Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Επειδή πλέον δεν εμπιστεύομαι κανέναν youtuber κάνε site στα μπεντς σχετικά με παιχνίδια.

Κάτσαμε με κάποια φιλαράκια με 3900-8700-9700-9900 με bdies μνήμες σε όλα τα συστήματα και φυσικά 2080ti's stock και τα ιντελ στα 4.9-5 oc

Τρέξαμε σε 1080p-1440p-4k διαφορά παιχνιδομπεντς του τύπου sotr κτλ

Σε 1080p οι μπλε βλέπουν ανάλογα το game από 10-20fps παραπάνω.

Σε 1440p από 4-10fps υπέρ των μπλε 

Και σε 4κ 4-6 υπέρ των μπλε.

Κάναμε επίσης λίγα ακόμα με 5960χ( το 2ο σύστημα μου)vs 3600 και τα 2 συστήματα με rtx 2070 .

Πάλι ο "παππούς" 5960χ κλοκαρισμενος στα 4.5 έριχνε στον "νέο" 3600 έως και 20φπς.Βεβαια με αυτά τα συστήματα τα τεστ γίνανε στο πόδι και δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.Θα ξαναγίνουν μόλις μαζευτούμε από διακοπές.

Γενικά θα κανονίσουμε με τους φίλους που είναι και μέλη εδώ να ποσταρουμε αποτέλεσμα και settings από τα διάφορα μπεντς ώστε να βοηθήσουμε όσους θέλουν να διαλέξουν πλατφόρμα.

Ξαναλέω μόνο σε όσους θέλουν pc για gaming καταστάσεις γιατί ο 3900 στα υπόλοιπα δεν πιάνεται...είναι πύραυλος!

Γεμίζουμε και 30 σελίδες με τόσα benches που έχουν αναρτηθεί στην τρελοπαρέα μας;)... 

• Like 3
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Σε 720p ολα Low γιατι δεν τρεξατε να φανουν οι μεγαλυτερες διαφορες?Βαλτοι ειστε και εσεις? 

Που ειναι οι Pirmen και Dr73 να βαλουν μια ταξη στους λασπολογους που τολμανε να βαλουν στην ιδια κατηγορια τα ρυζια με τους Intelο καφεδες? :D

Συγνώμη αλλά δεν το σκεφτήκαμε το 720p:P

1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε

Γεμίζουμε και 30 σελίδες με τόσα benches που έχουν αναρτηθεί στην τρελοπαρέα μας;)... 

Άνετα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Συγνώμη αλλά δεν το σκεφτήκαμε το 720p:P

Μην το διαβάσει ο Βασίλης αυτό. 10 μέρες τον παιδεύει τον 3900x, μην πάει πάλι στην αρχή.:P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε

Μην το διαβάσει ο Βασίλης αυτό. 10 μέρες τον παιδεύει τον 3900x, μην πάει πάλι στην αρχή.:P

Όπως είναι θα τρέξει:D

**Καλα μην χ3σω σιγά μην τρέξουμε 720p

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Στο 720P φαίνεται όμως η πραγματική διαφορά μεταξύ των CPU γιατί είσαι σίγουρα 100% CPU-bound.

Όχι δεν τρέχω 720p το παρά χεζουμε μετά το θέμα.

Τρέξαμε αναλύσεις του σήμερα,όχι του χτες:P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Και μετά ξύπνησες. Ότι πεις, ο R5 1600 είναι καλύτερος, θα σου χαλάσω εγώ χατίρι;

Επειδή εσύ μάλλον κοιμάσαι ακόμη όμως:

Cinebench.png

7zip.png

Και υπάρχουν ολόκληρα reviews που δείχνουν τι φαπα τρώει από τον 1600 σε productivity αν θες βρίσκεις... Χωρίς τρελές κάρτες γραφικών ούτε παπατζιδικες αναλύσεις κλπ που χρησιμοποιείτε στα games για να δείξετε τι;;; Καμιά σχέση η ισχύς του 6/12 με τον 6/6, να χτυπιέσαι κάτω...Στο καλό και καλό ύπνο εύχομαι.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Και παραπάνω μη σου πω....

18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Στο 720P φαίνεται όμως η πραγματική διαφορά μεταξύ των CPU γιατί είσαι σίγουρα 100% CPU-bound.

Μια χαρά διαφορά φαίνεται και στα 1080P..... φαίνεται το potential του cpu αν είναι ικανός να σπρώξει και πιο γρήγορες gpu και από 2080ti αργότερα....

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Επειδή εσύ μάλλον κοιμάσαι ακόμη όμως:

Cinebench.png

7zip.png

Και υπάρχουν ολόκληρα reviews που δείχνουν τι φαπα τρώει από τον 1600 σε productivity αν θες βρίσκεις... Χωρίς τρελές κάρτες γραφικών ούτε παπατζιδικες αναλύσεις κλπ που χρησιμοποιείτε στα games για να δείξετε τι;;; Καμιά σχέση η ισχύς του 6/12 με τον 6/6, να χτυπιέσαι κάτω...Στο καλό και καλό ύπνο εύχομαι.

Καλό ξημέρωμα: ;)

ACO.png

Battlefield.png

FC5.png

Επεξ/σία από _Theo_
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Καλό ξημέρωμα:

ACO.png

Battlefield.png

FC5.png

Αυτό λέω και εγώ βρε που ακόμη δεν πλύθηκες και κοιμάσαι... Ότι πρέπει να βάλεις 1080/1080ti/2070 και μόνο σε 1080p για να δεις 10% διάφορες... Βάλε μια κάρτα που είναι πιο φυσιολογική σε σχέση με το τι παίρνει κάποιος που έχει 1600 ή 8400 γιατί δεν ξέρω και πολλούς που έχουν τέτοια cpu και τέτοιας ισχύος κάρτα, εσύ ξέρεις;;; Μπαααα... Εκεί πέφτουμε κοντά ή κάτω από 5%... Στο productivity εξακολουθεί να είναι στα 20-25-30%... Υπέρ του 1600...Και θα καταλάβει κάποιος τι είναι πιο ισχυρό τελικά από τα δύο chipάκια...η φαπα σύννεφο πάει... Ευχαριστώ που με επαληθεύσεις τζουτζούκο!!!! Άντε καλό ξημέρωμα εύχομαι και όνειρα γλυκά!

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Αυτό λέω και εγώ βρε που ακόμη δεν πλύθηκες και κοιμάσαι... Ότι πρέπει να βάλεις 1080/1080ti/2070 και μόνο σε 1080p για να δεις 10% διάφορες... Βάλε μια κάρτα που είναι πιο φυσιολογική σε σχέση με το τι παίρνει κάποιος που έχει 1600 ή 8400... Και θα καταλάβει κάποιος τι είναι πιο ισχυρό τελικά από τα δύο chipάκια... Ευχαριστώ που με επαληθεύσεις τζουτζούκο!!!! Άντε και ξημέρωμα εύχομαι!

Δηλαδή εγώ που σχεδιάζω να αγοράσω RTX 2060S/RX 5700 για 1080p θα ήταν καλύτερο να έχω R5 1600;;😂

Φάε τη φάπα σου τώρα και άντε γεια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Δηλαδή εγώ που σχεδιάζω να αγοράσω RTX 2060S/RX 5700 για 1080p θα ήταν καλύτερο να έχω R5 1600;;😂

Φάε τη φάπα σου τώρα και άντε γεια!

Γενικά θα ήταν καλύτερο να έχεις 1600... Γιατί δεν έχει καμία σχέση σε ισχύ με το σαπακι 6/6...Ακόμη δεν το κατανοείς ε;.... Υγεία δεν έχουν όλοι τις ίδιες δυνατότητες...Δεν πειράζει...φαααααααπ...😂...μακια καμάρι μου! 😘 Α και μιας και δεν σε κόβω να κατέχεις ούτε από παιχνίδια αν δεν έχεις high hz monitor καλύτερα θα ήταν μια 1660ti για 1080p μιας και αυτές που λες είναι overkill για μη competitive  μη high fps/hz gaming σε 1080p... Αν πάλι έχεις τέτοιο monitor λάθος cpu έχεις... Θα χρειαζόταν 8700k/9700k και πάνω...Από όπου και να το πιάσουμε άστο... άλλο άθλημα καλύτερα. 😂 💕

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...