thetiesthatbind Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Λοιπόν, βρήκα stability στα 1.24V για 4.9 GHz και θα κοιτάξω αν πάει και πιο κάτω σιγά σιγά. Μετά θα ψάξω και για τα 5. 104 βαθμούς στα VRM στο μεταξύ. 1
7nisiotis Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 104 κάπως αρκετοί φαίνονται για τέτοια εποχή. reddit.com/r/intel ρώτα μια και δω να δούμε άτομα με ίδιο setup τι πιάνουν σε θερμοκρασία να συγκρίνουμε. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από 7nisiotis 2
7nisiotis Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ** ΠΡΟΣΟΧΗ ** ( Asrock z390 ) ( 4.00 - Intel Microcode - το νέο bios για τα τσιπακια με το φρέσκο stepping ) Λογικα το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες εταιρείες. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από 7nisiotis
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε 104 κάπως αρκετοί φαίνονται για τέτοια εποχή. reddit.com/r/intel ρώτα μια και δω να δούμε άτομα με ίδιο setup τι πιάνουν σε θερμοκρασία να συγκρίνουμε. Θα το κάνω άμεσα. Στο RealBench στα 30 λεπτά μέχρι στιγμής είναι στα 96C τα VRM RealBench 1.24 @ 4.9 GHz @BabisTs 3
BabisTs Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Θα το κάνω άμεσα. Στο RealBench στα 30 λεπτά μέχρι στιγμής είναι στα 96C τα VRM RealBench 1.24 @ 4.9 GHz @BabisTs Τώρα που έβγαλες και ibt και realbench θα είσαι jet..Με ibt που έβγαζες πρωτα και έτρωγες crash στο realbench αργά ή γρήγορα θα έτρωγες το πρώτο σου crash. .. Τώρα δεν νομίζω να δεις κάπου instability ... Θερμοκρασίες είσαι καλά με avg και στα 8 cores με 81 βαθμούς... Όσο αφορά για τα VRM είναι κάπως τσιμπημένα αλλά δεν έχω άποψη από setup με 9900Κ....πρέπει να ρωτήσεις και άλλους κατόχους με 9900Κ....Γενικά τέρας το cpu και απόλαυσέ το ....Ωραίος! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από BabisTs 1
thetiesthatbind Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, BabisTs είπε Τώρα που έβγαλες και ibt και realbench θα είσαι jet..Με ibt που έβγαζες πρωτα και έτρωγες crash στο realbench αργά ή γρήγορα θα έτρωγες το πρώτο σου crash. .. Τώρα δεν νομίζω να δεις κάπου instability ... Θερμοκρασίες είσαι καλά με avg και στα 8 cores με 81 βαθμούς... Όσο αφορά για τα VRM είναι κάπως τσιμπημένα αλλά δεν έχω άποψη από setup με 9900Κ....πρέπει να ρωτήσεις και άλλους κατόχους με 9900Κ....Γενικά τέρας το cpu και απόλαυσέ το ....Ωραίος! Ευχαριστω για τη βοήθεια και τις συμβουλές. Στα 6-7 τεστ στα 1.24 με ΙΒΤ στα 5 μου δώσε ένα bsod όλο και όλο βέβαια το είχα κάνει απόπειρα και με κάτι πράιμ και ριαλ νωρίτερα όσες φορές το έτρεξα εκ τότε δε ξανά έδωσε στο ΙΒΤ τουλάχιστον. Ωστοσο θα κλείδωσω εδώ προς το παρόν και ίσως αργότερα το ψάξω για παραπάνω ή λιγότερο. Για τα VRM ρώτησα Reddit μου λένε είμαι φυσιολογικά για τον 9900Κ, ακόμη και στη Ζ390 έχουν ψηλές τιμές Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από thetiesthatbind 1
seithan Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μην ξεχνάτε οτι καλοκαίρι γαρ εγγύ με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
akoinonitos Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 17 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Θα το κάνω άμεσα. Στο RealBench στα 30 λεπτά μέχρι στιγμής είναι στα 96C τα VRM RealBench 1.24 @ 4.9 GHz @BabisTs Τους ανεμιστήρες της οροφής πως τους έχεις να βάζουν η να βγαζουν? Γενικά πως έχεις όλο το setup με τα fans?
thetiesthatbind Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Το PC δε το δουλεύω το καλοκαίρι. Δουλεύει μέχρι το πολύ τέλη Ιουνίου και μετά από Σεπτέμβρη ξανά. Μετα γυρνάω σπίτι όπου έχω ένα Ryzen build Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Τους ανεμιστήρες της οροφής πως τους έχεις να βάζουν η να βγαζουν? Γενικά πως έχεις όλο το setup με τα fans? 4 μπροστά βάζουν (push/pull) δυο επάνω και ένας πίσω βγάζουν
akoinonitos Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Το PC δε το δουλεύω το καλοκαίρι. Δουλεύει μέχρι το πολύ τέλη Ιουνίου και μετά από Σεπτέμβρη ξανά. Μετα γυρνάω σπίτι όπου έχω ένα Ryzen build 4 μπροστά βάζουν (push/pull) δυο επάνω και ένας πίσω βγάζουν Άλλαξε φορά στα πάνω και στα εμπρός και ξανά μέτρα θερμοκρασίες στα vrm. Κατα την ταπεινη μου αποψη οταν υπάρχει υδροψυξη στον επεξεργαστή δεν έχει νόημα να βγάζουν οι πάνω. Έτσι δεν ψυχουν τα vrm. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από akoinonitos 1
7nisiotis Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 https://amp.tomshardware.com/news/i5-9300h-i9-9980hk-specs-leaked,39016.html
7nisiotis Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μπορει κάποιος να το τρέξει να συγκρινουμε ? idle χωρις κατι αλλο να τρέχει
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δεν δουλεύει σωστά στα 10άρια αυτό, καλύτερα χρησιμοποίησε το latencymon. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα