Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, LfcYNWA said:

Στο userbenchmark ο  i5 9600KF είναι 18ος σε 1256 επεξεργαστές ενώ ο 3600x με δυσκολία καταλαμβάνει 🤣 την 71η θέση 👋. Αυτό προκύπτει εντελώς αυθαίρετα;

2 hours ago, roooster said:

Σύμφωνα με το userbenchmark ο i5 9600KF είναι ο 18ος πιο γρήγορος επεξεργαστής ενώ ο 3600x καταλαμβάνει την 71η θέση σε σύνολο 1256 επεξεργαστών. 

Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, roooster είπε

Απόψεις είναι αυτές. Μην ξεχνάς ότι πολλοί διαβάζουν espresso.  Άλλοι πάλι θεωρούν τις σελίδες που εσύ εμπιστεύεσαι λοιπόν. Δεν βγάζεις άκρη. 

Oχι δεν είναι απόψεις. Το πόσο κάνει 1+1 δεν είναι άποψη. Το εν λόγω site έχει τον 9900ks καλύτερο από τον 10900k για παράδειγμα. Δεν είναι πασιφανές οτι κατι δεν πάει καλά όταν έχουν τον 3600 χειρότερο από τον 8600 / 9600? Τι σχέση έχουν οι δύο επεξεργαστές μεταξύ τους? Ο 3600 είναι 2 σκαλιά πιο πάνω. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε

Oχι δεν είναι απόψεις. Το πόσο κάνει 1+1 δεν είναι άποψη. Το εν λόγω site έχει τον 9900ks καλύτερο από τον 10900k για παράδειγμα. Δεν είναι πασιφανές οτι κατι δεν πάει καλά όταν έχουν τον 3600 χειρότερο από τον 8600 / 9600? Τι σχέση έχουν οι δύο επεξεργαστές μεταξύ τους? Ο 3600 είναι 2 σκαλιά πιο πάνω. 

Κοίτα να δεις που τώρα που θέλω να φτιάξω καινούργιο υπολογιστή συνέκρινα στον γούγλη διάφορους με τη μορφή τάδε vs τάδε και το πρώτο  link που εμφανίζει είναι το userbenchmark. Δηλαδή ότι λέει είναι παπάδες; Ποιό link είναι αξιόπιστο; Που να βγάλεις άκρη από τα reviews στο YouTube όταν δεν ξέρεις και καλά αγγλικά; Τα reviews είναι εκατοντάδες. Υπάρχει κανένα λινκ που να τα έχει όλα απλοϊκά και να είναι και αξιόπιστο;

Έχω ανοίξει καινούργιο θέμα σχετικά με το νέο μου build. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ και σας αφήνω στην άκρως επιστημονική κουβέντα σας. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, roooster είπε

Κοίτα να δεις που τώρα που θέλω να φτιάξω καινούργιο υπολογιστή συνέκρινα στον γούγλη διάφορους με τη μορφή τάδε vs τάδε και το πρώτο  link που εμφανίζει είναι το userbenchmark. Δηλαδή ότι λέει είναι παπάδες; Ποιό link είναι αξιόπιστο; Που να βγάλεις άκρη από τα reviews στο YouTube όταν δεν ξέρεις και καλά αγγλικά; Τα reviews είναι εκατοντάδες. Υπάρχει κανένα λινκ που να τα έχει όλα απλοϊκά και να είναι και αξιόπιστο;

Έχω ανοίξει καινούργιο θέμα σχετικά με το νέο μου build. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Κοίτα φίλε, το userbenchmark όχι δεν είναι αξιόπιστο. Και δεν είναι έτσι επειδή το λέω εγώ και άλλοι δύο τρεις. Όλος ο pc enthusiast κόσμος το ξέρει. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, roooster είπε

Τα νούμερα του δεν είναι παπάδες, το παπατζιλικί είναι στο τι βαρύτητα έχει το κάθε νούμερο στην τελική βαθμολογία. Για παράδειγμα, όπως είπα και πριν, ο 9600k είναι 0.7% πιο γρήγορος σε single thread performance και 26% πιο αργός όταν όλοι οι πυρήνες είναι σε λειτουργία (σε σχέση με τον 3600x). Πώς γίνεται από αυτά τα 2 να συμπεραίνεις οτι ο 1ος είναι γρηγορότερος του 2ου? 

Ο 3800xt πώς γίνετια να είναι πιο γρήγορος του 3950x ας πούμε??

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, roooster είπε

Υπάρχει κανένα λινκ που να τα έχει όλα απλοϊκά και να είναι και αξιόπιστο;

Εμ, αυτό δεν γίνεται. Δεν μπορείς να έχεις σωστή άποψη βασισμένος σε μία και μόνο πηγή. Γι' αυτό πρέπει να βλέπουμε reviews και συγκρίσεις από πολλαπλές σελίδες/YT Videos..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, roooster είπε

Α! Οι μνήμες φταίνε που ο 3600x είναι πιo αργός και από replay σύμφωνα με το userbenchmark. 

Σύμφωνα με το userbenchmark ο i5 9600KF είναι ο 18ος πιο γρήγορος επεξεργαστής ενώ ο 3600x καταλαμβάνει την 71η θέση σε σύνολο 1256 επεξεργαστών. 

Όταν δεν μας αρέσουν τα επιστημονικά τεκμήρια ενός link δεν το βγάζουμε άχρηστο για να λέμε ότι κοτσάνα γουστάρουμε.

Δεν σου αρέσει το userbenchmark;

Όταν καταλάβεις πως βγαίνει το rating θα καταλάβεις και γτ ο 9600k είναι χειρότερος. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, εγώ, για να πω την αμαρτία μου, σε τέτοια θέματα, εμπιστεύομαι περισσότερο τους amdάκηδες. Εχουν φάει τόση μπλέ οθόνη που έχουν γίνει ειδικοί. Κάποιοι έχουν κάνει homepage την σελίδα dowload του bios τους. Τι να μου πουν οι intelάκηδες ? - βάζουν ότι cpu, mobo και ram βρουν, και το σύστημα δουλεύει. μηδέν κόπος, μηδέν προσπάθεια, μηδέν κέρδος γνώσης... άντε να τους εμπιστευτείς μετά... :)

Επεξ/σία από Eloy
  • Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Eloy είπε

Παιδιά, εγώ, για να πω την αμαρτία μου, σε τέτοια θέματα, εμπιστεύομαι περισσότερο τους amdάκηδες. Εχουν φάει τόση μπλέ οθόνη που έχουν γίνει ειδικοί. Κάποιοι έχουν κάνει homepage την σελίδα dowload του bios τους. Τι να μου πουν οι intelάκηδες ? - βάζουν ότι cpu, mobo και ram βρουν, και το σύστημα δουλεύει. μηδέν κόπος, μηδέν προσπάθεια, μηδέν κέρδος γνώσης... άντε να τους εμπιστευτείς μετά... :)

Σε ζηλεύω για έναν και μόνο λόγο...

Γιατί ποτέ μου δεν είχα καλό στόχο...

Ενώ εσύ..... Όπου τουφεκάς, τα πετυχαίνεις ολα με την μια...🤣🤣🤣

Δημοσ.

Μιας και άνοιξε πάλι το thread να ρωτήσω κάτι: Θέλοντας να δω τι θερμοκρασίες έχω τώρα το καλοκαίρι έτρεξα το OCCT Intel Linpack burn test 2019 για 1 ώρα και πήρα τα παρακάτω αποτελέσματα. Πως σας φαίνονται;;

occtlinpacksummer.jpg

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Μιας και άνοιξε πάλι το thread να ρωτήσω κάτι: Θέλοντας να δω τι θερμοκρασίες έχω τώρα το καλοκαίρι έτρεξα το OCCT Intel Linpack burn test 2019 για 1 ώρα και πήρα τα παρακάτω αποτελέσματα. Πως σας φαίνονται;;

occtlinpacksummer.jpg

Αρχηγός είσαι φίλε. Πολύ καλές θερμοκρασίες!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, roooster είπε

Τι αμφισβητείς; Μπες userbenchmark. 

Σου εξήγησαν και τα παιδιά πιο πάνω πως το userbenchmark είναι αναξιόπιστο.

Εάν δεν θες να το καταλάβεις, δεν μπορώ να βοηθήσω.

Και επειδή βλέπω πως είσαι και αστυφύλαξ και χωροφύλαξ, καλή συνέχεια από εμένα.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
34 minutes ago, DEADLAZARUS said:

Σου εξήγησαν και τα παιδιά πιο πάνω πως το userbenchmark είναι αναξιόπιστο.

Εάν δεν θες να το καταλάβεις, δεν μπορώ να βοηθήσω.

Συγγνώμη αλλά  αυτό που λες είναι άσχετο. Δεν γίνεται κουβέντα πλέον αν το  userbenchmark είναι αναξιόπιστο η όχι αλλά για το αν σύμφωνα με το userbenchmark ο i5 9600KF είναι ο 18ος ταχύτερος επεξεργαστής. 

Screenshot_2020-07-27 UserBenchmark Intel Core i5-9600KF BX80684I59600KF.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...