Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Επίσης είναι τέζα single threaded, γιατί είναι προϊόν μιας εποχής που άτομα σκέφτονταν ακόμα κοντόφθαλμα

Δεν είναι μόνο αυτό. Το να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που να τρέχει σωστά σε πολυπύρηνους επεξεργαστές είναι πολύ δύσκολο. Πόσο μάλλον εκείνη την εποχή. Δηλαδή η έκφραση "lazy developers" που ακούγεται συχνά πυκνά δεν είναι ακριβής. Υπολόγισε και τα deadlines που έχουν για να ολοκληρώσουν το project οπότε καταλαβαίνεις γιατί ακόμα και σήμερα υπάρχουν παιχνίδια που τρέχουν το πολύ σε 4 πυρήνες και "αγαπούν" το ST.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο 15%  η cpu βγαζει 110 fps και εσυ μας λες για παιχνιδαρα. με τα τετραγωνια φυλλα τα γραφικα. :lol:

να βαλουμε και ενα με st cpu.

Spoiler

Επεξ/σία από james rod
Δημοσ.
6 ώρες πριν, azazil1190 είπε

1.25 έχω διαβάσει κάποιοι

Ο δικός μου περνάει stress tests με 1.22v για αυτο ρωτάω δηλαδή έχω καλό κομμάτι; 

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnmt2 είπε

Ο δικός μου περνάει stress tests με 1.22v για αυτο ρωτάω δηλαδή έχω καλό κομμάτι; 

Εάν είσαι σταθερός σε στρες με ένα 1.22 τότε πρέπει να έχεις πολύ καλό κομμάτι.gold

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Εάν είσαι σταθερός σε στρες με ένα 1.22 τότε πρέπει να έχεις πολύ καλό κομμάτι.gold

Thnx

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnmt2 είπε

πολύ καλό τσιπάκι με 1,22v.......με τι στρεσάρεις?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, BabisTs είπε

πολύ καλό τσιπάκι με 1,22v.......με τι στρεσάρεις?

Cinebench r15 - r20 - furmark, και αν βάλω auto voltage η μητρική δίνει λίγο παραπάνω 1.25v πάνω στο load. Και γενικά για 5ghz είναι δροσερά αυτά τα chip, ο 7700κ που είχα στα 5ghz εψηνες αυγά πάνω του 

Δημοσ.

για δώσε intel burn test 10 run very high.....αν το βγάλεις είσαι σε καλό δρόμο...άνοιξε από δίπλα και το hwinfo να βλέπεις και το vcore....

• Like 4
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Cinebench r15 - r20 - furmark, και αν βάλω auto voltage η μητρική δίνει λίγο παραπάνω 1.25v πάνω στο load. Και γενικά για 5ghz είναι δροσερά αυτά τα chip, ο 7700κ που είχα στα 5ghz εψηνες αυγά πάνω του 

Μακάρι να είσαι stable φίλος αλλά να ξέρεις πως από το να βγάζεις cb μέχρι το να είσαι rock stable, μπορεί να απέχει αρκετά σε vcore. Αν πχ τρως bsod με λιγότερη τάση στο cb, δύσκολα να είσαι οκ. 

Σε κάθε περίπτωση κανε ό,τι σου είπε ο Μπάμπης και βλέπεις 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...