7nisiotis Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 53 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Μπράβο Μπαμπη! Καλοδουλευτο και πάλι! https://www.intel.com/content/www/us/en/products/docs/processors/core/performance-maximizer.html Σε αλλά νέα η Intel παρουσίασε το δικό της Ryzen Master/OC Scanner. Το εμπιστευόμαστε οι αρχάριοι; Μάλιστα λέει θα κάνει και μόνιτορ το CPU σε περίπτωση degrade για να αποφευχθεί αν καταλαβα καλά; Στο λάιβ λέει ανέβασε στα 5.2 από 4.6 έναν 9700Κ all-core. Με την εγγύηση τι γίνεται; Και αυτό θα βγάλει εκτός εγγύησης ένα Ιντελ CPU? καμια υποστήριξη για 8000 σειρά WTF? 1
BabisTs Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 μην τα κοιτάτε τα auto oc στην cpu γενικά παίδες.....δεν έχει την αίγλη του manual oc! 3
7nisiotis Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Να προσέχετε τι πατάτε μάγκες, όπως έψαχνα να δω τι φταίει με τον chrome, έκανα μ@ρδέλο κάτι στα windows και δε bootαρε με καμια π@@@για ΑΙΝΤΕ φορματ πρωί πρωί, έχασα και τα programs επειδή δεν τα είχα κάνει back up ( μουτζώνοντας των ευατό μου ) Ευκαιρία να βάλω και την 1903 // και δεν έχω και όρεξη για φορματ πρωί πρωί πφφφ 2
Stamer Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε ΑΙΝΤΕ φορματ πρωί πρωί, έχασα και τα programs επειδή δεν τα είχα κάνει back up Τώρα πια φτιάξε και ένα image μετά τις εγκαταστάσεις για ενδεχόμενη (αναγκαστική) μελλοντική χρήση. 1
Arkin Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 22 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Να προσέχετε τι πατάτε μάγκες, όπως έψαχνα να δω τι φταίει με τον chrome, έκανα μ@ρδέλο κάτι στα windows και δε bootαρε με καμια π@@@για ΑΙΝΤΕ φορματ πρωί πρωί, έχασα και τα programs επειδή δεν τα είχα κάνει back up ( μουτζώνοντας των ευατό μου ) Ευκαιρία να βάλω και την 1903 // και δεν έχω και όρεξη για φορματ πρωί πρωί πφφφ Ωρε μανίκι. Ελπίζω τουλάχιστον να φτιάξει το θέμα με το format. Εγώ άκρη δεν έβγαλα τι ακριβώς φταίει.
BabisTs Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Να προσέχετε τι πατάτε μάγκες, όπως έψαχνα να δω τι φταίει με τον chrome, έκανα μ@ρδέλο κάτι στα windows και δε bootαρε με καμια π@@@για ΑΙΝΤΕ φορματ πρωί πρωί, έχασα και τα programs επειδή δεν τα είχα κάνει back up ( μουτζώνοντας των ευατό μου ) Ευκαιρία να βάλω και την 1903 // και δεν έχω και όρεξη για φορματ πρωί πρωί πφφφ όλοι την έχουμε πατήσει bro.....θυμάμαι μία περίπτωσή μου παλιά...δουλειά δεν είχα και έτσι έχασα μισό Σάββατο ....(τουλάχιστον ήταν βροχερή μέρα) Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από BabisTs 1
gpapad20 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Είχα κανα 4 μηνο τον 9900κ στα 5hz με llc turbo και 1,32 Vcore max temp σε gaming έχω 75 βαθμούς αλλά εδώ κ λίγες μέρες πετάει μπλε οθόνη τι κάνω σε τόσο σαπιο κόμματι έχω πέσει ; Γτ η μητρική είναι τούμπανο
BabisTs Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, gpapad20 είπε Είχα κανα 4 μηνο τον 9900κ στα 5hz με llc turbo και 1,32 Vcore max temp σε gaming έχω 75 βαθμούς αλλά εδώ κ λίγες μέρες πετάει μπλε οθόνη τι κάνω σε τόσο σαπιο κόμματι έχω πέσει ; Γτ η μητρική είναι τούμπανο καλοκαιράκι σιγά-σιγά.......θα δείτε και 80ρια / 80+ σιγά-σιγά στον 9900Κ........ωστόσο αφού πριν ήσουν σταθερός πάει να πεί ότι τώρα με τις ζέστες γίνεται unstable το cpu.......καλοκαιράκι το καλύτερο stability system και εκεί λέμε αν είμαστε rock stable........στα σοβαρά τώρα,φυσιολογικά αν δώσεις vcore δεν θα έχεις πρόβλημα. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από BabisTs
Stamer Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, gpapad20 είπε Είχα κανα 4 μηνο τον 9900κ στα 5hz με llc turbo και 1,32 Vcore max temp σε gaming έχω 75 βαθμούς αλλά εδώ κ λίγες μέρες πετάει μπλε οθόνη τι κάνω σε τόσο σαπιο κόμματι έχω πέσει ; Γτ η μητρική είναι τούμπανο 75 βαθμούς έχεις τώρα? Αυτή την εποχή? Πάντως γιατί είσαι σίγουρος οτι φταίει το oc ή η cpu κ.λ.π. και δεν έχει παιχτεί κάτι άλλο? Σε τι φάσεις τρως bsod? Όποτε τύχει? Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από Stamer
gpapad20 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, Stamer είπε 75 βαθμούς έχεις τώρα? Αυτή την εποχή? Πάντως γιατί είσαι σίγουρος οτι φταίει το oc ή η cpu κ.λ.π. και δεν έχει παιχτεί κάτι άλλο? Σε τι φάσεις τρως bsod? Όποτε τύχει? ναι δλδ μπορει να βγαλει 4-5 ωρες pubg ή metro exodus Και ξαφνικα bsod δλδ σε gaming το κανει
Stamer Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Λογικά σε stress test αν φταίει το oc θα το φας γρήγορα το bsod. Αν έχεις όρεξη τρέξε κανένα και αν δεν, κάνε κανένα τεστ σε μνήμες κλπ.
7nisiotis Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, Arkin είπε Ωρε μανίκι. Ελπίζω τουλάχιστον να φτιάξει το θέμα με το format. Εγώ άκρη δεν έβγαλα τι ακριβώς φταίει. ΧΑΧΑ δεν έφτιαξε η σαχλαμάρα πάλι. Δεν ξέρω ποια ρύθμιση τα έχει παίξει, τι να πω. Καλά είμαστε και με 1080p που δε κολλάει, δεν έχω ιδέα πώς παίζει σε άλλου οκ και σε μας με το ζόρι κουμάντο θέλει η cpu να φάει τα μούτρα της
ilos Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 33 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε ΧΑΧΑ δεν έφτιαξε η σαχλαμάρα πάλι. Δεν ξέρω ποια ρύθμιση τα έχει παίξει, τι να πω. Καλά είμαστε και με 1080p που δε κολλάει, δεν έχω ιδέα πώς παίζει σε άλλου οκ και σε μας με το ζόρι κουμάντο θέλει η cpu να φάει τα μούτρα της Αν στο έκανε μετά από format πάλι κάποιο software πρόβλημα είναι ή συνδυασμός αυτών (windows + browser version και drivers).
Ryzenlake Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε ΧΑΧΑ δεν έφτιαξε η σαχλαμάρα πάλι. Δεν ξέρω ποια ρύθμιση τα έχει παίξει, τι να πω. Καλά είμαστε και με 1080p που δε κολλάει, δεν έχω ιδέα πώς παίζει σε άλλου οκ και σε μας με το ζόρι κουμάντο θέλει η cpu να φάει τα μούτρα της Δοκιμασες ολα τα browsers? Aκομα και τον edge? Mετα απο format πολυ κουλο ειναι να στο κανει
7nisiotis Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δε ξέρω μάγκες, κάποια ρύθμιση μπορεί να ξεφεύγει. Δε ξέρω, πάντως έτσι έχω στους drivers + ultimate power performance @windows Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από 7nisiotis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα