Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, BabisTs είπε

που παίζεις σε μνήμες? ...δεν θυμάμαι

3200 CL 14 XMP B-Die

Έτρεξα και ένα stress test στο prime95 26.6 με τις ρυθμίσεις που προτείνει ο derbauer στο αντίστοιχο βίντεο για να ειμαι σιγουρος οτι ειμαι σταθερος στα 4,9 @ 1,26Vcore (μπορει να με παίρνει και πιο κάτω) από θερμοκρασίες είμαι καλά; Θερμοκρασία δωματίου: 22 βαθμούς.

9Yx40RW.png

1LSKP7B.png

lFY6M6s.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Ευχαριστω! Οι θερμοκρασιες ειναι ανεκτες που έβαλα παραπάνω; 

Δεν γνωρίζω από prime.....ibt ή occt τρέξε να σου πώ....Με αυτά τα δύο τεστάρω.....

Επεξ/σία από BabisTs
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε OCCT small data 1 ώρα και 1 ώρα Large. Με το small είναι πιο βαρύ από το large. Καθώς το large νομίζω αρπάζει και τεσταρει και μνήμη ενώ το "μικρο" core

υ.γ. λινκ για το wallpaper? @thetiesthatbind

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Δοκίμασε OCCT small data 1 ώρα και 1 ώρα Large. Με το small είναι πιο βαρύ από το large. Καθώς το large νομίζω αρπάζει και τεσταρει και μνήμη ενώ το "μικρο" core

υ.γ. λινκ για το wallpaper? @thetiesthatbind

Δε θυμάμαι λινκ για το wallpaper το έχω πάρα πολυ καιρο, και δε το έχω και κάπου να στο στείλω σαν upload 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα, ετρεξα σημερα ενα geekbench5 με τον 9700k στα 5.2 εβαλα ενα προχειρο 1.4v και εκλεισα ολα τα power managments. vlc στο turbo αλλα μου βγαζει score χαμηλοτερο απο τα 5.1 που τον δοκιμαζα παλια.. να σημειωσω πως περασα το τελευταιο bios στην z390 aorus pro οπου εγραφε στα release notes κατι για security updates κτλπ.. μηπως εριξαν αυτα την αποδοση του cpu? η δεν εκανα stable oc? 

https://browser.geekbench.com/v4/cpu/15204536

Επεξ/σία από johnmt2
Δημοσ.

Τα δεδομένα του small χωράνε στην cache οπότε η CPU δεν "αράζει" καθόλου περιμένοντας δεδομένα από την RAM, γι' αυτό είναι πιο intense..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηλίθιο συγκριτικό κάνουν βασικά. 3970Χ - 2000 ευρά vs 9900K - 500 ευρά. Με κάνα HEDT Intel έπρεπε..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συμφωνώ δεν βγάζει νόημα, αφενός ο 9900 δεν απευθύνεται σε χρήστες που κάνουν επαγγελματικά rendering αφετέρου είναι πολύ φτηνοτερος από το ρίπερ τερατακι,αντίθετα έπρεπε να βάλουν έναν 3950 που θα έδινε πάλι σφαλιάρες και θα ήταν στο ίδιο μπάτζετ.

Επεξ/σία από Shadows

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...