narta Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, andreas84gr είπε Είναι ήδη ανώτερος απ' τις νέες κονσόλες 11 μήνες πριν την κυκλοφορία τους με 1380€. Ανώτερος μπορεί να είναι στα χαρτιά. Το γεγονός ότι στις τωρινές κονσόλες με τα σάπια jaguar τσιπακια έπαιζες hi ενώ με 300 ευρώ έπαιζες με τα μεζεα σου σε PC κάτι λέει. Το PC δεν έχει exclusives, δεν έχει performance parity στα ίδια λεφτά. Και τις κονσόλες του 2020
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Στην κονσόλα φεύγουν 70άρες για παιχνίδια και συνδρομή για online, δεν είναι πιο φτηνές.. 1
narta Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, andreas84gr είπε Είναι ήδη ανώτερος απ' τις νέες κονσόλες 11 μήνες πριν την κυκλοφορία τους με 1380€. τις κονσόλες του 2020 ακόμα δεν τις είδαμε. Μόνο προβλέψεις θα κάνουμε μέχρι τότε και υποθετικά σεναρια. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι όλα τα παιχνίδια γίνονται compile για τις κονσόλες πρώτα και μετά port (τα περισσότερα σάπια) σε PC. Το hi end PC gaming δεν θα πάψει να υφίσταται απλά θα γίνει niche με το οποίο θα ασχολείται ένα ελάχιστο ποσοστό μικρότερο και από το σημερινό Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από narta
andreas84gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, narta είπε Ανώτερος μπορεί να είναι στα χαρτιά. Το γεγονός ότι στις τωρινές κονσόλες με τα σάπια jaguar τσιπακια έπαιζες hi ενώ με 300 ευρώ έπαιζες με τα μεζεα σου σε PC κάτι λέει. Το PC δεν έχει exclusives, δεν έχει performance parity στα ίδια λεφτά. Και τις κονσόλες του 2020 Πάντα το pc gaming ήταν και θα είναι ακριβότερο ακριβώς γιατί σου δίνει την επιλογή να δεις πολύ καλύτερα πράγματα. Τώρα κάποιος που μετράει πιο πολύ το value απ' την απόλυτη οπτική (κ όχι μόνο) εμπειρία εννοείται πάει στις κονσόλες δεν το συζητώ. Θα είναι μια χαρά κ με τα αποκλειστικά παιχνίδια όπως είπες. Απλά ήθελα να δείξω ότι δεν είναι κ τόσο απόλυτο πλέον ότι χρειάζεται τόσα χιλιάρικα για πολύ δυνατό pc ώστε να είσαι ανώτερος απ' τις κονσόλες.
Aten-Ra Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στην κονσόλα φεύγουν 70άρες για παιχνίδια και συνδρομή για online, δεν είναι πιο φτηνές.. Τα καινούργια παιχνίδια έχουν ίδιες τιμές και στα δυο , χρόνια τώρα. Oσο για τα online δεν τα χρησιμοποιούν όλοι. Επίσης οι κονσόλες έχουν τα Exclusive παιχνίδια που δεν τα έχουν τα PC. 1 ώρα πριν, andreas84gr είπε Οι κονσόλες γενικά δεν παίζουν τίποτα στο ultra κ το γνωρίζεις. Medium/high ήταν πάντα απ' ότι διαβάζω στις αναλύσεις του digital foundry. Πάντως φίλος μου πριν 1 μηνα έφτιαξε pc (ryzen 3700x, μεταχειρισμένη 2080 ,16gb ddr4 3600 , m.2 συν δεύτερο SSD) με συνολικό κόστος 1380€. Τα περιφερειακά πληκτρολόγιο ποντίκι τα είχε απ' το παλιό του σύστημα κ τα κράτησε φυσικά. Δεν ξόδεψε μια περιουσία. Είναι ήδη ανώτερος απ' τις νέες κονσόλες 11 μήνες πριν την κυκλοφορία τους με 1380€. Εννοείται ότι οι περισσότεροι δεν έχουν αυτό το ποσό για pc , οπότε ναι η αμέσως καλύτερη επιλογή είναι οι κονσόλες. To ΧΒΟΧ One X κοστίζει πλέον 350 Ευρώ μαζί με παιχνίδι, το PC του φίλου σου στα 1380 (με μεταχειρισμένη κάρτα) κόστισε σχεδόν 4 φορές όσο ένα καινούργιο XBOX One X που και τα δυο παίζουν σε 4Κ. Ναι το συγκεκριμένο PC θα έχει λίγο καλύτερα γραφικά αλλά όχι τόσο που να αξίζει την τετραπλάσια διαφορά τιμής. Επίσης θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω για το αν θα είναι καλύτερο από το PS5 και το XBOX next Gen. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Aten-Ra 1
andreas84gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Τα καινούργια παιχνίδια έχουν ίδιες τιμές και στα δυο , χρόνια τώρα. Oσο για τα online δεν τα χρησιμοποιούν όλοι. Επίσης οι κονσόλες έχουν τα Exclusive παιχνίδια που δεν τα έχουν τα PC. To ΧΒΟΧ One X κοστίζει πλέον 350 Ευρώ μαζί με παιχνίδι, το PC του φίλου σου στα 1380 (με μεταχειρισμένη κάρτα) κόστισε σχεδόν 4 φορές όσο ένα καινούργιο XBOX One X που και τα δυο παίζουν σε 4Κ. Ναι το συγκεκριμένο PC θα έχει λίγο καλύτερα γραφικά αλλά όχι τόσο που να αξίζει την τετραπλάσια διαφορά τιμής. Επίσης θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω για το αν θα είναι καλύτερο από το PS5 και το XBOX next Gen. Άλλο το 4κ upscale στα 30frames medium/high στο 95% των παιχνιδιών του Xbox x κ άλλο το pc του φίλου μου με 60frames παντού συν ultra settings συν Ray tracing. Μέρα με την νύχτα φίλε μου... πίστεψε με. Φυσικά αυτό το πληρώνεις πολύ παραπάνω συμφωνώ. Τώρα για τις νέες κονσόλες θα φανεί σε 11 μήνες αν θαναι πιο δυνατές. Που αμφιβάλλω αλλά θα δούμε.
narta Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, andreas84gr είπε 60frames παντού συν ultra settings συν Ray tracing 2080 4k ultra raytracing on δεν νομίζω. Επιλέγεις 2 από τα 3. Ultra, 4k η rtx 1
andreas84gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, narta είπε 2080 4k ultra raytracing on δεν νομίζω. Επιλέγεις 2 από τα 3. Ultra, 4k η rtx Σε 3440*1440 ultrawide Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από andreas84gr
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, narta είπε Το κόστος/απόδοση όμως είναι στα τάρταρα. Κονσόλες εχω, έχω και PC του 3χιλιαρου. Η διαφορά είναι ότι τις κονσόλες τις πήρα και δεν ήθελαν αναβάθμιση gpu της τάξεως 600€+ κάθε 1-2 χρόνια για να τα παίζουν ultra. Πρέπει να σταματήσουμε να τα βλέπουμε όλα μέσα από τα γυαλιά του hi end of gaming. Η συντριπτική πλειονότητα των καταναλωτών δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Και οι εταιρίες νοιάζονται για τα λεφτά των πολλών Ούτε το pc χρειάζεται 600 ευρώ gpu κάθε 1-2 χρόνια για να παίζει με settings κονσολών. Μόλις βγουν οι καινούργιες θα δούμε τι θα γίνει..
7nisiotis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Στο intel burn test πειράζει αν υπάρχει μια απόκλιση 1-2 στα GFLOPS? Πχ 147 GFLOPS 146 GFLOPS 147 GFLOPS κλπ?
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Στο intel burn test πειράζει αν υπάρχει μια απόκλιση 1-2 στα GFLOPS? Πχ 147 GFLOPS 146 GFLOPS 147 GFLOPS κλπ? Φυσιολογικό είναι. Θερμαίνεται ο επεξεργαστής, κόβει λίγο, πέφτει η απόδοση (πέφτουν τα flops), πέφτει η θερμοκρασία, ανεβαίνει η απόδοση κοκ. 1 1
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Στις 15/1/2020 στις 12:19 ΜΜ, Aten-Ra είπε Τα καινούργια παιχνίδια έχουν ίδιες τιμές και στα δυο , χρόνια τώρα. Συνήθως τα PC games είναι περίπου 20 ευρώ φθηνότερα από τα Console Games
Aten-Ra Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Συνήθως τα PC games είναι περίπου 20 ευρώ φθηνότερα από τα Console Games Τα ΑΑΑ παιχνίδια έχουν ίδιες τιμές μόλις βγαίνουν, δυο από τα τελευταία Red Dead Redemption 2 – Standard Edition - Digital download PS4 – 69.99 Ευρώ ΧΒΟΧ One – 59.99 Ευρώ PC – 59.99 Ευρώ STAR WARS Jedi: Fallen Order – Standard Edition PS4 – 59.99 Ευρώ η 53.99 Ευρώ με EA access ΧΒΟΧ One – 59.99 Ευρώ η 53.99 Ευρώ με EA access PC – 59.99 Ευρώ
Arkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μεχρι ποσο coverage το αφηνουμε για 100% stability σε ram? Δεν εχω τρεξει ποτε memtest οποτε βρηκα ευκαιρια.
BabisTs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, Arkin είπε Μεχρι ποσο coverage το αφηνουμε για 100% stability σε ram? Δεν εχω τρεξει ποτε memtest οποτε βρηκα ευκαιρια. δοκίμασε και το testmem5 v0.12 advanced 4 ...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα