Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ibt / occt / games .....σε όλα καρφί 5.1ghz εχω......στις giga το auto με το 0 είναι το ίδιο.....υπάρχει αντίθετη άποψη και επιμένεις έτσι?....εκτός αν θες να σου τρέξω τίποτα......η giga δεν θέλει πολύ tweak αν το τσιπ έχει potential.......όπως και ο @thetiesthatbind ότι του είπα να τρέξει ήταν μπόμπα τα ρολόγια του από τα screen που μου έστελνε.....καρφί στα 5.0ghz......avx offset βάζουν τα παιδάκια που θέλουν να λένε ότι παίζουν σε υψηλά ρολόγια.....οι άντρες παίζουν χωρίς avx offset........

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω γι' αυτό ρωτάω. Και 'γω είμαι υπέρ του να μην παίζεις με AVX offset, αφού πολλά προγράμματα και παιχνίδια το χρησιμοποιούν.

Δημοσ.

Παιδιά ο 9700κ περίπου τι vcore θέλει για 5.2? Του έχω βάλει vcore ακόμη και 1.48 αλλά σε cinebench πετάει μπλε οθόνη.. Στα 5.1 παίζει κομπλέ μαχ καμία 1.39

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Παιδιά ο 9700κ περίπου τι vcore θέλει για 5.2? Του έχω βάλει vcore ακόμη και 1.48 αλλά σε cinebench πετάει μπλε οθόνη.. Στα 5.1 παίζει κομπλέ μαχ καμία 1.39

Το τσιπακι σου δεν πάει 5.2 μην το ζοριζεις.

Και στα 5.1 είναι πολύ το ρεύμα.

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BabisTs είπε

στις giga το auto με το 0 είναι το ίδιο.

και στην asus άλλα και στην asrock που είχα το ίδιο είναι , avx auto=0

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/10/2019 στις 8:34 ΜΜ, BabisTs είπε

avx offset δεν βάζουμε ποτέ....ή τα έχουμε τα ghz ή όχι..... και σε άφησα και σε xmp mode αφού έχεις έχεις χαμηλά vccio (1,05v) and vccsa (1.1v) ......έχεις μπόμπα κομμάτι.....

Ψιτ, τύπε. Έχεις καμια συνταγή (bios) για το δικό μου rig? 😋

Επεξ/σία από Occultist
Δημοσ.
2 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Το τσιπακι σου δεν πάει 5.2 μην το ζοριζεις.

Και στα 5.1 είναι πολύ το ρεύμα.

Στο έχω στο auto ακόμη πρέπει να βρω χειροκίνητα το vcore του για 5.1

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Στο έχω στο auto ακόμη πρέπει να βρω χειροκίνητα το vcore του για 5.1

Και για 5 μην σου πω...

Να είναι κάτω απο 1.3 ειδικά αν παίζεις με ψηλά LLC γιατί το κοπανάς στο κεφάλι με σφυρί, και αυτά είναι 14nm, ξηλώνουν εύκολα με την τάση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, johnmt2 είπε

παίζεις με degradation ελπίζω να το ξέρεις.....

3 ώρες πριν, Occultist είπε

Ψιτ, τύπε. Έχεις καμια συνταγή (bios) για το δικό μου rig? 😋

manual ρεύμα στο 1,25v

llc2

spread spectrum disabled

και δες τι συχνότητα θα σου βγάλει σταθερό σε intel burn test 10run very high...ξεκίνα από 4,8ghz να τεστάρεις και αναλόγως ή θα ανέβεις σε συχνότητα αν είσαι σταθερός μέχρι να βρείς no stability ή θα κατέβεις μέχρι να βρείς stability

φόρτωσε xmp και βάλε χειροκίνητα vccio (1,05v) & vccsa (1.1v) .....αν είναι χαμηλότερα από αυτές τις τιμές που σου αναφέρω, το αφήνεις στις χαμηλότερες στάθμες που θα σου δίνει η mobo.....μιας  και δεν ξέρω τι θα σου δίνουν στα 2667mhz που τρέχουν οι ραμ σου στα αντίστοιχα vccio & vccsa ...για αυτό το λέω.

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 6
Δημοσ.

Το 1.39 είναι αυτοκτονικο για 24/7. Εγώ μέχρι 1.33 δίνω και αυτό ακόμα μου κακοφαινεται, πάνω από 1.35 ούτε για cb run δεν θα το έβαζα προσωπικά. 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Το 1.39 είναι αυτοκτονικο για 24/7. Εγώ μέχρι 1.33 δίνω και αυτό ακόμα μου κακοφαινεται, πάνω από 1.35 ούτε για cb run δεν θα το έβαζα προσωπικά. 

Μα εσένα είναι ήδη ντιγκρεντέ, τι φοβάσαι?😂

Άσε το παλικάρι να το ταΐσει ρευματάκι να δούμε σκοράκια.😎

Δημοσ.
4 ώρες πριν, BabisTs είπε

παίζεις με degradation ελπίζω να το ξέρεις.....

manual ρεύμα στο 1,25v

llc2

spread spectrum disabled

και δες τι συχνότητα θα σου βγάλει σταθερό σε intel burn test 10run very high...ξεκίνα από 4,8ghz να τεστάρεις και αναλόγως ή θα ανέβεις σε συχνότητα αν είσαι σταθερός μέχρι να βρείς no stability ή θα κατέβεις μέχρι να βρείς stability

φόρτωσε xmp και βάλε χειροκίνητα vccio (1,05v) & vccsa (1.1v) .....αν είναι χαμηλότερα από αυτές τις τιμές που σου αναφέρω, το αφήνεις στις χαμηλότερες στάθμες που θα σου δίνει η mobo.....μιας  και δεν ξέρω τι θα σου δίνουν στα 2667mhz που τρέχουν οι ραμ σου στα αντίστοιχα vccio & vccsa ...για αυτό το λέω.

Φαντάζομαι εννοείς με ανοιχτά EIST και cstates ανοιχτά και cache multi στο auto?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Occultist είπε

Φαντάζομαι εννοείς με ανοιχτά EIST και cstates ανοιχτά και cache multi στο auto?

ότι είπα......αν έχει potential το τσιπάκι θα φανεί.......άντε αργότερα και λίγο πείραγμα στην cache.....βρές πρώτα σταθερότητα όμως έτσι όπως σου είπα.....

Δημοσ.

παιδια ετσι εχουν τα πραγματα με Light stress.. βεβαια αλλη μοναδα ρευματος δινει το cpu z αλλη το hwinfo64 δεν βγαζω ακρη. το vcore  στο auto 

9700κ.png

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...