Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ έχουν βγει πόσα ονόματα X Lake για επόμενες γενιές, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα...

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση. Δε ξέρω κατά πόσο γνωρίζει κανείς σας και μπορεί να βοηθήσει ή εαν το γραφω στο σωστό τόπικ, με τον 9900Κ, στο OBS / OBS Streamlabs στο CPU Usage Preset χρησιμοποιώ την επιλογή fast, να το βάλω στο medium? Επίσης να θέσω High στο Priority της εφαρμογής ή δεν κερδίζω κάτι από εκεί / θα μου πειράξει τα games/FPS? 

Ευχαριστω σε οποιον μπορει να βοηθήσει. 

Δημοσ.
Στις 28/1/2020 στις 10:55 ΠΜ, ThReSh είπε

Εν τω μεταξύ έχουν βγει πόσα ονόματα X Lake για επόμενες γενιές, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα...

Καλό 2021 αναβάθμιση έτσι πως το πάνε 😕

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kosmasgr είπε

Καλό 2021 αναβάθμιση έτσι πως το πάνε 😕

Για το συστημα της υπογραφης σου παντως,μια χαρα σε καλυπτουν και οι τωρινοι μιας και εχουν πεσει σε τιμη(εαν κοιτας μονο σε Intel μερια).

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Για το συστημα της υπογραφης σου παντως,μια χαρα σε καλυπτουν και οι τωρινοι μιας και εχουν πεσει σε τιμη(εαν κοιτας μονο σε Intel μερια).

Η αλήθεια έιναι πως το σκέφτομαι αλλά προτιμώ να περιμένω για καλή αναβάθμιση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kosmasgr είπε

Η αλήθεια έιναι πως το σκέφτομαι αλλά προτιμώ να περιμένω για καλή αναβάθμιση.

Για την οθονη της υπογραφης σου παντως,η καλη αναβαθμιση προερχεται απο την καρτα γραφικων και οχι απο τον επεξεργαστη.

Και επειδη δεν νομιζω οτι θα πας χρηματικα σε 2080ti,και οι τωρινοι i5 μεχρι τον φθηνοτερο i7 9700 ειναι οτι πρεπει(σε καινουργια παντα).

Και μιας και εισαι τοσο καιρο με i5+1060 σε 1440p 144hz monitor,δεν νομιζω να εχεις τεραστιες απαιτησεις,ετσι δεν ειναι? :D

Τελος μην ξεχνας οτι αυτη η περιοδος ειναι ιδανικη για αγορα και ddr4 μνημων(και σε μητρικες ειναι πεσμενες οι τιμες). Του χρονου με τις ddr5 μνημες,μην περιμενεις να δεις τοσο χαμηλες τιμες.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για την οθονη της υπογραφης σου παντως,η καλη αναβαθμιση προερχεται απο την καρτα γραφικων και οχι απο τον επεξεργαστη.

Και επειδη δεν νομιζω οτι θα πας χρηματικα σε 2080ti,και οι τωρινοι i5 μεχρι τον φθηνοτερο i7 9700 ειναι οτι πρεπει(σε καινουργια παντα).

Και μιας και εισαι τοσο καιρο με i5+1060 σε 1440p 144hz monitor,δεν νομιζω να εχεις τεραστιες απαιτησεις,ετσι δεν ειναι? :D

Τελος μην ξεχνας οτι αυτη η περιοδος ειναι ιδανικη για αγορα και ddr4 μνημων(και σε μητρικες ειναι πεσμενες οι τιμες). Του χρονου με τις ddr5 μνημες,μην περιμενεις να δεις τοσο χαμηλες τιμες.

Ναι , 1080p παίζω τώρα με FPS cap 110. Κοιτούσα για 9600Κ με μία MSI mag και 16 ram στα 3200 περίπου στα 400 ευρώ. Ειναι όντως καλή στιγμή για αναβάθμιση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλα τα λεφτα για i5 .

Αν θες να πας σε i5, πηγαινε στον φθηνοτερο που υπαρχει και ας ειναι και κλειδωμενος+μια αναλογα φθηνη μητρικη και τα ρεστα να πανε σε καρτα γραφικων.

Αλλιως στον φθηνοτερο i7 μαζι με μια φθηνη μητρικη.

Μην δωσεις πολλα λεφτα για ξεκλειδωτο i5 εκτος φυσικα αν ασχολεισαι με το oc που φυσικα θα χρειαστει να αλλαξεις και ψυξη.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Fulgore είπε

Πολλα τα λεφτα για i5 .

Αν θες να πας σε i5, πηγαινε στον φθηνοτερο που υπαρχει και ας ειναι και κλειδωμενος+μια αναλογα φθηνη μητρικη και τα ρεστα να πανε σε καρτα γραφικων.

Αλλιως στον φθηνοτερο i7 μαζι με μια φθηνη μητρικη.

Μην δωσεις πολλα λεφτα για ξεκλειδωτο i5 εκτος φυσικα αν ασχολεισαι με το oc που φυσικα θα χρειαστει να αλλαξεις και ψυξη.

Δεν θα λεγα ότι είμαι fan του overcloking , αλλά στο PC της υπογραφής μου τα 4.5ghz ήταν critical  και έδωσαν ανάσα στη cpu και gpu , καθώς πλέον το load είναι της τάξης του 70% , ενώ πριν έβλεπα και κάτι 100αρια και με λιγότερο από 110fps cap που έχω τώρα , συγκεκριμένα στο Apex.

Θερμοκρασίες γύρω στο 64 full load. 

PS αποφάσισα να περιμένω :) 2021 😮

Επεξ/σία από kosmasgr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kosmasgr είπε

Δεν θα λεγα ότι είμαι fan του overcloking , αλλά στο PC της υπογραφής μου τα 4.5ghz ήταν critical  και έδωσαν ανάσα στη cpu και gpu , καθώς πλέον το load είναι της τάξης του 70% , ενώ πριν έβλεπα και κάτι 100αρια και με λιγότερο από 110fps cap που έχω τώρα , συγκεκριμένα στο Apex.

Θερμοκρασίες γύρω στο 64 full load. 

PS αποφάσισα να περιμένω :) 2021 😮

ειναι απλη η λυση στο προβλημα σου. περιμενεις λιγο μεχρι να ερθουν οι comet lake, ετσι κι αλλιως τοσο καιρο εισαι με τον haswell. εκει μπορεις να παρεις i5 6/12 ή i7 8/16  αναλογα και τις τιμες βεβαια. μνημες παρτες απο τωρα γιατι μπορει να τσιμπησουν μετα οι τιμες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μητρική: Ζ390 Aorus Master. 
Πρόβλημα: Κλείνω κανονικά χθες το βράδυ το PC, το ανοίγω σήμερα και δε δουλεύε καμία θύρα USB στο πίσω μέρος. Βάζω μπροστά πληκτρολόγιο + ποντικι όλα κομπλέ. Μετά βγάζω όλα τα USB δοκιμάζω στις πίσω θύρες αφού μπήκα στα Windows όλη η πρώτη σειρά νεκρή, οι αλλες δούλευαν. Έκανα Load Optimized Defaults και δούλεψαν ξανά όλα. Δεν έχω πειράξει τίποτα απολύτως στο BIOS από τότε που έκανα το OC εδώ και αρκετό καιρό. Είναι αυτή η δυσλειτουργία αστάθεια στο OC μετά από τόσο καιρο?

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Μητρική: Ζ390 Aorus Master. 
Πρόβλημα: Κλείνω κανονικά χθες το βράδυ το PC....... Είναι αυτή η δυσλειτουργία αστάθεια στο OC μετά από τόσο καιρο?

όχι ......θέμα bios είναι ...εκεί πάσχουν οι gigabyte.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...