Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν είναι ανάγκη να ξεφύγει κιόλας. Απλά να έχει αντίστοιχα άξιες αγοράς προτάσεις από το σύνολο των καταναλωτών και όχι σε πολύ μεμονωμένες περιπτώσεις όπως λέγαμε και πριν. Γιατί αλλιώς θα έχουμε πάλι τα κακά του παρελθόντος, αν και πλέον η AMD έχει ανέβει, δεν θα μείνει πίσω τόσο εύκολα..
Ryzenlake Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Απόκρυψη περιεχομένων @ilos Άστα να πάνε. Ούτε και τα vrm του SOC δεν μπορώ να τα βλέπω γυμνά . Πάντως φαίνεται η ασχετοσύνη των ανθρώπων που αγοράζουν τέτοιες μητρικές στα σχόλια του skroutz. Λέει ο άλλος ότι δεν είχε θέμα η μητρική να μπει στο κουτί. Χαίρω πολύ Χαιρόπουλος. Τι πρόβλημα να έχει η μητρική; τα form factors είναι συγκεκριμένα. Αν δεν χωρούσε σημαίνει έχεις λάθος κουτί. Όπως κάτι τύποι που είναι ενθουσιασμένοι που οι ram τρέχουν το XMP προφίλ και το γράφουν για θετικό στο skroutz ενώ είναι αυτονόητο, αλλιώς δεν θα είχε XMP πιστοποίηση το kit.. Καλά μη το λες. Τα δικά μου κιτ δεν είναι stable με xmp 23 λεπτά πριν, _Theo_ είπε O R5 3600 "εξαφάνισε" τους i5-8400/8600k/9400/9600k. Έχω την εντύπωση ότι η Intel δεν υπάρχει πουθενά πλέον. Σε όλες τις κατηγορίες low end, medium, high, HEDT κυριαρχεί. Να δω τι θα κάνει με την περιβόητη νέα αρχιτεκτονική το 2021, διότι αν δεν καταφέρει να ξεφύγει πάλι μπροστά σε όλες τις κατηγορίες χρηστών, θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Καλά και τον 8700 εξαφάνισε αλλά όλα αυτά λόγω τιμής. Δεν υπάρχει άλλωστε κακό προϊόν αλλά κακή τιμολόγηση. Άμα τιμολόγηση τον 8700k ας πούμε στην τιμή του 3600 απλά κλείνει η amd. Τώρα το πως και γιατί δεν το κάνει δεν ξέρω.. Margins? 4
_Theo_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Καλά και τον 8700 εξαφάνισε αλλά όλα αυτά λόγω τιμής. Δεν υπάρχει άλλωστε κακό προϊόν αλλά κακή τιμολόγηση. Άμα τιμολόγηση τον 8700k ας πούμε στην τιμή του 3600 απλά κλείνει η amd. Τώρα το πως και γιατί δεν το κάνει δεν ξέρω.. Margins? Υπεροψία ίσως. Συνήθως όμως όσοι δεν νεωτερίζουν και δεν προσαρμόζονται γενικά στις απαιτήσεις κάθε περιόδου, έχουν άσχημο τέλος.
ilos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Η intel το 21 θα έχει την πρόκληση ή να κάνει άλμα επιπέδου Sandy Bridge με τους ice lake ή να χαμηλώσει τις τιμές αν τα ipc improvements + ρολόγια δεν θα είναι ικανοποιητικά σε σχέση με τους zen3 (+). Το mindshare έχει πάει περίπατο προ πολλού. Και αν με τους 1st gen zen είμασταν λίγοι οι "τολμηροί" που προτιμήσαμε τα προβλήματα στα bios και τα 10-20 φουπουες παρακάτω σε 1080p 😂 μαζί όμως με το διαστημικό MTP/$ σε σχέση με τους kaby lake, τώρα μετά και τους zen 2 έχει γεμίσει ο κόσμος με φτηνά 3600/b450 setups που πιάνουν παραπλήσια απόδοση με CL συστήματα με τα διπλά λεφτά. 1
dimoskoutr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Καλά μη το λες. Τα δικά μου κιτ δεν είναι stable με xmp Καλά και τον 8700 εξαφάνισε αλλά όλα αυτά λόγω τιμής. Δεν υπάρχει άλλωστε κακό προϊόν αλλά κακή τιμολόγηση. Άμα τιμολόγηση τον 8700k ας πούμε στην τιμή του 3600 απλά κλείνει η amd. Τώρα το πως και γιατί δεν το κάνει δεν ξέρω.. Margins? Δεν σε πάω, δεν με πας, αλλά αυτό που είπες για την τιμή είναι όλη η ουσία και η διαφορά των δύο εταιρειών. Κακή τιμολόγηση υπάρχει όχι κακό προϊόν. Σωστός.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Τώρα το πως και γιατί δεν το κάνει δεν ξέρω.. Margins? Τόσα χρόνια στα 14 νανόμετρα θα έχει τελειοποιήσει την διαδικασία, λογικά τα margins θα είναι κομπλέ. Αλλά αφού πουλάει και σε αυτήν την τιμή γιατί να κατεβάσει. Υπάρχει πολύ προκατάληψη προς την AMD, δύσκολα ένας απλός καταναλωτής που δεν ασχολείται όπως εμείς και δεν ξέρει ότι νεώτερο κυκλοφορεί θα πάει σε AMD. Τώρα με τους ryzen αλλάζει αυτό αλλά αργά..
7nisiotis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) delete Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από 7nisiotis
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Να παρακαλατε ορισμενοι το κραξιμο που τρωει η Intel να μεγαλωσει παραπανω μπας και δουμε επιτελους τιποτα το ανταγωνιστικο απο αυτην. Δηλαδη πως αλλιως περιμενετε να δουμε στο μελλον πχ καλυτερη υποστηριξη απο πλευρας socket? Αν αποθεωνουμε την Intel για το πως αποδιδει σε 1080p low στα παιχνιδια? Πως περιμενετε να δουμε καλυτερες τιμες?Πως περιμενετε να δουμε να σταματαει επιτελους να κυκλοφορει επεξεργαστες με κομμενα Threads? Ειδατε και οι τιμες ποσο πολυ που επεσαν τωρα που εβγαλε τις ψυκτρες απο το κουτι? Ας στρωσει κατω τα οπίσθια της τωρα να φτιαξει καλυτερο ονομα στην επομενη γενια.
NT1G Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Τόσα χρόνια στα 14 νανόμετρα θα έχει τελειοποιήσει την διαδικασία, λογικά τα margins θα είναι κομπλέ. Αλλά αφού πουλάει και σε αυτήν την τιμή γιατί να κατεβάσει. Υπάρχει πολύ προκατάληψη προς την AMD, δύσκολα ένας απλός καταναλωτής που δεν ασχολείται όπως εμείς και δεν ξέρει ότι νεώτερο κυκλοφορεί θα πάει σε AMD. Τώρα με τους ryzen αλλάζει αυτό αλλά αργά.. Όσο καλά και να είναι τα 14 nm, με την τρέχουσα σχεδίαση δεν μπορεί να δώσει περισσότερους πυρήνες π.χ. χωρίς να γίνει mini κόλαση το τσιπ, ούτε να μειώσει το μέγεθος για το κόστος.
akoinonitos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Τόσα χρόνια στα 14 νανόμετρα θα έχει τελειοποιήσει την διαδικασία, λογικά τα margins θα είναι κομπλέ. Αλλά αφού πουλάει και σε αυτήν την τιμή γιατί να κατεβάσει. Υπάρχει πολύ προκατάληψη προς την AMD, δύσκολα ένας απλός καταναλωτής που δεν ασχολείται όπως εμείς και δεν ξέρει ότι νεώτερο κυκλοφορεί θα πάει σε AMD. Τώρα με τους ryzen αλλάζει αυτό αλλά αργά.. Και όμως στα custom pc δεν πουλάει καλά. 1
Deka013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Και όμως στα custom pc δεν πουλάει καλά. Όσοι ξέρουν πέντε πράγματα καταλαβαίνουν την κοροϊδία,αλλά πόσοι είναι αυτοί;
pirmen56 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Για 1080P/240 πας 9900KS για τα απόλυτα νούμερα. Πανωλεθρία στο Μιλάνο για την scAMD Τα νούμερα μου φαίνονται συντηρητικά. Τουλάχιστον για τα intel. Αν δεν αξιοποιεί πολλά cores πώς εξηγείται η διαφορά 9900Κ με oced 8700K(στα avg περισσότερο); Spoiler 6 ώρες πριν, _Theo_ είπε O R5 3600 "εξαφάνισε" τους i5-8400/8600k/9400/9600k. Έχω την εντύπωση ότι η Intel δεν υπάρχει πουθενά πλέον. Σε όλες τις κατηγορίες low end, medium, high, HEDT κυριαρχεί. Να δω τι θα κάνει με την περιβόητη νέα αρχιτεκτονική το 2021, διότι αν δεν καταφέρει να ξεφύγει πάλι μπροστά σε όλες τις κατηγορίες χρηστών, θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Μέχρι να πέσεις σε κακογραμμένο ή παλιάς τεχνολογίας(DX11 based) game. Που δεν είναι και λίγα. 5 ώρες πριν, Ryzenlake είπε Τώρα το πως και γιατί δεν το κάνει δεν ξέρω.. Margins? Μπορεί να τους συμφέρει περισσότερο αυτό το περιθώριο κέρδους με τις τωρινές πωλήσεις απ' ότι ένα δραστικά μειωμένο με περισσότερες. Μπορεί και να έχουν σοβαρό προσωρινό πρόβλημα με την παραγωγή δεδομένου ότι δουλεύουν με ένα die.
Arkin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, Ryzenlake είπε Καλά μη το λες. Τα δικά μου κιτ δεν είναι stable με xmp Καλά και τον 8700 εξαφάνισε αλλά όλα αυτά λόγω τιμής. Δεν υπάρχει άλλωστε κακό προϊόν αλλά κακή τιμολόγηση. Άμα τιμολόγηση τον 8700k ας πούμε στην τιμή του 3600 απλά κλείνει η amd. Τώρα το πως και γιατί δεν το κάνει δεν ξέρω.. Margins? Υπάρχει θέμα με την διαθεσιμότητα 1 χρόνο κοντά και ακόμα δεν μπορεσαν να λύσουν. Για αυτό κρατάνε τιμή.
Razor333 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, Ryzenlake είπε Καλά μη το λες. Τα δικά μου κιτ δεν είναι stable με xmp Καλά και τον 8700 εξαφάνισε αλλά όλα αυτά λόγω τιμής. Δεν υπάρχει άλλωστε κακό προϊόν αλλά κακή τιμολόγηση. Άμα τιμολόγηση τον 8700k ας πούμε στην τιμή του 3600 απλά κλείνει η amd. Τώρα το πως και γιατί δεν το κάνει δεν ξέρω.. Margins? Γιατι να πουλησει 2 για να βγαλει τα ιδια που βγαζει με 1; Για να σωσει τον κοσμο, με gaming cpu; Το παιζει πλεον premium market με 2 premium cpu, αλλα παραλληλα τα σαπιδια, ασχετα που στην system builder αγορα δεν τα προτιμαει η πλειοψηφια πλεον, συνεχιζουν να φευγουν με το κιλο στους OEM. Μπηκα για πλακα σε γνωστο retailer και εχει 60+ συστηματα με intel cpu (hp,dell,κτλ) και μολις 10 με amd, βαλε τωρα και την προκαταληψη των περισσοτερων στην αγορα με τους κακους amd, ειμαι σιγουρος σε αυτη την αγορα φευγουν 9 προς 1 ακομα υπερ της intel.
Aten-Ra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Στα OEM και ODM μετράνε άλλα πράγματα , επίσης η AMD δεν έχει ούτε 6-πυρηνο ούτε 8-πυρηνο επεξεργαστή με iGPU και όλα τα εταιρικά PC είναι κατά κύριο λόγο με iGPUs. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα