Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ilos είπε

Σε όσους το παρουσιάζει έχετε 1903 και KL ή CL?

Όταν λες CL KL? 1903 έκδοση με τελευταίο stable Chrome ενεργό το hardware acceleration 8700k και τελευταίους gpu drivers. Update έκανα με το assistant. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

@Arkin Τους drivers τους έχεις MSI mode; -gpu

Ναι msi mode τους έχω μόνο τις gpu είχα κάνει. Πες μου ότι το εβγαλες και δουλεύει. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι msi mode τους έχω μόνο τις gpu είχα κάνει. Πες μου ότι το εβγαλες και δουλεύει. 

Στην Amd είναι msi enabled.by default δοκίμασε μια να το κλείσεις, δοκίμασε το και πες μου

(δεν είμαι pc)

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Όταν λες CL KL? 1903 έκδοση με τελευταίο stable Chrome ενεργό το hardware acceleration 8700k και τελευταίους gpu drivers. Update έκανα με το assistant. 

Coffee Lake - kaby lake, οι προηγούμενοι intel δεν έχουν κυκλώματα για hardware 4k decode που έχουν αυτοί. Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την igpu από το bios για αυτό το λέω.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, ilos είπε

Coffee Lake - kaby lake, οι προηγούμενοι intel δεν έχουν κυκλώματα για hardware 4k decode που έχουν αυτοί. Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την igpu από το bios για αυτό το λέω.

Yeap, την εχω off εγω. Δεν ξερω αν παιζει ρολο

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, ilos είπε

8700k έχουμε. Θα δοκιμάσω αυτό που είπες από το bios να μην δουλεύει καθόλου η 630.

Δημοσ.

Κατάφερα να το πάω 40.2  με μνήμες 3866 C16. Πιο κάτω για daily απλα σε μένα δεν πάει. 1.41 οι μνήμες, 1.1 IO και SA. Νομίζω είναι κομπλέ για 24/7. Δεν ξέρω τι άλλο σηκώνει στρώσιμο απο subs / tert timings, αμα έχει κανείς καμιά ιδέα

latency.thumb.png.50829254a9f303c22e963c3915b79f19.png

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους stability 4200mhz / cl17 _ 1.44vdimm.....τελικά αυτό το σετάκι δίνει δυνατά.......

Χωρίς τίτλο.png

Χωρίς τίτλο 1.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 12
Δημοσ.

Μπράβο Μπαμπη! Καλοδουλευτο και πάλι! 

https://www.intel.com/content/www/us/en/products/docs/processors/core/performance-maximizer.html

Σε αλλά νέα η Intel παρουσίασε το δικό της Ryzen Master/OC Scanner. 

Το εμπιστευόμαστε οι αρχάριοι; Μάλιστα λέει θα κάνει και μόνιτορ το CPU σε περίπτωση degrade για να αποφευχθεί αν καταλαβα καλά;

Στο λάιβ λέει ανέβασε στα 5.2 από 4.6 έναν 9700Κ all-core. 

Με την εγγύηση τι γίνεται; Και αυτό θα βγάλει εκτός εγγύησης ένα Ιντελ CPU? 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Επιτέλους stability 4200mhz / cl17 _ 1.44vdimm.....τελικά αυτό το σετάκι δίνει δυνατά.......

Εχεις πειραξει τιποτα απο 2ndary και tertiary? Eμενα 4000+ μονο με default xmp παει, δηλαδη 700 TRFC και αλλα τετοια παλαβα. Ποσο ποτιζεις τον IMC? Θεωρητικα μαλλον εχεις καλυτερο ΙMC (ή mobo?) γιατι το 4000c17 πρεπει να ειναι καλυτερα binned απο 4266/19. Στη θεωρια ολα αυτα βεβαια :P

Δημοσ.

imc 1.15v.....όσο για τα υπόλοιπα silicon lottery είναι.....το συγκεκριμένο κίτ κλοκάρει καλύτερα στα ψηλά mhz από το κιτ στα 3600mhz/cl15 που είχα.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...