Fulgore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Λογικα μιλαμε για περιπτωση αντιστοιχη του i7 8086k.
akoinonitos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Ποσο τους βλεπετε να σκανε μυτη κανα 550αρι?
BabisTs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 υπήρχαν και μπανάνες 8086Κ......αλλά η γενική φάση με 9900ΚS θυμίζει τον 8086Κ...... Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Ποσο τους βλεπετε να σκανε μυτη κανα 550αρι? πάνω από 400-420€ δεν νομίζω να έχει ουσία αν θέλουν να πουλήσουν......στο range των 500+ € παίζει ο 3900Χ ..... 2
akoinonitos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, BabisTs είπε υπήρχαν και μπανάνες 8086Κ......αλλά η γενική φάση με 9900ΚS θυμίζει τον 8086Κ...... πάνω από 400-420€ δεν νομίζω να έχει ουσία αν θέλουν να πουλήσουν......στο range των 500+ € παίζει ο 3900Χ ..... 490 καφετια εχει ο 9900k ρε ,ναι αλλα ο 3900x ειναι αργος στο excel Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από akoinonitos
mcrae13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Για all cores 5 το βλέπω απίθανο, ιδίως με χαμηλά ρεύματα. Και πάλι θα κόβει από θερμοκρασίες, που να κρατηθούν τόσοι πυρήνες κρυοι
BabisTs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε 500 καφετια εχει ο 9900k ρε έχουν αναγγείλει price cut....... Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από BabisTs
akoinonitos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, BabisTs είπε έχουν αναγγείλει price cut....... Price cut ακουμε και Price cut δεν βλεπουμε
BabisTs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Price cut ακουμε και Price cut δεν βλεπουμε αν δεν κάνει δεν νομίζω να κάνει τίποτα σε πωλήσεις ..... 1
akoinonitos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/9/2019 στις 4:24 ΜΜ, Fulgore είπε Συνεχιζοντας τις χαζομαρες η Intel μιας και δεν εχει τι να παρουσιασει..... Aσχετο με το νήμα αλλά σχετικό με το βίντεο. Αυτή η μουφια ότι η amd έριξε τα ρολόγια στα νέα bios για μεγαλύτερη μακροζωία από που προκύπτει γτ εγώ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο agesa έχω τα ίδια ακριβώς ρολόγια. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από akoinonitos
ilos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Aσχετο με το νήμα αλλά σχετικό με το βίντεο. Αυτή η μουφια ότι η amd έριξε τα ρολόγια στα νέα bios για μεγαλύτερη μακροζωία από που προκύπτει γτ εγώ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο agesa έχω τα ίδια ακριβώς ρολόγια. Από τον Shamino? Αλλά αυτός το λέει γενικά, όχι για συγκεκριμένα agesa/chipset drivers.
akoinonitos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, ilos είπε Από τον Shamino? Αλλά αυτός το λέει γενικά, όχι για συγκεκριμένα agesa/chipset drivers. Spoiler Εγω γτ πιστευω οτι ο shamino μιλαει για το Pbo και απλα ολο αυτο εχει παρερμηνευτει γτ για στοκ δεν στεκει καθολου και αυτο μονο στον πρωτο agesa για τις x470 που ειχε καποια διαφορα στους αλλους ειναι το ιδιο. Οσο για την διαφωνια του Γερμανου με το Ρωσο στα σχολια του βιντεο αν το ηξερε η amd για το single boost και βεβαια το ηξερε η amd απο τοτε που λεει ο 1usmus ,ασχετως που το επαιζε οτι δεν τρεχει τπτ και μαλιστα ο Roger "The Stilt" υποτιθεται οτι ειχε βρει τι εφτεγε και εστειλε το fix στην amd. Μου ειχε στειλει και εμενα ενα bios να δοκιμασω για την ace αλλα η πραγματικοτητα ηταν οτι δεν υπηρχε διαφορα αν και εμενα αν βγαλω q&c τα πιανει τα 4,4ghz ισως γιαυτο. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από akoinonitos
BabisTs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4133mhz με 1,45vdimm ακόμα...θα πρεσσάρουμε και για παραπάνω mhz..... Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από BabisTs 10
Ryzenlake Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Προσοχή όποιος έχει cooler της σειράς platinum της corsair να μην κάνει firmware update μέσω iCUE γιατί brickari! Έστειλα μνμα στην corsair και θέλει να τους στείλω πρώτα το παλιό για να γίνει η αντικατάσταση. Τους κατέβασα μερικά καντήλια, να δω αν θα μου στείλουν πρώτα αντικατάσταση και μετά να τους στειλω εγώ το χαλασμένο 3
ilos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε Προσοχή όποιος έχει cooler της σειράς platinum της corsair να μην κάνει firmware update μέσω iCUE γιατί brickari! Έστειλα μνμα στην corsair και θέλει να τους στείλω πρώτα το παλιό για να γίνει η αντικατάσταση. Τους κατέβασα μερικά καντήλια, να δω αν θα μου στείλουν πρώτα αντικατάσταση και μετά να τους στειλω εγώ το χαλασμένο Ούτε ήξερα ότι κάνεις firmware update σε ψυγεία και σε waterblocks.😁 Τι κόσμος θεέ μου.
7nisiotis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκιμή με τα νέα ανεμιστηράκια ( arctic p 14 ) Θερμοκρασία δωματίου 27.8C @BabisTs Νομίζω το είχες ζητήσει, σύντομα και 5? Δε θυμάμαι σε ποια θέση εχω συνδέσει τα ανεμιστηράκια ( έχει 3 η μητρική, 1Χ cpu fan, 1x opt/pump, 1x chassis ) Το πίσω ανεμιστηράκι στο Core 500 είναι φυσικά στη θέση chassis, τα άλλα δε θυμάμαι - στο performance επίπεδο τα άφησα όλα εκτός του silent στο φανάκι που βγάζει ) Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από 7nisiotis 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα