BabisTs Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5.1ghz(4.8ghz cache)_1.295vcore στο bios stability test locked intel burn test ......avg temps στα cores 70.3 βαθμούς realbench......avg temps στα cores 72.2 βαθμούς Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από BabisTs 6
BabisTs Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Το time στο IBT από τι εξαρτάται; Είναι ένα πράγμα που και εγώ αναρωτιέμαι..... 1
Πέτρος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 16 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Το time στο IBT από τι εξαρτάται; Από όσο έχω καταλάβει, κάποιο φορτίο τρέχει, κάποιον υπολογισμό. Όσο πιο γρήγορα, τόσο μεγαλύτερο score (και το αντίστροφο). Όσο χάνει από θερμοκρασία ή κάτι που τρέχει παράλληλα, τόσο ανεβαίνει ο χρόνος. Δεν πιστεύω να πέφτω πολύ έξω. 1
BabisTs Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Command Rate. Έχει ασχοληθεί κάποιος σε intel πλατφόρμα < τελευταίες γενιές παιχνιδιών που εκμεταλλεύονται γρήγορες ραμ > να μας πει διάφορες σε παιχνίδια ( πρόσφατα τεστακια ίσως κλπ; ). Επίσης τι ακριβώς κάνει. Ψιλο εριξα μια ματιά να καταλάβω λίγο στο περίπου, τι είναι, καθώς και αν υπάρχουν διάφορες σε παιχνίδια. Οι απόψεις διίστανται. Μιας και έχουμε ίδιες μνήμες με τον @naruto14 και έτυχε να ανταλλάξουμε feedback για ρολόγια, timings, γεννήθηκε και αυτή η απορία. μικρές διαφορές υπάρχουν ανάμεσα σε 1Τ σε σχέση με 2Τ......ελαφρώς (πολύ ελαφρώς) καλύτερη απόδοση το 1Τ αλλά με καλύτερο και μεγαλύτερο εύρος stability για το 2Τ......αυτά έχω δεί εγώ......... 2
7nisiotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3300 CR2 Υπό δοκιμή ως daily με 1.39v. 3200 CR 1 Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από 7nisiotis 1
akoinonitos Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Το time στο IBT από τι εξαρτάται; Το ibt είναι τέρμα memory intensive. Όσο πιο ψηλά έχεις τις μνήμες τόσο καλύτερο χρόνο βγάζεις. Πιο πολλά παίρνεις από ανεβασμένος μνήμες παρα από cpu. 2
7nisiotis Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοντινή λήψη από την αλλαγή πάστας πριν μια βδομάδα τον κουτσουλησε μια Νοκτουα Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από 7nisiotis 1
ilos Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Κοντινή λήψη από την αλλαγή πάστας πριν μια βδομάδα Τι σόι chokes είναι αυτά? πρώτη φορά τα βλέπω.😍
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Ρε μάγκες, ήρθε σήμερα η μητρική της αντικατάστασης και κάθε φορά που ανοίγω το PC/κάνω επανεκκίνηση στο τασκ μάνατζερ λέει Time in BIOS: 12K+ seconds τι φάση;
jimpsar Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Cinebench r15 Mε 5.1 @ 1.28v μνημες 3200 Νομιζω καλα ειμαστε. Εχω βγαλει 10Loops ibt και games ολα stable. 3
akoinonitos Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε Ρε μάγκες, ήρθε σήμερα η μητρική της αντικατάστασης και κάθε φορά που ανοίγω το PC/κάνω επανεκκίνηση στο τασκ μάνατζερ λέει Time in BIOS: 12K+ seconds τι φάση; φορματ εκανες η περιμενεις να αλλαξεις και δισκο?
thetiesthatbind Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, akoinonitos είπε φορματ εκανες η περιμενεις να αλλαξεις και δισκο? 2 φορές 😛Γιατι έκανε μια πατάτα με το Realtek driver η ASUS Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από thetiesthatbind 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα