Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Ryzenlake είπε

Αφου δεν εχω 9700k πως να στον ανταλλαξω ρε αδερφε...

Τοτε με την αντίστοιχη γενια , τον 2700Χ που είναι ανώτερος και έχει και περισσότερους πυρήνες

Η δεν είναι ανώτερος και τόσο καιρό λέμε bullshits?

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jgeorgiou είπε

Τοτε με την αντίστοιχη γενια , τον 2700Χ 

Και γιατι να τον ανταλλαξω μαζι σου και απλα να μην τον πουλησω και να αγορασω καινουργιο στα 190?? 😮 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Ryzenlake είπε

Και γιατι να τον ανταλλαξω μαζι σου και απλα να μην τον πουλησω και να αγορασω καινουργιο στα 190?? 😮 

σωστό , γιατί δεν παίρνεις τον ανώτερο 2700Χ και κρατάς την δευτεράτζα?

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Η δεν είναι ανώτερος και τόσο καιρό λέμε bullshits?

Oπα κατσε, γιατι εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου.

Τοση ωρα γραφω οτι ο 2600 ειναι ανωτερος του 9100 (που διαφωνεις) και στα ιδια με 9400 (που επισης διαφωνεις), και οτι ο 3600 ειναι ανωτερος και απο τους 3 προλαλησαντες. 

Απο εκει και υστερα, ασχετα αν ειναι ανωτερος η οχι ο 2700 του 8700 (που δεν τεθηκε πουθενα τετοιο θεμα), απτην στιγμη που ο 2700 κανει 190€ καινουργιος γιατι να στον ανταλλαξω με επεξεργαστη που κανει 350???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Oπα κατσε, γιατι εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου.

Τοση ωρα γραφω οτι ο 2600 ειναι ανωτερος του 9100 (που διαφωνεις) και στα ιδια με 9400 (που επισης διαφωνεις), και οτι ο 3600 ειναι ανωτερος και απο τους 3 προλαλησαντες. 

Απο εκει και υστερα, ασχετα αν ειναι ανωτερος η οχι ο 2700 του 8700 (που δεν τεθηκε πουθενα τετοιο θεμα), απτην στιγμη που ο 2700 κανει 190€ καινουργιος γιατι να στον ανταλλαξω με επεξεργαστη που κανει 350???

Αλλο σε ρωτάω , γιατί κρατάς τον Ι7 8700Κ που είναι δευτεράτζα και δεν αγοράζεις τον 2700Χ που είναι ανώτερος να πάρεις και ρέστα?

Οταν έχεις καλή απάντηση πες την για να καταλάβουμε γιατί αγοράζεις ΙΝΤΕΛ για τον εαυτό σου και στους άλλους προτείνεις RYZEN.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Αλλο σε ρωτάω , γιατί κρατάς τον Ι7 8700Κ που είναι δευτεράτζα και δεν αγοράζεις τον 2700Χ που είναι ανώτερος να πάρεις και ρέστα?

Καταρχας δεν ειπα πουθενα οτι ο 8700k ειναι δευτερατζα, δικα σου λογια ειναι αυτα που λες οτι τα ειπα εγω. Τοση ωρα μιλαμε για τον 3600, οποτε που κολλαει ο 2700 και ο 8700 και οι δευτερατζες δεν ξερω. Προφανως απο το μυαλο σου τα βγαζεις, επειδη δεν μπορεις να αντικρουσεις αυτα που λεω βαζεις λογια στο στομα μου. Παλια τακτικη, την εκανα στο δημοτικο. Παμε μια ανακεφαλαιωση.

Εγραψα οτι ο 2600 ειναι ανωτερος του 9100 και ισος του 9400, συμφωνα παντα με τα bench. Επισης εγραψα οτι ο 3600 ειναι ανωτερος και απο τους 3. Εγραψα επισης οτι ειναι 10-15% το πολυ πισω απο 9900k. Σε 2700 και 8700 και δευτερατζες δεν αναφερθηκα πουθενα. Συνεχισε τωρα τα δικα σου ;) 

Kαι το βασικοτερο βεβαια, αν οντως δωσω τον 8700 και παρω 2700 τι θα γινει? Θα παραδεχτεις οτι οι Intel ειναι γτπ? Αν ναι, τον βαζω αγγελια επι τοπου :P 

Επεξ/σία από Ryzenlake
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ryzenlake είπε

Καταρχας δεν ειπα πουθενα οτι ο 8700k ειναι δευτερατζα, δικα σου λογια ειναι αυτα που λες οτι τα ειπα εγω. Τοση ωρα μιλαμε για τον 3600, οποτε που κολλαει ο 2700 και ο 8700 και οι δευτερατζες δεν ξερω. Προφανως απο το μυαλο σου τα βγαζεις, επειδη δεν μπορεις να αντικρουσεις αυτα που λεω βαζεις λογια στο στομα μου. Παλια τακτικη, την εκανα στο δημοτικο. Παμε μια ανακεφαλαιωση.

Εγραψα οτι ο 2600 ειναι ανωτερος του 9100 και ισος του 9400, συμφωνα παντα με τα bench. Επισης εγραψα οτι ο 3600 ειναι ανωτερος και απο τους 3. Εγραψα επισης οτι ειναι 10-15% το πολυ πισω απο 9900k. Σε 2700 και 8700 και δευτερατζες δεν αναφερθηκα πουθενα. Συνεχισε τωρα τα δικα σου ;) 

AAAA , άρα ο 2700Χ δεν είναι ποιο καλός/γρήγορος από τον Ι7 8700Κ. Κάνε τις αναγωγές να καταλάβεις τι προτείνεις στους άλλους τότε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε

AAAA , άρα ο 2700Χ δεν είναι ποιο καλός/γρήγορος από τον Ι7 8700Κ. Κάνε τις αναγωγές να καταλάβεις τι προτείνεις στους άλλους τότε.

Ουτε αυτο ειπα, και αυτο απτο κεφαλι σου το βγαζεις. Να ξανακανω ανακεφαλαιωση τι εχω γραψει τοση ωρα η παλι δεν προκειται να καταλαβεις?

Και εν πασει περιπτωση, αν δηλαδη δωσω τον 8700 και παρω 2700 τι θα γινει? Θα παραδεχτεις οτι οι ryzen ειναι ανωτεροι? Αν ναι, βαζω αγγελια τωρα.

Επισης δεν προτεινα κατι. Λεω οτι συμωνα με τα bench ο 3600 > 9400 = 2600 > 9100 και ειναι μολις 10% πισω απο 9900k. Αν διαφωνεις με τα bench ανεβασε τα δικα σου και θα αλλαξω γνωμη.

Επεξ/σία από Ryzenlake
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ryzenlake είπε

Ουτε αυτο ειπα, και αυτο απτο κεφαλι σου το βγαζεις. Να ξανακανω ανακεφαλαιωση τι εχω γραψει τοση ωρα η παλι δεν προκειται να καταλαβεις?

Και εν πασει περιπτωση, αν δηλαδη δωσω τον 8700 και παρω 2700 τι θα γινει? Θα παραδεχτεις οτι οι ryzen ειναι ανωτεροι? Αν ναι, βαζω αγγελια τωρα.

Εγώ δεν παραδέχομαι τίποτε , εγώ INTEL πληρώνω , ΙΝΤΕΛ πιστεύω ότι κάνουν περισσότερο στο gamming. Εσύ κάποια στιγμή πρέπει να εννοείς αυτά που λες και να τα κάνεις πράξη.

Δημοσ.

Πάει το thread, κάργα μετωπική με 200 χλμ για κλείδωμα.😂

1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε

Εγώ δεν παραδέχομαι τίποτε , εγώ INTEL πληρώνω , ΙΝΤΕΛ πιστεύω ότι κάνουν περισσότερο στο gamming. Εσύ κάποια στιγμή πρέπει να εννοείς αυτά που λες και να τα κάνεις πράξη.

Τι είναι αυτό νέο στρουμφο-marketing. Εκπέμπουν τα intel περισσότερη gamma ακτινοβολία?😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Βρε και εγω πιστευω οτι ο athlon X2 ειναι καλυτερος απο τον 9900k. Δεν εχει σημασια τι πιστευεις και τι πιστευω. Τα benchmarks λενε οτι ο 3600 ειναι 10% πισω απο 9900k και ανωτερος απο 9400f. Αυτο, τελος. Αν διαφωνεις με τα bench ανεβασε τα δικα σου και θα αλλαξω και εγω αποξη. Τωρα το αν εσυ πιστευεις το Χ και εγω πιστευω το Ψ ειναι αδιαφορα, σημασια εχει τι λενε τα facts. Ε τα facts απο professional reviewers λενε αυτο που σου λεω και εγω. 

Και εγω επειδη αυτα που λεω δεν τα κανω πραξη, να σου κανω παραθεση post μου τον Αυγουστο του 2017 που εγραψα οτι αμα οντως ο 8700k βγει στα 350€ θα τον αγορασω day one? Αυτο ειπα, το εκανα πραξη. Τα υπολοιπα δεν ειναι πραματα που ειπα, ειναι πραματα που ΛΕΣ οτι ειπα αλλα δεν τα εχω γραψει ποτε ;) 

Επεξ/σία από Ryzenlake
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Βρε και εγω πιστευω οτι ο athlon X2 ειναι καλυτερος απο τον 9900k. Δεν εχει σημασια τι πιστευεις και τι πιστευω. Τα benchmarks λενε οτι ο 3600 ειναι 10% πισω απο 9900k και ανωτερος απο 9400f. Αυτο, τελος. Αν διαφωνεις με τα bench ανεβασε τα δικα σου και θα αλλαξω και εγω αποξη. Τωρα το αν εσυ πιστευεις το Χ και εγω πιστευω το Ψ ειναι αδιαφορα, σημασια εχει τι λενε τα facts. Ε τα facts απο professional reviewers λενε αυτο που σου λεω και εγω. 

Και εγω επειδη αυτα που λεω δεν τα κανω πραξη, να σου κανω παραθεση post μου τον Αυγουστο του 2017 που εγραψα οτι αμα οντως ο 8700k βγει στα 350€ θα τον αγορασω day one? Αυτο ειπα, το εκανα πραξη. Τα υπολοιπα δεν ειναι πραματα που ειπα, ειναι πραματα που ΛΕΣ οτι ποτε αλλα δεν τα εχω γραψει ποτε ;) 

1) fault #1 , συγκρίνεις τον 3600 με τον 9900Κ ενώ είναι διαφορετικό επίπεδο. Αν είναι να συγκρίνουμε και με τον threadripper 1st gen που έχει ανάλογη τιμή. Τις διαφορές στα average τις κερδίζεις με gpu πρωτεύοντος.

2) fault #2 , ο 9400F αν ψάξεις το top100 games popularity θα τον δεις στο 95% τουλάχιστον των παιχνιδιών μπροστά από τον R3600.

3) fault #3 , κρίμα είναι να κάθεσαι σήμερα με τον Ι7 8700Κ αφού ο καλύτερος 2700Χ είναι φθηνότερος. Αφού είσαι τόσο θερμός υποστηρικτής και ξέρεις τόσο καλά ποιος αξίζει πρέπει να τον αλλάξεις και να πάρεις και ρέστα. Η μήπως δεν είναι καλύτερος?

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

1) fault #1 , συγκρίνεις τον 3600 με τον 9900Κ

2) fault #2 , ο 9400F αν ψάξεις το top100 games popularity θα τον στο 95% τουλάχιστον των παιχνιδιών μπροστά

3) fault #3 , κρίμα είναι να κάθεσαι σήμερα με τον Ι7 8700Κ αφού ο καλύτερος 2700Χ είναι φθηνότερος. Η μήπως δεν είναι καλύτερος?

1) Δεν τον συγκρινω εγω, οι επαγγελαμτιες reviewers τους συγκριναν, και αποφασισαν οτι across X games average εχουν μια διαφορα κατω του 10%. Αν διαφωνεις, 1 ειναι η λυση. Αγοραζεις το HW και τρεχεις τα δικα σου bench, μας τα ανεβαζεις εδω να τα δουμε και θα αλλαξουμε ολοι αποψη, θα δεις.

2) Ποια ειναι τα top100 games? Που τα βρηκες και που ξερεις οτι ο 9400 ειναι καλυτερος? Εχεις bench? Δωσε ντε καποια στοιχεια ρε φιλε περα απο την αποψαρα σου και θα συμφωνησω μαζι σου. Απλα το να γραφεις οτι ειναι καλυτερος δεν μου λεει κατι, δειξε μου τα bench σε αυτα τα top100 games. Oλο λογια εισαι αλλα απο τηγανητα τιποτα. Βαλε τα bench και εγω μαζι σου

3) Καλυτερος / χειροτερος λιγη σημασια εχει, αμα ειναι να αλλαξω ειτε σε 3900x θα παω ειτε στον καινουργιο Intel. Το να μπω στο τρυπακι να αλλαξω επεξεργαστη και mobo για να βγαλω 100€ και αμα? Ημαρτον ομως. Απο τον 1600 τουλαχιστον αξιζε το κοπο μιας και εχει σοβαρες διαφορες, το να κανω sidegrades μεταξυ 8700 / 2700 / 9700 / 3700 ειναι βλακωδες. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

1) Δεν τον συγκρινω εγω, οι επαγγελαμτιες reviewers τους συγκριναν, και αποφασισαν οτι across X games average εχουν μια διαφορα κατω του 10%. Αν διαφωνεις, 1 ειναι η λυση. Αγοραζεις το HW και τρεχεις τα δικα σου bench, μας τα ανεβαζεις εδω να τα δουμε και θα αλλαξουμε ολοι αποψη, θα δεις.

2) Ποια ειναι τα top100 games? Που τα βρηκες και που ξερεις οτι ο 9400 ειναι καλυτερος? Εχεις bench? Δωσε ντε καποια στοιχεια ρε φιλε περα απο την αποψαρα σου και θα συμφωνησω μαζι σου. Απλα το να γραφεις οτι ειναι καλυτερος δεν μου λεει κατι, δειξε μου τα bench σε αυτα τα top100 games. Oλο λογια εισαι αλλα απο τηγανητα τιποτα. Βαλε τα bench και εγω μαζι σου

3) Καλυτερος / χειροτερος λιγη σημασια εχει, αμα ειναι να αλλαξω ειτε σε 3900x θα παω ειτε στον καινουργιο Intel. Το να μπω στο τρυπακι να αλλαξω επεξεργαστη και mobo για να βγαλω 100€ και αμα? Ημαρτον ομως. Απο τον 1600 τουλαχιστον αξιζε το κοπο μιας και εχει σοβαρες διαφορες, το να κανω sidegrades μεταξυ 8700 / 2700 / 9700 / 3700 ειναι βλακωδες. 

1) Με την ίδια λογική συγκρίνουμε τον 9400F με τον R3900X στα 10 ποιο δημοφιλή παιχνίδια. Τι διαφορά λες να βγάλουν?

2) Οι πλατφόρμες τα ανακοινώνουν , το ιντερνετ είναι γεμάτο. Αν κάνεις τον κόπο και τα δεις εκτός από αυτά τα 5 που όλη την ώρα λιβανίζεις γιατί έχουν ειδική βελτιστοποίηση θα τα βρεις.

3) ΑΑΑ , μαλιστα δεν αξίζει από τον Ι7 8700Κ να πας σε 2700Χ ακόμη και να σου μείνουν 100ευρώ τσέπη. Οκ , το κρατάω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και μιλάτε για 8700k, σε gaming ένας 8700k με overclock στα 5ghz είναι πιο γρήγορος και από τον 3900x με όσο overclock παίρνει. 

Το λέω δοκιμασμένα. 

ΥΓ. Απλά το αναφέρω. Δεν υπονοώ ότι είναι καλύτερος γενικά cpu. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...