Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μα προφανως και τον πιανει και αυτος και ο 7700κ και δεν κοροιδευω καθολου σε αυτο.

Ουτως ή αλλως το STP δεν εχει αλλαξει και πολυ απο skylake/kabylake σε σχεση με τους καφεδες.

Δεν ειναι πχ οπως οι ryzen 1ης γενιας σε σχεση με της 3ης γενιας που βλεπεις τεραστιες διαφορες.

Και ο 10πυρηνος να βγει του χρονου,θα ειναι στην ουσια και αυτος ενας Skylake/kabylake/coffeelake που αντι για 6/8πυρηνες,θα εχει 10.

Μονο οταν φυγουμε απο τα ρημαδο 14νανομετρα θα δουμε και τις σημαντικες διαφορες απο intel μερια στις ddr5 μνημες.

Το υπολοιπο συστημα της υπογραφης σου ισχυει ή ειναι τελειως ασχετο?

Όχι είναι παλιά υπογραφή, vega 64 ειναι η καρτα 1670mhz gpu 1000mhz hmb2 σε διάφορα games π.χ ac odyssey - far cry5 -   metro last light unigine superposition κτλπ ήταν περίπου 5% μπροστά ο 7700κ, σε single thread στο geekbench 4 ο 7700κ ήταν περίπου 10% πάνω 

13 λεπτά πριν, Rizas είπε

Καλά έκανες τώρα παίζει να δεις και 1-2% διαφορά μην σου πω σε σχέση με τον 3600..έξυπνη επιλογή... 

Ήταν προσωπική επιλογή και δεν την προτείνω σε κάποιον γιατι στην πράξη ειναι ανόητη κίνηση, αν ήξερα ότι ο 7700κ που είχα ήταν υπεραρκετός δεν θα τον άλλαζα, παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να μιλάς ειρωνικά 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnmt2 είπε

Όχι είναι παλιά υπογραφή, vega 64 ειναι η καρτα 1670mhz gpu 1000mhz hmb2 σε διάφορα games π.χ ac odyssey - far cry5 -   metro last light unigine superposition κτλπ ήταν περίπου 5% μπροστά ο 7700κ, σε single thread στο geekbench 4 ο 7700κ ήταν περίπου 10% πάνω 

Το ολο point του 3600/χ ειναι οτι στην ουσια αγοραζεις ενα φθηνοτερο 8700κ(με χαμηλοτερα ρολογια βεβαια)ο οποιος ομως σου εχει ανοιχτο upgrade path και για τους ryzen του αυριο.

Στην ιντελ μερια,θα παρεις τωρα τον δυνατο 9700κ αλλα αν θες να βαλεις κατι αλλο περαν απο 8πυρηνο σε ddr4 μνημες,ατυχησες(με μια μικρη επιφύλαξή μηπως αυτο αλλαξει του χρονου,λεμε τωρα).

Ο 3600 κοινως δεν ειναι ισως και καλυτερος απο τον 8700κ πχ.

Ειναι παρα πολυ κοντα στον 8700κ αλλα κοστιζει συνολικα πολυ φθηνοτερα για να τον αγορασεις.

Αφου δεν εμεινες ικανοποιημενος για χ,ψ λογους απο τον 3600x καλα εκανες και τον αλλαξες(και δεν ειρωνευομαι). Στην τελικη εσυ πληρωνεις,εσυ αποφασιζεις τι θα αγορασεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Ήταν προσωπική επιλογή και δεν την προτείνω σε κάποιον γιατι στην πράξη ειναι ανόητη κίνηση, αν ήξερα ότι ο 7700κ που είχα ήταν υπεραρκετός δεν θα τον άλλαζα, παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να μιλάς ειρωνικά 

Sorry αλλα διαφορα στο superposition απο 7700K σε 3600x δεν παιζει με την καμια να δεις. Ισως απλα η καρτα σου τα παει χειροτερο λογω καλοκαιριου-ζεστης

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Sorry αλλα διαφορα στο superposition απο 7700K σε 3600x δεν παιζει με την καμια να δεις. Ισως απλα η καρτα σου τα παει χειροτερο λογω καλοκαιριου-ζεστης

Στο superposition ήταν 2.9% υπέρ του 7700κ το run ήταν σε 1080p normal 

11 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το ολο point του 3600/χ ειναι οτι στην ουσια αγοραζεις ενα φθηνοτερο 8700κ(με χαμηλοτερα ρολογια βεβαια)ο οποιος ομως σου εχει ανοιχτο upgrade path και για τους ryzen του αυριο.

Στην ιντελ μερια,θα παρεις τωρα τον δυνατο 9700κ αλλα αν θες να βαλεις κατι αλλο περαν απο 8πυρηνο σε ddr4 μνημες,ατυχησες(με μια μικρη επιφύλαξή μηπως αυτο αλλαξει του χρονου,λεμε τωρα).

Ο 3600 κοινως δεν ειναι ισως και καλυτερος απο τον 8700κ πχ.

Ειναι παρα πολυ κοντα στον 8700κ αλλα κοστιζει συνολικα πολυ φθηνοτερα για να τον αγορασεις.

Αφου δεν εμεινες ικανοποιημενος για χ,ψ λογους απο τον 3600x καλα εκανες και τον αλλαξες(και δεν ειρωνευομαι). Στην τελικη εσυ πληρωνεις,εσυ αποφασιζεις τι θα αγορασεις.

Γνώριζα εξαρχής ότι επένδυα σε νεκρό σοκετ, και ότι η am4 έχει μελλοντική upgrade επιλογή, παρόλα αυτά με κέρδισαν τα clocks της μπλε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Στο superposition ήταν 2.9% υπέρ του 7700κ το run ήταν σε 1080p normal 

Δεν παιζει αυτο, ουτε με fx δεν θα εβλεπες τετοια διαφορα  με την v64 ,μαλλον η καρτα σου λογω θερμοκρασιας κραταγε χαμηλότερα ρολογια.

Ειναι σαν να μου λες οτι με τον 7700k εβγαζες 5145 και με τον 3600x 5000.  Το ξεχνας απευθειας οτι εφτεγε η cpu.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

δεν παιζει αυτο ουτε με fx δεν θα εβλεπες τετοια διαφορα  με την v64 ,μαλλον η καρτα σου λογω θερμοκρασια κραταγε χαμηλότερα ρολογια

Έχω βγάλει μητρικη επεξεργαστή τώρα , όταν ξαναστησω το pc έχω αποθηκευμένα τα screenshots, αν είναι θα τα κάνω upload εδω οταν το στήσω 

Γενικά το pc το έχω με ανοιχτό καπάκι και έτσι ο πυρήνας της κάρτας έπιανε 68 βαθμούς max

Επεξ/σία από johnmt2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Καλά όπως και να 'χει τα 2% και 5% δεν είναι διαφορές..Από 15% και άνω είναι άξια λόγου..

Στο sp 1080p extreme για να βγαλεις αυτο το 2,9%  παραπανω πρεπει να σου ματώσει ο κ@λος ειναι αξιοσημειωτη διαφορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Στο sp 1080p extreme για να βγαλεις αυτο το 2,9%  παραπανω πρεπει να σου ματώσει ο κ@λος ειναι αξιοσημειωτη διαφορα

1080p normal ανέφερα 

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Επεξ/σία από johnmt2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

ok οταν με το καλο στησεις θα το τρεξουμε με ιδια settings στην καρτα να δουμε τι διαφορα υπαρχει

Εσύ με 3700χ;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Μπουρδολόγιο για αυτά που λες φαντάζομαι ε; Δηλαδή το OC @ 3,8-3,9 δεν μετράει ε; Γιατί ακριβώς; Α ξέχασα γιατί το σαπάκι με τα 6 νήματα είναι κλειδωμένο ε; Χμμμμ...είναι 5-10% πίσω σε gaming με κάρτα 1080-2070 ε;;;; Σωστά γιατί αυτός που πήρε 8400 πήρε παρέα και 1080-2070 ξέρω γω...σοβαρέψου λιγάκι...Ο δικός μου λοιπόν ο παππούς ο 1600 @ 3,8-3,9 με τις trident z 3200 cl14 μου είναι πίσω 10% σε παιχνίδια (όχι με midrange καρτα και μόνο 1080p) και καμιά 20% - 25% - 30% μπροστά σε οτιδήποτε άλλο είτε multithreaded είτε σε οποιαδήποτε μορφή multitasking...όσο για το AV κοίτα αν παίζεις παιχνίδι που τερματίζει σε 4 πυρήνες ας πούμε ναι δεν παίζει να δεις διαφορά...δώσε κάτι που ρίχνει και στους 6 πυρήνες σου για να γελάσουμε...οτιδήποτε 6/12 έχει σαφέστατα μεγαλύτερο περιθώριο από τα 6/6...δεν αλλάζει αυτό όσο και να χτυπιέται κάποιος κάτω...και θα φανεί και στα games λίαν συντόμως...έρχονται πολυπύρηνες κονσόλες. Αυτά και το μπουρδολόγιο που πετάς εδώ μέσα ελπίζω να μην το διαβάζουν άνθρωποι που δεν ξέρουν...την ίδια μ@lAκία έχουμε πάλι "ποιος 2600x και πράσινα άλογα, πάρτε 9400 να δείτε απόδοση σε games"...να σοβαρευόμαστε λέω...ο 8400 ετοιμάζεται για φαπίδια ακόμη και από τον παππού τον 1600 και στα παιχνίδια...

Και μετά ξύπνησες. Ότι πεις, ο R5 1600 είναι καλύτερος, θα σου χαλάσω εγώ χατίρι;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Και μετά ξύπνησες. Ότι πεις, ο R5 1600 είναι καλύτερος, θα σου χαλάσω εγώ χατίρι;

Eχετε πλακα ρε σεις ,σαν τους γερους στα καφενεια κανετε :lol:

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Ε δεν εχω αλλον προχειρο  😛

Θα εχει ενδιαφερον η  φαση μιας και εχουμε ιδια καρτα

Οκ, λογικά Δευτέρα με Τρίτη παραλαμβάνω, η καρτα μου είναι η v64 nitro+ τα settings τα έχω μέσω msi afterburner gpu volt 1100 +50%pl 1650mhz core 1000 mhz hmb2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...