Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Eχετε πλακα ρε σεις ,σαν τους γερους στα καφενεια κανετε :lol:

Δεν έχεις και άδικο. Γι αυτό είπα ότι συμφωνώ με αυτά που λέει μιας και δεν βγάζει πουθενά όλο αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Οκ, λογικά Δευτέρα με Τρίτη παραλαμβάνω, η καρτα μου είναι η v64 nitro+ τα settings τα έχω μέσω msi afterburner gpu volt 1100 +50%pl 1650mhz core 1000 mhz hmb2

Καλα ρε φτιαξτο με το καλο και μου τα ξανα λες τα settings ,την πλακα μας θα κανουμε ;)

custom timings εχεις περασει στην Vega ?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Γνώριζα εξαρχής ότι επένδυα σε νεκρό σοκετ, και ότι η am4 έχει μελλοντική upgrade επιλογή, παρόλα αυτά με κέρδισαν τα clocks της μπλε

Τετοια σχολια κανονικα αρμοζουν σε τεχνολογικα forum(παλι δεν ειρωνευομαι).

Οταν ο αλλος αγοραζει εχοντας πληρη εικονα του τι παιζει(μιας και ειχες κιολας και 3600x και αρα μια Α προσωπικη αποψη) και αυτο στο οποιο βασιζει την αγορα του κιολας στεκει και δεν ειναι κατι υπερβολικο(υψηλοτερα ρολογια).

Απο μητρικη εχεις αποφασισει ή το ανεφερες καπου και το προσπερασα?Απο ψυξη?

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Τετοια σχολια κανονικα αρμοζουν σε τεχνολογικα forum(παλι δεν ειρωνευομαι).

Οταν ο αλλος αγοραζει εχοντας πληρη εικονα του τι παιζει και αυτο στο οποιο βασιζει την αγορα του κιολας στεκει και δεν ειναι κατι υπερβολικο.

Απο μητρικη εχεις αποφασισει ή το ανεφερες καπου και το προσπερασα?Απο ψυξη?

Μητρικη επέλεξα την z390 Aorus Pro wifi

Ψύξη έχω μια μια sycthe ninja 5 για την ώρα 

Δημοσ.

Απο αποψης μητρικης μια χαρα Εισαι(φανταζομαι την προτιμησες μιας και ειναι η φθηνοτερη atx aorus μητρικη με wifi).

Σε ακομα καλυτερη μοίρα και απο πλευρας ψυκτρας που απο οτι βλεπω αποδιδει αρκετα κοντα στην μεγαλη noctua.

Λογικα θα εισαι αρκετα ανετος στα 4.8 και ισως και 5ghz απο πλευρας θερμοκρασιων(μια μικρη επιφυλαξη μιας και δεν εχει τελειωσει ακομα το καλοκαιρι βεβαια).

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Καλα ρε φτιαξτο με το καλο και μου τα ξανα λες τα settings ,την πλακα μας θα κανουμε ;)

custom timings εχεις περασει στην Vega ?

Δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω μόνο αυτά από αυτά που σου ανέφερα 

4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Απο αποψης μητρικης μια χαρα Εισαι(φανταζομαι την προτιμησες μιας και ειναι η φθηνοτερη atx aorus μητρικη με wifi).

Σε ακομα καλυτερη μοίρα και απο πλευρας ψυκτρας που απο οτι βλεπω αποδιδει αρκετα κοντα στην μεγαλη noctua.

Λογικα θα εισαι αρκετα ανετος στα 4.8 και ισως και 5ghz απο πλευρας θερμοκρασιων(μια μικρη επιφυλαξη μιας και δεν εχει τελειωσει ακομα το καλοκαιρι βεβαια).

Την επέλεξα κυρίως για τα 12 vrm phase σε αυτή την τιμή αλλά ναι είπα να δοκιμάσω και το WiFi  και το Bluetooth για πρώτη φορά 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω μόνο αυτά από αυτά που σου ανέφερα 

Την επέλεξα κυρίως για τα 12 vrm phase σε αυτή την τιμή αλλά ναι είπα να δοκιμάσω και το WiFi  και το Bluetooth για πρώτη φορά 

αξιζει τον κοπο ,περνα αυτα που εχω εγω ,αφου παιζεις με την μνημη στα 1000mhz θα παιξουν ευκολα χωρις να πειραξεις την ταση

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

αξιζει τον κοπο ,περνα αυτα που εχω εγω ,αφου παιζεις με την μνημη στα 1000mhz θα παιξουν ευκολα χωρις να πειραξεις την ταση

Σε ποια σελίδα έχεις τα σεττινκ σου; 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Σε ποια σελίδα έχεις τα σεττινκ σου; 

Το  λινκ που σου έβαλα πιο πάνω, μόνο τα timings πέρνα με το amd memory tweaker. Απλά πρέπει να σώσεις το προφίλ  και να το φορτωνεις μετά από κάθε restart γιατί δεν τα κρατάει τα timings μονο τα Ρολόγια και τις τάσεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Sorry αλλα διαφορα στο superposition απο 7700K σε 3600x δεν παιζει με την καμια να δεις. Ισως απλα η καρτα σου τα παει χειροτερο λογω καλοκαιριου-ζεστης

+1000000000

Το extreme 1080p είναι καραgpu bound οι διαφορές μεταξύ 1600 stock, 1600 στα 3.8 Ghz, 8600k stock, 8600k στα 4.7 Ghz ήταν στα όρια του στατιστικού λάθους. Το cpu usage είναι πρακτικά ανύπαρκτο και τα fps μέναν κολλημένα στα 30-35. Έδωσα λίγο παραπάνω power limit και ανέβασα τον πυρήνα και τις μνήμες 150 Mhz ΄στην 1080 και αμέσως πήρα 200 ποντάκια για πλάκα.😎

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

+1000000000

Το extreme 1080p είναι καραgpu bound οι διαφορές μεταξύ 1600 stock, 1600 στα 3.8 Ghz, 8600k stock, 8600k στα 4.7 Ghz ήταν στα όρια του στατιστικού λάθους. Το cpu usage είναι πρακτικά ανύπαρκτο και τα fps μέναν κολλημένα στα 30-35. Έδωσα λίγο παραπάνω power limit και ανέβασα τον πυρήνα και τις μνήμες 150 Mhz ΄στην 1080 και αμέσως πήρα 200 ποντάκια για πλάκα.😎

Το διευκρίνισε μετά  ότι έλεγε για το 1080p normal. Εκεί ίσως και να παίζει κάποια διαφορά, δεν το έχω τρέξει ποτέ και δεν έχω άποψη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή πλέον δεν εμπιστεύομαι κανέναν youtuber κάνε site στα μπεντς σχετικά με παιχνίδια.

Κάτσαμε με κάποια φιλαράκια με 3900-8700-9700-9900 με bdies μνήμες σε όλα τα συστήματα και φυσικά 2080ti's stock και τα ιντελ στα 4.9-5 oc

Τρέξαμε σε 1080p-1440p-4k διαφορά παιχνιδομπεντς του τύπου sotr κτλ

Σε 1080p οι μπλε βλέπουν ανάλογα το game από 10-20fps παραπάνω.

Σε 1440p από 4-10fps υπέρ των μπλε 

Και σε 4κ 4-6 υπέρ των μπλε.

Κάναμε επίσης λίγα ακόμα με 5960χ( το 2ο σύστημα μου)vs 3600 και τα 2 συστήματα με rtx 2070 .

Πάλι ο "παππούς" 5960χ κλοκαρισμενος στα 4.5 έριχνε στον "νέο" 3600 έως και 20φπς.Βεβαια με αυτά τα συστήματα τα τεστ γίνανε στο πόδι και δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.Θα ξαναγίνουν μόλις μαζευτούμε από διακοπές.

Γενικά θα κανονίσουμε με τους φίλους που είναι και μέλη εδώ να ποσταρουμε αποτέλεσμα και settings από τα διάφορα μπεντς ώστε να βοηθήσουμε όσους θέλουν να διαλέξουν πλατφόρμα.

Ξαναλέω μόνο σε όσους θέλουν pc για gaming καταστάσεις γιατί ο 3900 στα υπόλοιπα δεν πιάνεται...είναι πύραυλος!

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 9
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Επειδή πλέον δεν εμπιστεύομαι κανέναν youtuber κάνε site στα μπεντς σχετικά με παιχνίδια.

Κάτσαμε με κάποια φιλαράκια με 3900-8700-9700-9900 με bdies μνήμες σε όλα τα συστήματα και φυσικά 2080ti's stock

Τρέξαμε σε 1080p-1440p-4k διαφορά παιχνιδομπεντς του τύπου sotr κτλ

Σε 1440p από 4-10fps υπέρ των μπλε 

Και σε 4κ 4-6 υπέρ των μπλε.

Κάναμε επίσης λίγα ακόμα με 5960χ( το 2ο σύστημα μου)vs 3600 και τα 2 συστήματα με rtx 2070 .

Πάλι ο "παππούς" 5960χ κλοκαρισμενος στα 4.5 έριχνε στον "νέο" 3600 έως και 20φπς.Βεβαια με αυτά τα συστήματα τα τεστ γίνανε στο πόδι και δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.Θα ξαναγίνουν μόλις μαζευτούμε από διακοπές.

Γενικά θα κανονίσουμε με τους φίλους που είναι και μέλη εδώ να ποσταρουμε αποτέλεσμα και settings από τα διάφορα μπεντς ώστε να βοηθήσουμε όσους θέλουν να διαλέξουν πλατφόρμα.

Ξαναλέω μόνο σε όσους θέλουν pc για gaming καταστάσεις γιατί ο 3900 στα υπόλοιπα δεν πιάνεται...είναι πύραυλος!

ούτε εσένα σε πιστεύω.....🤣

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Σε 720p ολα Low γιατι δεν τρεξατε να φανουν οι μεγαλυτερες διαφορες?Βαλτοι ειστε και εσεις? 

Που ειναι οι Pirmen και Dr73 να βαλουν μια ταξη στους λασπολογους που τολμανε να βαλουν στην ιδια κατηγορια τα ρυζια με τους Intelο καφεδες? :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...