Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

1) Με την ίδια λογική συγκρίνουμε τον 9400F με τον R3900X στα 10 ποιο δημοφιλή παιχνίδια. Τι διαφορά λες να βγάλουν?

2) Οι πλατφόρμες τα ανακοινώνουν , το ιντερνετ είναι γεμάτο. Αν κάνεις τον κόπο και τα δεις εκτός από αυτά τα 5 που όλη την ώρα λιβανίζεις γιατί έχουν ειδική βελτιστοποίηση θα τα βρεις.

3) ΑΑΑ , μαλιστα δεν αξίζει από τον Ι7 8700Κ να πας σε 2700Χ ακόμη και να σου μείνουν 100ευρώ τσέπη. Οκ , το κρατάω. 

1) Ποια ιδια λογικη, σου ειπα εγω δεν συγκρινω κατι, οι επαγγελματιες reviewers συγκριναν. Αλλα αμα θες να τους συγκρινεις, go ahead. Oσο για το τι διαφορα θα βγαλουν, προφανως μεγαλυτερη απο οτι ο 3600 με τον 9900k. 

2) Ποια 5, το hwunboxed benchari 30-35 παιχνιδια. Το αλλο που σου ανεβασα εχει 18. Δωσε μου εσυ ρε πασα μου το link με το bench στα 100 top games που ο 9400 ειναι μπροστα. Το γραφεις το ξαναγραφεις, link δεν βλεπω.

3) Προφανως και δεν αξιζει, ουτε καν σε 9900k δεν αξιζει. Ο χρονος μου ειναι πιο σημαντικος απο 100€, αμα ειναι να κατσω να βαζω αγγελιες να κουμπωνω ξεκουμπωνω μητρικη και cpu να κουμπωνω αλλα κλπα για να βγαλω 100€ αστο καλυτερα. Ουτε καθαριστης στα φαναρια δεν θα κανε ολη αυτη τη διαδικασια για να βγαλει 100€

3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Μιας και μιλάτε για 8700k, σε gaming ένας 8700k με overclock στα 5ghz είναι πιο γρήγορος και από τον 3900x με όσο overclock παίρνει. 

Το λέω δοκιμασμένα. 

ΥΓ. Απλά το αναφέρω. Δεν υπονοώ ότι είναι καλύτερος γενικά cpu. 

Δεν διαφωνω. Εξαρταται το game κλπα.AC origins και CS go ας πουμε δεν ειναι. Επισης στο bfV με αυτα που ειδα το ΣΚ που δοκιμασα το free δεν ξερω, δεν μου φανηκε αρκετα γρηγορος ο 8700. Καπου στα 150 ημουνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Δεν διαφωνω. Εξαρταται το game κλπα.AC origins και CS go ας πουμε δεν ειναι.

για το origins που αναφέρεις δεν ξέρω...στο odyssey είναι πιο γρήγορος ο 8700Κ πάντως ...για cs δεν έχω άποψη

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά αληθεύουν, έτσι;

image.png.b861d756d86beb1d693b988980bd0fcc.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Ryzenlake είπε

Βρε και εγω πιστευω οτι ο athlon X2 ειναι καλυτερος απο τον 9900k. Δεν εχει σημασια τι πιστευεις και τι πιστευω. Τα benchmarks λενε οτι ο 3600 ειναι 10% πισω απο 9900k και ανωτερος απο 9400f. Αυτο, τελος. Αν διαφωνεις με τα bench ανεβασε τα δικα σου και θα αλλαξω και εγω αποξη. Τωρα το αν εσυ πιστευεις το Χ και εγω πιστευω το Ψ ειναι αδιαφορα, σημασια εχει τι λενε τα facts. Ε τα facts απο professional reviewers λενε αυτο που σου λεω και εγω. 

Και εγω επειδη αυτα που λεω δεν τα κανω πραξη, να σου κανω παραθεση post μου τον Αυγουστο του 2017 που εγραψα οτι αμα οντως ο 8700k βγει στα 350€ θα τον αγορασω day one? Αυτο ειπα, το εκανα πραξη. Τα υπολοιπα δεν ειναι πραματα που ειπα, ειναι πραματα που ΛΕΣ οτι ειπα αλλα δεν τα εχω γραψει ποτε ;) 

κραταμε το προφεσιοναλ ριβιουερς :lol:και το ο 3600 καλυτερος απο τον 9400φου. :lol:

μονο σε συγκριτικο στην σεληνη μπορει να γινει αυτο, που υπαρχει ελλειψη βαρυτητας. :lol:

3 ώρες πριν, Nikosmile είπε

Αυτά αληθεύουν, έτσι;

image.png.b861d756d86beb1d693b988980bd0fcc.png

εγω αγορασα ηδη απο σεπτεμβρη.:P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, intelrisen είπε

κραταμε το προφεσιοναλ ριβιουερς :lol:και το ο 3600 καλυτερος απο τον 9400φου. :lol:

μονο σε συγκριτικο στην σεληνη μπορει να γινει αυτο, που υπαρχει ελλειψη βαρυτητας. :lol:

Έχει έλλειψη βαρύτητας η σελήνη? Κάτι μαθαμε και σήμερα 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Έχει έλλειψη βαρύτητας η σελήνη? Κάτι μαθαμε και σήμερα 

Η είδηση είναι που θα αναβαθμίσει σε 4c/8t πια. Πάνε τα benches που ο 750 πάταγε κάτω τα ρύζια.😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, intelrisen είπε

http://valid.x86.fr/bench/78ckc8/12

Καλύτερος και απο 8700k σε stock είναι ο 3600.

Η άρνηση της πραγματικότητας είναι η αρχή της τρέλας ....

3600.PNG

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Red_Phantom είπε

http://valid.x86.fr/bench/78ckc8/12

Καλύτερος και απο 8700k σε stock είναι ο 3600.

Η άρνηση της πραγματικότητας είναι η αρχή της τρέλας ....

3600.PNG

Στο MTP, γιατί στο STP είναι 10% πίσω (το οποίο ποσοστό μεγαλώνει στο ~15% αν πας τον 8700k στα 5-5.1). Για να κάνω και τον δικηγόρο του intelrisen. 😂

Οι 3600x/3700x βγάζουν κάπου 510 και οι 3800x/3900x κάπου 530 αν είναι όλοι με το abba και πιάνουν κοντά στις ονομαστικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Σε oc και οι 2;

Ντεν έχω αυτοκίνητο καρντια μου

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.

κύριοι για το ποιος βγάζει μεγαλύτερα νούμερα υπάρχει και αντίστοιχη ενότητα...μην το κάνετε vs και μιλάω και προς τα δύο στρατόπεδα.....και μία ενημέρωση του τελευταίου ποσταρίσματος του φίλου μας με ryzen......μην συγκρίνεται stock πράγματα με ήδη τερματισμένους ryzen από το εργοστάσιο με μηδέν στην ουσία overclockability....

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

κύριοι για το ποιος βγάζει μεγαλύτερα νούμερα υπάρχει και αντίστοιχη ενότητα...μην το κάνετε vs και μιλάω και προς τα δύο στρατόπεδα.....και μία ενημέρωση του τελευταίου ποσταρίσματος του φίλου μας με ryzen......μην συγκρίνεται stock πράγματα με ήδη τερματισμένους ryzen από το εργοστάσιο με μηδέν στην ουσία overclockability....

Αφρός Μάκη μου!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Γιατί να μην συγκρινουμε stock?

To 99% του κόσμου stock Μηχανήματα χρησιμοποιεί για να κάνει την δουλειά του. ( Απο Νοσοκομεία , Σχολεία , Δημόσιο , Τράπεζες, Πολιτικοί μηχανικοί., Developers, Πανεπιστήμια)

Επίσης να μην ξεχνάμε meltdown και τα συναφή.

Fire and forget που λέμε.

@azazil1190 Καταλαβαίνω ότι για εσένα μπορεί να είναι καλύτερος ο 8700κ. Φαντάζομαι λαμπάκια και τουρβο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...