Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Την ίδια στιγμή το BF1 είναι όντως νεράκι, εφόσον καθαρίζεται η standby memory με το ISLC π.χ. Ακόμα κι αν τρέχουν YT κλπ από πίσω ή ακόμα και δεύτερο παιχνίδι(Ναι είχα δοκιμάσει να έχω και το PlebG ανοιχτό από πίσω) και δεν έκανε κιχ

Επιβεβαιώνω και γω όταν το είχα δοκιμάσει από λογαριασμό φίλου προ μηνών με τον 8700Κ

Καμία σχέση με το πώς έτρεχε στις αρχές κι επίσης καμία σχέση με το stutterfield5! Smooth τελείως!

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως γίνεται να τα σκάτωσαν έτσι, ίδια μηχανή γραφικών ακριβώς έχει και ίδιο αριθμό παιχτών..Φαινόταν η μπούρδα από την BETA όταν την είχα βάλει που είχε stutters, τότε θεώρησα ότι είναι λόγω BETA και θα φτιάξουν στην πορεία..Αμ δε..Μέχρι πριν λίγο καιρό είχε stutter ακόμα και στις κονσόλες, δεν ξέρω αν το έφτιαξαν..Θα φάνε καλά τώρα με το MW, έννοια τους..

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Ryzenlake είπε

Όχι ρε, απλά βαριέται η κάρτα να δουλέψει. Σου λέει δεν μαμιέται τώρα, καλοκαίρι είναι, ας κάτσω στη σκιά να αράξω λίγο...μιλάμε tech guru είσαι. 

Πραγματικά θέλω να καταλάβω πώς το έχεις στο μυαλό σου. Το ότι μια κάρτα βγάζει παραπάνω fps με τον Χ επεξεργαστή αντί με τον Υ πως το εξηγείς εσύ? Προφανές δεν είναι οτι ο Υ επεξεργαστής ρίχνει μπουκάλι? Και τι συμβαίνει όταν ρίχνει μπουκάλι? Το gpu usage πέφτει κάτω από 99%. Απλά πράματα...

στο μπλεκ τα διαβαζεις αυτα να παω να το παρω? :lol:

16 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ας μάθει ότι το IPC το συγκρίνουμε με ίδια ρολόγια για αρχή και βλέπουμε για τα bottleneck και τα usage :P

Intel Tiger Lake CPUs With Willow Cove Cores To Feature A Major Cache Size Boost – 50% Bigger L3 Cache Than Its Predecessors

καλα μαθε πρωτα τι ειναι το ipc, απο τι επηρεαζεται και μετα θα μαθεις να μη πετας, εσυ και οι αλλοι, τζαμπα λεφτα για μηχανηματα.:lol: ...και σας φταινε μετα οι compiler, bad scheduler, η πανσεληνος και η αμπωτη.:lol:

ιουνιο θα περασεις εξεταστικη να δουμε τι εμαθες φετος.:lol:

• Sad 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

καμία σχέση με το stutterfield5

Κάνε το τεστ και εσύ και

Βάλε το DX12

Game Mode = off

Game Bar = off

Και παίξε 4-5 χάρτες για να δημιουργηθεί το shader cache.

Εννοείται το παιχνίδι σε SSD, το ίδιο και το Windows profile. Δημιουργεί cache αρχεία εκατοντάδων MBs.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Κάνε το τεστ και εσύ και

Βάλε το DX12

Game Mode = off

Game Bar = off

Και παίξε 4-5 χάρτες για να δημιουργηθεί το shader cache.

Εννοείται το παιχνίδι σε SSD, το ίδιο και το Windows profile. Δημιουργεί cache αρχεία εκατοντάδων MBs.

Τα έχω δοκιμάσει μια πάει ψιλοΟκ μια της κακομοιρας. Μόνο όλα LOW δε το πολυκαταλαβαινεις αλλά υπάρχει. Είναι θέμα μηχανής από το Battlefield 3 υπάρχει.

Φυσικά και έχω Off τα αποπανω και πλήρως σεταρισμενο λογισμικό σύμφωνα με τον οδηγό του forum ( windows 10 performance )

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Και με όλα low έχει, δεν είναι θέμα settings αλλά θέμα κακού προγραμματισμού. Τα BF3/4/1 δεν έχουν, το V έχει. Κάποια μαλακία έχουν κάνει,  τώρα γιατί σε κάποια PC δεν έχει..Δεν ξέρω..Αν και αυτοί μία λένε έχει μία δεν έχει. Μερικοί έχουν και 60Hz monitors και δεν το καταλαβαίνουν κιόλας. Έχεις και τις παπαριές της M$ με το standby memory εκτός των άλλων..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Και πάλι είναι πολύ χαμηλό το STP.

Στα 2500mhz περιπου τρεχουν οι μνημες ,αλλα απο οτι βλεπω εχει πολυ χαμηλότερο stp απο 9900k με μνημες στα 2133mhz. Aκλαφτος θα παει απεναντι στους tr σε Performance,την εχει χασει την Hedt η intel για τα καλα

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ε θα βγει ο 10900K στα 5Ghz.

Τι να το κανεις ρε αργησε... οι αλλοι πηγαν στους 16

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μα στο STP για τα παιχνίδια στοχεύει ακόμα η Intel. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα δίνει PCI-E 4.0

τι να τα κανεις τα 10 cores ρε στο gaming σε κοβουν τα threads του 9900k πουθενα ? Aμα τον χρεωσει και χρυσαφι λιγοι θα τον προτιμησουν απο τον 9900ks η τον 9900k για gaming.

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...