Ryzenlake Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Στις 29/9/2019 στις 5:01 ΜΜ, pirmen56 είπε Γιατί κανένας δεν θα δει το παρακάτω πριν αγοράσει. Θα πάνε στον hw unboxed με τα χαλαρά bench που τα βγάζει όλα ωραία. Θα ανεβάσω και δοκιμή εντός της εβδομάδας, έτσι για το αρχείο. Για να δεις ότι ένα cpu 4 ετών στα 4,3Ghz(συχνότητα στοκ του 9600Κ) είναι σχεδόν στα ίδια ή και καλύτερα σε σημεία από το παρακάτω. Την μπουκάλα τη δημιουργεί η cpu όπως βλέπεις από το usage. Με nvidia drivers. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου υ.γ. Φαντάσου τώρα και τον 2600 στα ίδια. Που ήταν η πιο σοφή αγορά λίγους μήνες πριν. Για 1600 ας το αφήσουμε καλύτερα. Σεβασμός στους αποθανόντες. Eβγαλε συγκριτικο το DF 3600 vs 9600k btw. Ο 3600 καλυτερα minimum εως και 50% σε witcher 3, επισης καλυτερα mins σε kgd / crysis 3. Τα ιδια ηταν σε average στο ACO αλλά χειρότερα mins ο 3600. Γενικά πολύ κοντά οι δύο επεξεργαστές. Βέβαια ο 9600k βγαίνει αρκετά ακριβότερος (ψύκτρα) αλλα χαλαλι.
ShooterX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Eβγαλε συγκριτικό το DF 3600 vs 9600k btw. Ο 3600 καλυτερα minimum εως και 50% σε witcher 3, επισης καλυτερα mins σε kgd / crysis 3. Τα ιδια ηταν σε average στο ACO αλλά χειρότερα mins ο 3600. Γενικά πολύ κοντά οι δύο επεξεργαστές. Βέβαια ο 9600k βγαίνει αρκετά ακριβότερος (ψύκτρα) αλλα χαλαλι. link? Επίσης το συγκριτικό των παιδιών από εδώ μέσα τι έγινε?? Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από ShooterX
Ryzenlake Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, ShooterX είπε link? Επίσης το συγκριτικό των παιδιών από εδώ μέσα τι έγινε?? Είμαι από κινητό τώρα και βαριέμαι να ανοίγω df, μπες στη σελίδα του eurogamer και θα το δεις 1
intelrisen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Τα νούμερα από πάνω εξηγούν γιατί η Intel δεν ρίχνει τις τιμές, πολύ απλά γιατί δεν γυρνάνε αυτά τα νούμερα με την καμία. Το budget της μπλε είναι πολύ μεγαλύτερο, γι' αυτό και θα περάσει πάλι μπορστά όπως με τους C2D και τους πρώτους i5/i7. τα νουμερα εξηγουν οτι η ιντελ κατασκευαζει ολοκληρωμενα προιοντα γι' αυτο τα αγοραζει ο κοσμος. οταν ο ενας επεξεργαστης εχει 4 ρινγκ 10 agents στο consumer, γιατι στους σερβερς εχει 28 και ο αλλος βαζει 2, ε πουλα τον εσυ 200 ευρω. αυτα δε γινονται πουθενα. μετα βλεπουμε τον 3600 να βαραει 100% στο aco και λεμε τι γινεται, πραγμα που με ιντελ δε βλεπεις ουτε στον 6700κ που λεει ο λογος. απλα η amd πουλαει το παραμυθι των πυρηνων, το τρωνε σαν σανο οι αλλοι, αλλα 64 πυρηνες ισον με 48 της ιντελ οπως εδειξε το namd. να δεις τι θα γινει απο το cooper lake sp γιατι στο icelake θα εχουμε αλλαγη μarch που εκει θα πεσει το γελιο. φτανει πια με τους ψευτο τσε γκεβαρα της βιομηχανιας. 3 1
ShooterX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2019-amd-ryzen-5-3600x-vs-core-i5-9600k-review 1
Ryzenlake Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, intelrisen είπε τα νουμερα εξηγουν οτι η ιντελ κατασκευαζει ολοκληρωμενα προιοντα γι' αυτο τα αγοραζει ο κοσμος. οταν ο ενας επεξεργαστης εχει 4 ρινγκ 10 agents στο consumer, γιατι στους σερβερς εχει 28 και ο αλλος βαζει 2, ε πουλα τον εσυ 200 ευρω. αυτα δε γινονται πουθενα. μετα βλεπουμε τον 3600 να βαραει 100% στο aco και λεμε τι γινεται, πραγμα που με ιντελ δε βλεπεις ουτε στον 6700κ που λεει ο λογος. απλα η amd πουλαει το παραμυθι των πυρηνων, το τρωνε σαν σανο οι αλλοι, αλλα 64 πυρηνες ισον με 48 της ιντελ οπως εδειξε το namd. να δεις τι θα γινει απο το cooper lake sp γιατι στο icelake θα εχουμε αλλαγη μarch που εκει θα πεσει το γελιο. φτανει πια με τους ψευτο τσε γκεβαρα της βιομηχανιας. Δε βαράει 100% ο 6700k? Τον έχεις? Εμένα ο 8700k μια χαρά τα βαραει. Είχα ανεβάσει και το bench...
godslayerxp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Δε βαράει 100% ο 6700k? Τον έχεις? Εμένα ο 8700k μια χαρά τα βαραει. Είχα ανεβάσει και το bench... Ναι ρε τώρα περίμενε να σου ανεβάσει screen ... 1
ilos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 24 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Δε βαράει 100% ο 6700k? Τον έχεις? Εμένα ο 8700k μια χαρά τα βαραει. Είχα ανεβάσει και το bench... Μόνο τα κόκκινα βαράνε γιατί έχουν τζούφια cores. Πήγαινε και εσύ να μάθεις μπαλίτσα τώρα πως αλλάζει το ρινγκ μπας από τους σαντι στους καφέδες.😂 1
Ryzenlake Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, ilos είπε Μόνο τα κόκκινα βαράνε γιατί έχουν τζούφια cores. Πήγαινε και εσύ να μάθεις μπαλίτσα τώρα πως αλλάζει το ρινγκ μπας από τους σαντι στους καφέδες.😂 Θυμάμαι που λες πριν τον κάνω delid βαραγα 90αρια στο ac origins και άνοιγα aircondition για να μη πεθάνει το pc. Οκ, επεσα σε πιο προβληματική φλαντζοκολλα από το σύνηθες δεν αντιλέγω, αλλά και πάλι. Μου την λέγανε κιόλας εδώ μέσα μερικοί ότι έλεγα ψέμματα και ότι δεν έχω 8700k και απλά το παρίστανω για να κράζω. Είχα περάσει και ο κακομοίρης από 15 amd πιο πριν, μεταξύ των οποίων ο φούρνος fx8350, πρόβλημα με θερμοκρασίες δεν είχα ποτέ. Με τον 8700k τι έγινε? Στην αρχή νομίζα δεν πάταγε καλά το h100i, το λυσα και το ξαναέβαλα. Τζίφος. Μετά νόμιζα ότι τα έπαιξε το h100i, οπότε αγόρασα h115i platinum. Τζίφος. Νόμιζα ότι δεν έκατσε καλά ούτε το h115i οπότε το λυσα ξανά και αυτό. Τζίφος. Τελικά έκανα delid και αμαμησου... Βρέθηκα λοιπόν με 2 υδροψυξεις και cpu εκτός εγγύησης για να δουλέψει undervolted... 1
ilos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Θυμάμαι που λες πριν τον κάνω delid βαραγα 90αρια στο ac origins και άνοιγα aircondition για να μη πεθάνει το pc. Οκ, επεσα σε πιο προβληματική φλαντζοκολλα από το σύνηθες δεν αντιλέγω, αλλά και πάλι. Μου την λέγανε κιόλας εδώ μέσα μερικοί ότι έλεγα ψέμματα και ότι δεν έχω 8700k και απλά το παρίστανω για να κράζω. Είχα περάσει και ο κακομοίρης από 15 amd πιο πριν, μεταξύ των οποίων ο φούρνος fx8350, πρόβλημα με θερμοκρασίες δεν είχα ποτέ. Με τον 8700k τι έγινε? Στην αρχή νομίζα δεν πάταγε καλά το h100i, το λυσα και το ξαναέβαλα. Τζίφος. Μετά νόμιζα ότι τα έπαιξε το h100i, οπότε αγόρασα h115i platinum. Τζίφος. Νόμιζα ότι δεν έκατσε καλά ούτε το h115i οπότε το λυσα ξανά και αυτό. Τζίφος. Τελικά έκανα delid και αμαμησου... Βρέθηκα λοιπόν με 2 υδροψυξεις και cpu εκτός εγγύησης για να δουλέψει undervolted... ΝΤΙΓΚΡΕΝΤΕΙΣΙΟΝ 😂
Ryzenlake Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ilos είπε ΝΤΙΓΚΡΕΝΤΕΙΣΙΟΝ 😂 Α ναι, undervolt και degrade πάνε χέρι χερι. Όπως και το IPC σε διαφορετικές συχνότητες. Chief architects of bullshit department..
ShooterX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 26 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Θυμάμαι που λες πριν τον κάνω delid βαραγα 90αρια στο ac origins και άνοιγα aircondition για να μη πεθάνει το pc. Οκ, επεσα σε πιο προβληματική φλαντζοκολλα από το σύνηθες δεν αντιλέγω, αλλά και πάλι. Μου την λέγανε κιόλας εδώ μέσα μερικοί ότι έλεγα ψέμματα και ότι δεν έχω 8700k και απλά το παρίστανω για να κράζω. Είχα περάσει και ο κακομοίρης από 15 amd πιο πριν, μεταξύ των οποίων ο φούρνος fx8350, πρόβλημα με θερμοκρασίες δεν είχα ποτέ. Με τον 8700k τι έγινε? Στην αρχή νομίζα δεν πάταγε καλά το h100i, το λυσα και το ξαναέβαλα. Τζίφος. Μετά νόμιζα ότι τα έπαιξε το h100i, οπότε αγόρασα h115i platinum. Τζίφος. Νόμιζα ότι δεν έκατσε καλά ούτε το h115i οπότε το λυσα ξανά και αυτό. Τζίφος. Τελικά έκανα delid και αμαμησου... Βρέθηκα λοιπόν με 2 υδροψυξεις και cpu εκτός εγγύησης για να δουλέψει undervolted... 90c σε gaming??Κάτι πήγε πολύ στραβά στο σύστημα σου...
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Τα temps δεν είναι καλά με την οδοντόπαστα και πρέπει να παίζεις με <1.3v για να είσαι εντάξει ακόμα κι αν έχεις top cooler.
ShooterX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Τα temps δεν είναι καλά με την οδοντόπαστα και πρέπει να παίζεις με <1.3v για να είσαι εντάξει ακόμα κι αν έχεις top cooler. 8700k έχω..not dellided...90 σε gaming δεν πάει ούτε στοκ ούτε με oc εκτός αν δίνει ότι να ναι από ρεύμα..
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Είναι και πόση οδοντόπαστα θα έχει το κομμάτι του καθενός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα