Aten-Ra Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Εγώ πάντως δεν έχω δει κανέναν να λέει ότι στο σύνολο είναι ποιο γρήγοροι οι Ryzen σε 1080p Gaming. Όποιος έχει την μύγα …… 2
Ryzenlake Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Μερικοί είστε τόσο φανατισμένοι με την AMD που επιτίθεστε σε όποιον έχει διαφορετική γνώμη. Μέχρι και την δεύτερη γενιά AMD, η Intel είναι καλύτερη στα games. Τι να κάνουμε τώρα; Οι υπέρμαχοι της AMD αρχίζουν την καραμέλα "αν κάνω OC, αν βάλω b-dies, αν πειράξω τα timings μπλα μπλα μπλα." Με αυτό το σκεπτικό και εγώ αν είχα i5-8600k και έκανα ΑΥΤΟΝ σύγκριση με τον 2600(X) που είναι και πιο σωστό, διότι ο πρώτος είναι unlocked θα έστελνα τον δεύτερο για μπουγάτσες ειδικά αν έκανα και OC. Γι αυτόν λοιπόν σταματήστε αυτό το τροπάρι. Επίσης ποτέ δεν είπα ότι ο i5-8400 είναι gaming king CPU. Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι είναι καλύτερος από R5 1600/2600. Και θα αρχίσουν πάλι κάποια κόκκινα στρουμφάκια να λένε " μα αν τρέχεις AV από πίσω κολλάει και στο BF 5 τα mins είναι χειρότερα γιατί γεμίζουν τα threads κλπ". Ε λοιπόν και AV έχω τρέξει και στο BF5 δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ" Ειδικά στο BF5 με την νέα κάρτα, τα γραφικά στα Ultra και 1080p ανάλυση το λιγότερο που έχω δει σε καρέ είναι 75 ακριβώς. Πράγμα που σημαίνει ότι με βάση τις ρυθμίσεις και την οθόνη μου είναι απόλυτα playable, δεν έχω δει το παραμικρό κόλλημα. Καλά για Single Player παιχνίδια ούτε λόγος καθώς και εκεί είναι παραπάνω από αρκετός. Ξαφνικά όλοι γίνανε streamers, encoders και hardcore programmers και θέλουν 12-16-24 threads. Και μόλις τους πεις ότι στα παιχνίδια είναι πίσω η AMD λένε "μα στο Cinebench..." λές και έχουμε το PC για να τρέχουμε CB. Το θεωρώ ανοησία ακόμα και να διαφωνήσω περί CPU, αλλά κάποιοι εδώ μέσα είναι τόσο άρρωστοι με την AMD με κάνουν να μην αντέχω στο πειρασμό. Βασικά, αυτο ακριβώς που έχεις υπογραμίσει στη πρώτη πρόταση κανείς και εσύ. Θα μπορούσα να στο γυρίσω μπούμερανγκ, μιας και οποιον εχει διαφορετική άποψη από την δική σου τον στολίζεις χαρακτηρισμούς (άρρωστοι / φανατισμένοι, μόνο ναρκωμανείς δεν μας αποκάλεσες ακόμα). Εγώ φανατισμένος είμαι μόνο με την αλήθεια. Σύμφωνα με τα benchmarks λοιπον ο 8400 είναι ισόπανος με τον 2600 και ο 3600 είναι κάτω απο 10% διαφορά από τον 9900k. Αυτα σύμφωνα με τα reviews απο PROFESSIONAL REVIEWRS. Αν έχεις διαφορετική άποψη από αυτούς αγοράζεις τα αντίστοιχα hw, τα bencharis και μας δείχνεις τα αποτελέσματα σου. Εφόσον ισχύουν αυτα που λες τότε θα δεις πως θα γίνουμε όλοι ξαφνικά intelakides φανατισμένοι 3
jgeorgiou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Ρε συ, το hwunboxed ειχε test με 27 (η 37??) παιχνίδια, και εβγαζε 2600 με 9400 πανί με πανί. Ποια 3-4-5 παιχνίδια μου λες τωρα. Το μοναδικό παιχνίδι που δείχνει σημαντικές διαφορές μεταξυ zen και coffee είναι το farcry. Αυτο, τελος. Σου βαλα απο πάνω hwunboxed review 9900k vs 3600 που είχε κάμποσα παιχνίδια, σου έβαλε και ο ilos άλλα 2, πόσα θες να δεις δηλαδή? Στα περισσότερα παιχνίδια του 2019 που να είναι και AAA παραγωγές (που δηλαδή είναι βαριά και άρα έχει νόημα να μιλάμε για επιδόσεις του hw) οι ryzen είναι μια ανάσα από 9900k. Τώρα αν σε κάποια (farcry) είναι 20% πίσω και σε κάποια άλλα (cs go / rb6) είναι μπροστά δεν αλλάζει το γεγονός. Μέσος όρος σε ισοπύρηνα CPU οι διαφορές είναι max 10%, και ταυτόχρονα οι ryzen είναι και αρκετά φθηνότεροι (από τον αντίστοιχο ισοπύρηνο intel). Mιας και αναφέρεις τα most played games, σύμφωνα με το steam, μόνο σε 1 απο αυτά τα πάνε καλύτερα οι Intel (division 2). Στα υπόλοιπα σύμφωνα με τα reviews είναι κόντα, σε άλλα είναι λίγο μπροστά οι AMD (cs go / rbsiege) και σε άλλα λίγο μπροστά η Ιntel (gta V) 1) δείξε μας το hwunboxed με τα 27 ή 37 παιχνίδια να δουμε ποια cpu (9400f & R3600) και πόσα παιχνίδια είναι γρηγορότερη. 2) Ο 9400f και ο 3600 έχουν ίδιο αριθμό πυρήνων , 6 και οι δύο. 3) Το smt έχει περιορισμένη επίδραση σε λίγα παιχνίδια που έχει γίνει ειδική (επιδοτούμενη) δουλειά γιατί τα από την φύση τους είναι περιορισμένη η δυνατότητα διακλάδωσης/πρόβλεψης στα threadς ώστε να μπορούν να γίνουν παράλληλες εργασίες. 4) Ποια είναι τα ΑΑΑ που λες εσύ να δούμε αν συμφωνεί το τοπ10 των δημοφιλέστερων παιχνινδιών σε πλατφόρμες. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από jgeorgiou
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 25 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ε λοιπόν και AV έχω τρέξει και στο BF5 δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ" Ειδικά στο BF5 με την νέα κάρτα, τα γραφικά στα Ultra και 1080p ανάλυση το λιγότερο που έχω δει σε καρέ είναι 75 ακριβώς. Καλα χαλαρωσε λιγο,1660ti εχεις,μην γινεσαι oroku saki νουμερο 2
_Theo_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Καλα χαλαρωσε λιγο,1660ti εχεις,μην γινεσαι oroku saki νουμερο 2 Αφού δεν έχω αγόρι μου τι να κάνουμε τώρα; Εκτός και αν τα min 75 καρέ δεν σε ικανοποιούν οπότε εσύ αγόρασε RTX 2080 ti ξέρω γώ και παίζε και με RTX. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από _Theo_
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Αν ειχα το ιδιο monitor(αναλυση/hz)θα με ικανοποιουσαν προφανως,αλλα δυστηχως δεν εχω.
Aten-Ra Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε 1) δείξε μας το hwunboxed με τα 27 ή 37 παιχνίδια να δουμε ποια cpu και πόσα παιχνίδια είναι γρηγορότερη. 2) Ο 9400f και ο 3600 έχουν ίδιο αριθμό πυρήνων , 6 και οι δύο. 3) Το smt έχει περιορισμένη επίδραση σε λίγα παιχνίδια που έχει γίνει ειδική (επιδοτούμενη) δουλειά γιατί τα από την φύση τους είναι περιορισμένη η δυνατότητα διακλάδωσης/πρόβλεψης στα threadς ώστε να μπορούν να γίνουν παράλληλες εργασίες. 4) Ποια είναι τα ΑΑΑ που λες εσύ να δούμε αν συμφωνεί το τοπ10 των δημοφιλέστερων παιχνινδιών σε πλατφόρμες. Ουπςςςςς, πρώτη σφαλιάρα. Για αυτό το παιχνίδι δεν λέγατε για STP κλπ κλπ ??? Ουπςςςςς, δεύτερη σφαλιάρα, εδώ σε Min FPS είναι για τα μπάζα ο 9400F Ουπςςςςς, τριτι σφαλιάρα, πάλι πίσω ο 9400F. Παρατήρησες ότι ο 9400F είναι και στα τρία Games πίσω και από τον 2600Χ έτσι ?? Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από Aten-Ra
_Theo_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Αν ειχα το ιδιο monitor(αναλυση/hz)θα με ικανοποιουσαν προφανως,αλλα δυστηχως δεν εχω. Ε τότε τι λες "σιγά, 1660 Ti έχεις" ; Για φιγούρα νομίζεις το λέω; Εκτός και αν δεν γνωρίζεις τις επιδόσεις της εν λόγω κάρτας οπότε πήγαινε δες κάνα benchmark.
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μα γιαυτο ακριβως το λογο το ειπα. Καινουργια καρτα πηρες,αυτο ελειπε να εχεις και προβλημα με παιχνιδια του 2018. Και αυτο ελειπε να φοβοσουν πχ για μπουκαλι με την 1660ti απο τον i5. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από Fulgore 1
jgeorgiou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε Ουπςςςςς, πρώτη σφαλιάρα. Για αυτό το παιχνίδι δεν λέγατε για STP κλπ κλπ ??? Ουπςςςςς, δεύτερη σφαλιάρα, εδώ σε Min FPS είναι για τα μπάζα ο 9400F Ουπςςςςς, τριτι σφαλιάρα, πάλι πίσω ο 9400F. Παρατήρησες ότι ο 9400F είναι και στα τρία Games πίσω και από τον 2600Χ έτσι ?? περιπτωσιολογία πάλι , μόνο για 3 παιχνίδια (που είναι τα 27 ή 37??) και χωρίς να ξέρουμε ποια είναι η σύνθεση των μηχανημάτων , πως είναι ρυθμισμένα και πόσο αξιόπιστος είναι αυτός που τα λέει.
ilos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε 1) δείξε μας το hwunboxed με τα 27 ή 37 παιχνίδια να δουμε ποια cpu (9400f & R3600) και πόσα παιχνίδια είναι γρηγορότερη. 2) Ο 9400f και ο 3600 έχουν ίδιο αριθμό πυρήνων , 6 και οι δύο. 3) Το smt έχει περιορισμένη επίδραση σε λίγα παιχνίδια που έχει γίνει ειδική (επιδοτούμενη) δουλειά γιατί τα από την φύση τους είναι περιορισμένη η δυνατότητα διακλάδωσης/πρόβλεψης στα threadς ώστε να μπορούν να γίνουν παράλληλες εργασίες. 4) Ποια είναι τα ΑΑΑ που λες εσύ να δούμε αν συμφωνεί το τοπ10 των δημοφιλέστερων παιχνινδιών σε πλατφόρμες. Είχαμε δεν είχαμε το αρχίσαμε το vs πάλι. Σε γενικές γραμμές στα περισσότερα games ο 3600 έχει καλύτερα lows και παρόμοια average. Μόνο σε division 2,ACO είναι αρκετά καλύτερος στα average και στο bf5 στα lows. Παρόλα αυτά ο 9400f στα 150 είναι πιο vfm αν σε νοιάζει μόνο το gaming. Αλλά αν κοιτάμε μόνο τις απόλυτες τιμές στο gaming o 3600 είναι λίγο καλύτερος. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από ilos 1
mpokwsths Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε περιπτωσιολογία πάλι , μόνο για 3 παιχνίδια (που είναι τα 27 ή 37??) και χωρίς να ξέρουμε ποια είναι η σύνθεση των μηχανημάτων , πως είναι ρυθμισμένα και πόσο αξιόπιστος είναι αυτός που τα λέει. 3 ΑΑΑ games Θέλεις τα 37 για να έχει μέσα και το Starcraft και άλλες unoptimized μπούρδες για να χαρείς, ε; 🤩 Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από mpokwsths
Aten-Ra Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, jgeorgiou είπε περιπτωσιολογία πάλι , μόνο για 3 παιχνίδια (που είναι τα 27 ή 37??) και χωρίς να ξέρουμε ποια είναι η σύνθεση των μηχανημάτων , πως είναι ρυθμισμένα και πόσο αξιόπιστος είναι αυτός που τα λέει. Ρώτησες σε ποια ΑΑΑ παιχνίδια είναι καλύτερος ο 3600 και να σου δείξουμε από το Hardware Unboxed και τώρα μου λες για το αν είναι αξιόπιστος κλπ κλπ ?? Ορίστε δες το συγκεκριμένο review μόνος σου
Ryzenlake Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε 1) δείξε μας το hwunboxed με τα 27 ή 37 παιχνίδια να δουμε ποια cpu (9400f & R3600) και πόσα παιχνίδια είναι γρηγορότερη. 2) Ο 9400f και ο 3600 έχουν ίδιο αριθμό πυρήνων , 6 και οι δύο. 3) Το smt έχει περιορισμένη επίδραση σε λίγα παιχνίδια που έχει γίνει ειδική (επιδοτούμενη) δουλειά γιατί τα από την φύση τους είναι περιορισμένη η δυνατότητα διακλάδωσης/πρόβλεψης στα threadς ώστε να μπορούν να γίνουν παράλληλες εργασίες. 4) Ποια είναι τα ΑΑΑ που λες εσύ να δούμε αν συμφωνεί το τοπ10 των δημοφιλέστερων παιχνινδιών σε πλατφόρμες. Νταξει καταλαβαινω οτι με σενα δεν εχει νοημα η συζητηση. Αφου μου ζητας να σου linkaro τα bench, σημαινει οτι δεν τα εχεις δει, που σημαινει οτι δεν εχεις ιδεα για τι πραμα μιλας αλλα παρολαυτα εκφερεις αποψη, χωρις να εχεις δει τα μαμημενα bench. Ε τι συζητηση να κανουμε τοτε? Ο 9400f στα ιδια με τον 2600 ειναι, ξανα, συμφωνα με το hwunboxed. To smt προφανως και δινει επιδοσεις, αλλα προφανως εκει που οι πυρηνες δεν επαρκουν. Βλεπεις απλα τη συγκριση 7600 / 7700 και καταλαβαινεις οτι αυτα που λες δεν στεκουν, μιας και ο 7700 ειναι 20-25% πανω απο τον 7600. Τα top10 στο steam googlare και δες τα. Cs go / dota 2 / team fortress κλπα games που ολοι βγαζουν 250+ average. Δεν αγοραζεις CPU του 500€ για τετοια games... 1
ilos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε περιπτωσιολογία πάλι , μόνο για 3 παιχνίδια (που είναι τα 27 ή 37??) και χωρίς να ξέρουμε ποια είναι η σύνθεση των μηχανημάτων , πως είναι ρυθμισμένα και πόσο αξιόπιστος είναι αυτός που τα λέει. Εσύ αγόρι μου δε διορθώνεσαι. Αν σε κερατώσει η γυναίκα σου τελευταίος θα το μάθεις στο χωριό στάνταρ.😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα