ilos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, seithan είπε Για πάμε, για πάμε! Τι απίστευτη που είναι η συσκευασία/κουτί; Το ψήνω να το μεταποιήσω σε λαμπατεράκι ή και RGB LED σε στύλ ντίσκο για χαβαλέ HIGH TECH STREAMER 🤩 1
thetiesthatbind Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, seithan είπε Για πάμε, για πάμε! Τι απίστευτη που είναι η συσκευασία/κουτί; Το ψήνω να το μεταποιήσω σε λαμπατεράκι ή και RGB LED σε στύλ ντίσκο για χαβαλέ Το κουτί είναι έρωτας άστο 2 1
jimpsar Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Το κουτί είναι έρωτας άστο Όντως ρε παιδιά. Και εγώ το έβαλα τραπεζάκι να το βλέπω :). καλορίζικο! και εγώ σήμερα το στήνω το μηχάνημα. Έχω δουλειά ακόμη να κάνω μέχρι να ασχοληθώ και με o/c . Προς το παρόν περνάω windows. 3 1
jimpsar Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Kαλημερα ! Παρελαβα κομματια χθες και εστησα το PC. Πρωτο run με τις ρυθμισεις της gigabyte για 5,0Ghz oc xmp Μνημες Επειδη τα εχω ξεχασει λιγο σε Intel, CPU package βλεπουμε temp? Επισης VCCIO να χαμηλωσω η να αφησω οπως ειναι? Voltage το εχω στα 1,25 IBT μου βγαζει errors οταν παω να το τρεξω .Mαλλον θα θελει VC+ redist να κατεβασω. σωστα? Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από jimpsar 3
akoinonitos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, jimpsar είπε Kαλημερα ! Παρελαβα κομματια χθες και εστησα το PC. Πρωτο run με τις ρυθμισεις της gigabyte για 5,0Ghz oc xmp Μνημες Επειδη τα εχω ξεχασει λιγο σε Intel, CPU package βλεπουμε temp? Επισης VCCIO να χαμηλωσω η να αφησω οπως ειναι? Voltage το εχω στα 1,25 IBT μου βγαζει errors οταν παω να το τρεξω .Mαλλον θα θελει VC+ redist να κατεβασω. σωστα? Καλοδουλευτος! 1
7nisiotis Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 https://www.guru3d.com/news-story/intel-processors-comet-lake-and-elkhart-lake-in-2020-(roadmap).html 1
ilos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 14nm 10 core parts q2 2020. Μπορεί να είναι πρωταπριλιάτικο ακόμα εκεί στη silicon valley.😂
jimpsar Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Τελικα αφου εβαλα ολα τα Vcredist+ καταφερα να βαλω το IBT 1.26 volt ειχα crash. Εβαλα 1.28volt στα 5.1Ghz και το εβγαλε ολα οκ. @BabisTs Καλα ειμαι φιλε? Δεκτες οποιες προτασεις αποψεις για temps, voltage κτλ 2
BabisTs Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, jimpsar είπε Τελικα αφου εβαλα ολα τα Vcredist+ καταφερα να βαλω το IBT 1.26 volt ειχα crash. Εβαλα 1.28volt στα 5.1Ghz και το εβγαλε ολα οκ. @BabisTs Καλα ειμαι φιλε? Δεκτες οποιες προτασεις αποψεις για temps, voltage κτλ Καλορίζικα τα πράγματα και το rig.......Καλά κλόκια και δυνατό κομμάτι σου έκατσε.......Ρίξε και ένα realbench stress test με up to 16gb ram και αν είσαι οκ μην μασάς......Καλά temps βλέπω για 1,28v .....με τι ψύξη είσαι? Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από BabisTs 1
jimpsar Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, BabisTs είπε Καλορίζικα τα πράγματα και το rig.......Καλά κλόκια και δυνατό κομμάτι σου έκατσε.......Ρίξε και ένα realbench stress test με up to 16gb ram και αν είσαι οκ μην μασάς......Καλά temps βλέπω για 1,28v .....με τι ψύξη είσαι? Eυχαριστω φιλε,, πραγματικα πανευκολο το OC . Θα το κατεβασω και αυτο . Παντως και με 1.26 επαιζα πανω απο 1 ωρα Destiny που το θεωρω παιχνιδι που οταν υπαρχει ''θεμα" το βγαζει και κρασαρει. Με Noctua D15 ειμαι. Πηρα και το Coolermaster H500 . Δειχνει να εχει πολυ καλο airflow. Temps βλεπω cpu package Και vcore εκει που αναφερει Gigabyte καρτελα kai Vcore 1.28 σωστα? 1
7nisiotis Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Command Rate. Έχει ασχοληθεί κάποιος σε intel πλατφόρμα < τελευταίες γενιές παιχνιδιών που εκμεταλλεύονται γρήγορες ραμ > να μας πει διάφορες σε παιχνίδια ( πρόσφατα τεστακια ίσως κλπ; ). Επίσης τι ακριβώς κάνει. Ψιλο εριξα μια ματιά να καταλάβω λίγο στο περίπου, τι είναι, καθώς και αν υπάρχουν διάφορες σε παιχνίδια. Οι απόψεις διίστανται. Μιας και έχουμε ίδιες μνήμες με τον @naruto14 και έτυχε να ανταλλάξουμε feedback για ρολόγια, timings, γεννήθηκε και αυτή η απορία. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από 7nisiotis
mpokwsths Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Οι απόψεις δε διυστανται για το Command Rate, ανεξαρτήτως πλατφόρμας. 1Τ είναι πάντα καλύτερα και ανάλογα την εφαρμογη/παιχνίδι δίνει 1-5% συνολικής απόδοσης. Γυρίζοντας την ίδια μνήμη σε 2Τ κερδίζεις μερικές εκατοντάδες MHz σε μέγιστη συχνότητα αλλά δύσκολα περνάς την 1Τ σε απόδοση.
akoinonitos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Οι απόψεις δε διυστανται για το Command Rate, ανεξαρτήτως πλατφόρμας. 1Τ είναι πάντα καλύτερα και ανάλογα την εφαρμογη/παιχνίδι δίνει 1-5% συνολικής απόδοσης. Γυρίζοντας την ίδια μνήμη σε 2Τ κερδίζεις μερικές εκατοντάδες MHz σε μέγιστη συχνότητα αλλά δύσκολα περνάς την 1Τ σε απόδοση. νταξει αναλογα και σε τι συχνοτητα θα φτασεις και με τι timings ετσι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Καλά σε γκέιμς ειδικά το command rate δεν κάνει απολύτως καμία διαφορά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα