Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Ένας 9900KS καπως έτσι θα βγει λογικά Οκτώβριο; ποιός ξέρει - κάτι τέτοιο.

Η επόμενη σειρά από 2020 + γενικώς κανείς δε ξέρει τι θα γίνει με την Ιντελ.

Όσοι αγοράσαμε αγοράσαμε Ιντελ από δω και πέρα μένουμε ως εξής με τους 8700κ - 9900Κ δεν αξίζει να αλλάξεις, περιμένεις την μετάβαση στα 10nm (;) ή σε DDR5, PCIE 5 το -22? ( κάπου εκεί δε ξέρω ακριβή ημερομηνία ).

** δυστυχώς ή ευτυχώς μονοπώλιο για ένα χρόνο ίσως και παραπάνω θα έχει η AMD. Με ότι συνεπάγεται αυτό. Αναμένεται κυκλοφορία σε ένα χρόνο των νέων κονσολών οπότε θα αλλάξουν πολλά πάλι....

Προσωπικά κοιτάω να αλλάξω οθόνη σε 1080p 144Hz σε ένα μήνα περίπου ( δεν έχω τα φράγκα για 2Κ 144Hz + την αντίστοιχη δυνατή GPU / κατά 90% παίζω μόνο multiplayer ), και μια RX 5700 απλή όχι ΧΤ τον Δεκέμβριο.

Τι έχεις να πεις για την LG 27gl850? 😍

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, johnmt2 είπε

αυτήν έχω βάλει στο μάτι.....φανταστικό μονιτοράκι φαίνεται....κάτσε να δούμε και σε τι τιμή θα σκάσει Ελλάδα....

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
5 ώρες πριν, noFEARgr είπε

2019 παιχνιδια που ειναι single thread δεν υπαρχουν(περα απο το σαπιο far cry) . Εδω ο 9400 και εχει frame drops στο bfv και AC odyssey . Tωρα αν καποιος θελει να προτιμισει 6700κ/7700κ εναντι του 3700x μπορει να το κανει . Μην ερθει μονο και κλαιγεται γιατι εχει stuttering σε οτιδηποτε νεο βγαινει . 

Δεν λέει κάνεις να αγοράσεις σήμερα 6700k/7700k έναντι 3700x...

Αλλα αν έχεις κάποιον από τους δύο αν αξίζει να αλλάξεις σε 3700x όταν το κύριο σου αντικείμενο είναι το gaming

Δημοσ.
10 ώρες πριν, greg4 είπε

Δεν λέει κάνεις να αγοράσεις σήμερα 6700k/7700k έναντι 3700x...

Αλλα αν έχεις κάποιον από τους δύο αν αξίζει να αλλάξεις σε 3700x όταν το κύριο σου αντικείμενο είναι το gaming

Αξίζει να αλλάξεις σε κάποιον άλλον? 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, noFEARgr είπε

2019 παιχνιδια που ειναι single thread δεν υπαρχουν(περα απο το σαπιο far cry) . Εδω ο 9400 και εχει frame drops στο bfv και AC odyssey . Tωρα αν καποιος θελει να προτιμισει 6700κ/7700κ εναντι του 3700x μπορει να το κανει . Μην ερθει μονο και κλαιγεται γιατι εχει stuttering σε οτιδηποτε νεο βγαινει . 

Στο Odyssey λόγω παλιάς engine μετράει πολύ το STP, πράγμα που δεν φαίνεται στο built-in benchmark(εκτός από ένα πολύ μικρό κομμάτι του). Βλέπεις κάτι τρελά drops στην περιοχή της Αθήνας, σε ορισμένα σημεία, παράλληλα με χαμηλό cpu usage. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνεται με Zen 2 και ακόμα πιο πίσω.

Επίσης παρατήρησα στα σημεία αυτά άνοδο επιδόσεων χωρίς HT. Δηλαδή ο 9700K φαίνεται να είναι το ιδανικό cpu για το Odyssey και γενικότερα θα έλεγα. Το HT τείνει να δημιουργεί προβλήματα όπου θες max STP.

Stuttering δεν υπάρχει με Vsync, αν κρατάς 60άρι. Ακόμα και χωρίς vsync υπάρχει σχετική ομαλότητα μέχρι και με 4 threads στα περισσότερα games, πράγμα που φαίνεται και στο afterburner. Τέλος, ό,τι και να έχουν οι νέες κονσόλες θα δείτε ότι η game logic του παιχνιδιού θα είναι η μπουκάλα και μετά τα 6-8 cores τη διαφορά θα κάνει το STP. Βλέπεις π.χ. στους zen 2 τρελά νούμερα στο SOTTR στο cpu render(πολλά dx12 draw calls), αλλά το cpu game είναι τελικά ο κόφτης.

Δημοσ.

ένας 4c/8t στα 4,5-4,6ghz + μια χαρά κρατάει ακόμα και σήμερα στην πλειονότητα των games.......τώρα αν αξίζει κάποια μετάβαση (είτε σε intel , αλλά είτε και σε amd) είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό του καθενός και φυσικά αν ανταπεξέρχεται το rig που έχει σε αυτά που θέλει.....στο γενικό συμπέρασμα είναι πως οι 6700Κ/7700Κ είναι αρκετοί για gaming αν τους έχει στην κατοχή του κάποιος σήμερα...εννοείται πως για καινούργιο rig όμως δεν τους κοιτάς αυτούς τους επεξεργαστές........

• Like 9
Δημοσ.

@mcrae13 Ε όχι. Βασικά όπως το βλέπει ο καθένας.. Τώρα και 5-10% να μου έλεγες οτι θα κερδίσω βαριέμαι να μπω στη διαδικασία ραβε - ξηλωνε μητρικές. Και το format θα μου πάρει και 3 μέρες. Τις καθημερινές κιόλας Αντε να έχω δύο ώρες ελεύθερες για gaming..

Όσο βλέπω το gpu usage στο 90%+ δεν θα τον αλλάξω εύκολα. Εντάξει με τρώει και το σαρακι της αναβάθμισης αλλά προς το παρών νικάει αυτό της βαρεμαρας..! 😜 

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, greg4 είπε

@mcrae13 Ε όχι. Βασικά όπως το βλέπει ο καθένας.. Τώρα και 5-10% να μου έλεγες οτι θα κερδίσω βαριέμαι να μπω στη διαδικασία ραβε - ξηλωνε μητρικές. Και το format θα μου πάρει και 3 μέρες. Τις καθημερινές κιόλας Αντε να έχω δύο ώρες ελεύθερες για gaming..

Όσο βλέπω το gpu usage στο 90%+ δεν θα τον αλλάξω εύκολα. Εντάξει με τρώει και το σαρακι της αναβάθμισης αλλά προς το παρών νικάει αυτό της βαρεμαρας..! 😜 

Αυτό λέω

Γενικά δεν αξίζει,όχι για τους zen

Από εκει και πέρα ειναι οπως τα λέει ο φίλος Babists από πάνω

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, johnmt2 είπε

Ωραίο είναι αλλά € δεν έχω πολλά αυτή τη περίοδο γιατί είμαι πάλι άνεργος. Ότι έχω στην άκρη είναι 230 ευρώ ( βασικά περιμένω κάποια χρήματα που μου χρωστάει φιλος ) και θα πάω στην AOC g2590fx ( 230€ @amazon )

Αργότερα κάρτα όπως είπα.

Και σε κανα 2 χρόνια αν πέσουν λίγο ακόμη οι τιμές και βρω κάποιο καλό 2Κ 144Hz IPS με σχεδόν καθόλου bezel θα αλλάξω πάλι.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
22 ώρες πριν, johnmt2 είπε

Ρε παιδιά, επειδή θέλω και γω οθόνη και τη καλοβλεπω την 27 gl850, δεν σας πειράζει που τα ips δεν έχουν υψηλό contrast?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Ρε παιδιά, επειδή θέλω και γω οθόνη και τη καλοβλεπω την 27 gl850, δεν σας πειράζει που τα ips δεν έχουν υψηλό contrast?

Η συγκεκριμένη λέει ότι είναι χειρότερη από τον μέσο όρο των ips αν κατάλαβα καλά, και για το hdr 10 της δεν λέει και τα καλύτερα σχόλια, και στην εργονομία της. Γενικά περίμενα να είναι ποιο top η συγκεκριμένη αλλά και παλι μιλάνε για ενα πολύ καλό Gaming monitor 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnmt2 είπε

Η συγκεκριμένη λέει ότι είναι χειρότερη από τον μέσο όρο των ips αν κατάλαβα καλά, και για το hdr 10 της δεν λέει και τα καλύτερα σχόλια, και στην εργονομία της. Γενικά περίμενα να είναι ποιο top η συγκεκριμένη αλλά και παλι μιλάνε για ενα πολύ καλό Gaming monitor 

https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/27gl850-b

Εδω..αν και φεύγουμε απο το topic...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/27gl850-b

Εδω..αν και φεύγουμε απο το topic...

Το constrast ειναι κακιστο στα 735:1 οπως και το hdr στα 360nits. Εχει ομως απιστευτο motion με vrr 20-144hz και υποστηριζει και freesync/gsync αψογα. Το μαυρο της ειναι ανυπαρκτο οπως και στο 99% των ips panels.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το constrast ειναι κακιστο στα 735:1 οπως και το hdr στα 360nits. Εχει ομως απιστευτο motion με vrr 20-144hz και υποστηριζει και freesync/gsync αψογα. Το μαυρο της ειναι ανυπαρκτο οπως και στο 99% των ips panels.

https://www.tftcentral.co.uk/blog/msi-optix-mpg341cqr-with-34-ultrawide-va-panel-and-144hz-refresh/

Παιδια, γι'αυτήν εδω τι λέτε; Έχω απελπιστεί! Δε μπορώ να βρώ monitor της προκοπής!

Επεξ/σία από thanosAIAS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...