Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι είναι το "Intel Rapid Storage Technology" και κατά συνέπεια αν χρειάζεται εγκατασταθεί ο αντίστοιχος οδηγός;;

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι είναι το "Intel Rapid Storage Technology" και κατά συνέπεια αν χρειάζεται εγκατασταθεί ο αντίστοιχος οδηγός;;

Αν δε θες να κάνεις soft RAID ή να χρησιμοποιήσεις κανένα optane σαν cache drive, δε το χρειάζεσαι.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Dream on,  

Η Intel θα εκμεταλλευτεί το γεγονός του Gaming και θα τον κοστολογήσει πάνω από τον 9900ΚF.

H θα βγάλει EOL τον 9900K/KF και θα τους αντικαταστήσει με τον 9900KS στα $499

στα 500€ δεν υπάρχει περίπτωση να τον πάρει κανείς και δεν νομίζω να τον λανσάρει η intel εκεί.....αν θέλει να χτυπήσει σε πωλήσεις mid 400-420€ (βαριά)...ειδάλλως όταν με 530€ βρίσκεις 3900Χ δεν θα έχει νόημα ο 9900ΚS....

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilos είπε

Αν δε θες να κάνεις soft RAID ή να χρησιμοποιήσεις κανένα optane σαν cache drive, δε το χρειάζεσαι.

Πάντως με αυτόν μέσα έχω δει πιο ανεβασμένα νούμερα εγγραφής/ανάγνωσης από τον μαμαMicrosoft since z77 era

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, BabisTs είπε

στα 500€ δεν υπάρχει περίπτωση να τον πάρει κανείς και δεν νομίζω να τον λανσάρει η intel εκεί.....αν θέλει να χτυπήσει σε πωλήσεις mid 400-420€ (βαριά)...ειδάλλως όταν με 530€ βρίσκεις 3900Χ δεν θα έχει νόημα ο 9900ΚS....

Εδώ αγόραζαν σαπάκια Pentium 4 στο χιλιάρικο, τον ποιο γρήγορο Gaming επεξεργαστή δεν θα αγοράσουν στα $499 ??

Επεξ/σία από Aten-Ra
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Εδώ αγόραζαν σαπάκια Pentium 4 στο χιλιάρικο, των ποιο γρήγορο Gaming επεξεργαστή δεν θα αγοράσουν στα $499 ??

Είμαι περίεργος όντως που θα τιμολογηθεί γιατί στην ουσία θα είναι το μοναδικό χαρτί της intel για το 2019.......αν τον πάει στα 500€ για μένα θα πάει άπατο με τον 3900Χ στην αντίπερα όχθη... οπότε αναμονή μέχρι Q4 19 (μπορεί να πέσει γέλιο από τους μπλέ ......μπορεί και όχι).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, ilos είπε

Και γιατί να τον νοιάζουν αυτόν που θα το πάρει όλα αυτά?

Μαλλον δεν καταλαβες το σχολιο μου. 

Αναφερθηκα συγκεκριμενα στο τι θα γραφτει απο ορισμενους στο forum που παντα βρισκουν κατι για να γκρινιαξουν.

Να στο θεσω πιο απλα?Και 300ευρω να κανει ο 9900ks,παλι ορισμενοι που κανουν παραπονο για την τιμη του τωρα δεν θα τον αγοραζαν και ολο και καποια δικαιολογια θα εβρισκαν :)

Ειναι ιδια ακριβως περιπτωση και στις ακριβες καρτες γραφικων φυσικα που ορισμενοι κανουν παραπονα για τις αρχικες τιμες τους αλλα ακομα και οταν πεφτουν οι τιμες σε βαθος χρονου παλι δεν αγοραζουν :)

Εχω φιλο μου ο οποιος εχει ryzen 5 2600 που τον πηρε 120ευρω. Μου λεει οτι και 250ευρω να ειχε ο 9900k,παλι γιαυτον ειναι πανακριβος μιας και δεν διαθετει ο ιδιος τοσα χρηματα για cpu.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, BabisTs είπε

όταν με 530€ βρίσκεις 3900Χ δεν θα έχει νόημα ο 9900ΚS....

Φαστεστ γκαμινγκ τσιπιγιου λεμε!

Χάντρες και καθρεφτάκια για ιθαγενείς με αλλα λογια

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, narta είπε

Φαστεστ γκαμινγκ τσιπιγιου λεμε!

Χάντρες και καθρεφτάκια για ιθαγενείς με αλλα λογια

Ένα respin για τον 3900Χ είναι ... το όλο ζήτημα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Πάντως με αυτόν μέσα έχω δει πιο ανεβασμένα νούμερα εγγραφής/ανάγνωσης από τον μαμαMicrosoft since z77 era

Ναι υπάρχουν μικρο διαφορές αν χρησιμοποιήσεις τον intel sata controller driver, αλλά όχι τρομερά πράγματα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, BabisTs είπε

ειδάλλως όταν με 530€ βρίσκεις 3900Χ δεν θα έχει νόημα ο 9900ΚS....

Βρες μου 3900x στα 530ευρω απο Ελλαδα ή εξωτερικο και τον αγοραζω εχτες.

Οχι γιατι και απο Caseking που κοιταξα,τελικη τιμη κοντα 570ευρω βγηκε,ποσο μαλλον απο Ελλαδα που παντου εχει 600ευρω αυτη την στιγμη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilos είπε

Ναι υπάρχουν μικρο διαφορές αν χρησιμοποιήσεις τον intel sata controller driver, αλλά όχι τρομερά πράγματα.

Ξέρουμε περί latency αν έχουν διαφορές μεταξύ τους;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Ξέρουμε περί latency αν έχουν διαφορές μεταξύ τους;

Που να θυμάμαι ρε αδερφέ, τελευταία φορά που είχα βάλει RST ήταν σε ένα RAID0 με 2 WD RAID Edition (pre ssd era). Η αλυσίδα χάθηκε και κάνα 2 φορές και ο ένας βάρεσε σεκτορές. Από τότε ποτέ ξανά intel soft raid.😋

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Βρες μου 3900x στα 530ευρω απο Ελλαδα ή εξωτερικο και τον αγοραζω εχτες.

Οχι γιατι και απο Caseking που κοιταξα,τελικη τιμη κοντα 570ευρω βγηκε,ποσο μαλλον απο Ελλαδα που παντου εχει 600ευρω αυτη την στιγμη.

χτες caseking είχε 530€......μετά τον ξανα - ανέβασαν....

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

χτες caseking είχε 530€......μετά τον ξανα - ανέβασαν....

Γερμανια 

1)Εχουν αλλο ΦΠΑ απο μας

2)Θα χρεωθεις και μεταφορικα αναγκαστικα

Αρα τα 529ευρω που γραφει στο site πανε κοντα 570ευρω τελικη τιμη με DHL/UPS απλη και 620 σχεδον ευρω με express.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...