σηκωνει τον Χ επεξεργαστη τοτε τον σηκωνει. Η ιδια εταιρεια λοιπον λεει οτι και η H310 σηκωνει 9900k. Αρα ειτε οντως η H310 σηκωνει 9900k ειτε ο jgeorgiou ειναι λαθος και το τι προτεινει ο κατασκευαστης δεν εχει σημασια. Και τα 2 μαζι δεν γινονται να ισχυουν. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Πρέπει να αλλάξω και γω ψυχτρα γιατί ανέβηκε η θερμοκρασία ( 23.3c θερμοκρασία ) και αναγκαστικά τον έριξα στα 4.7 (4.4 cache ) με 1.19 και 60αριζω σε παιχνίδια

Για νερακι πας? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...