Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα από competitive games και low/medium budget builds το 1080p έχει πεθάνει για κάρτες επιπέδου 2080ti και high end cpus.προτιμω τους έξτρα πυρήνες και την l3 cache του 3900.τα υπόλοιπα είναι για να μπεντσαρουμε και για εσωτερική κατανάλωση.σα να παίρνεις ferrari και την τρέχεις στο χωματόδρομο....

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

@malakudi  stock χωρις pbo ,μονο μνημες ,το performance hit εχει ονομα και λεγεται Nvidia

1330078967_292.png.fb757c44ceb738d32081a21cd8c0f9d4.png

Μα κι εγώ όταν δεν έχω μπουκάλι εκεί είναι τα νούμερα. Όσο όμως ανέβαζα τη GPU και αρχίζει το μπουκάλι, πέφτει σημαντικά το CPU game min. 

2 ώρες πριν, FORIS78 είπε

έτρεξα ένα με στοκ τον 8700κ έτσι για να δούμε τι παίζει, πάντως και στα 4.9 που τον τρέχω κάθε μέρα τα avg fps 116 είναι

rsz_stock.jpg

Πολύ πιο χαμηλά νούμερα από του @BabisTs και φαίνεται στο γράφημα σε αρκετά σημεία να ρίχνει μπουκάλι ο 8700k στην 1080ti

Δημοσ.
1 ώρα πριν, malakudi είπε

Πολύ πιο χαμηλά νούμερα από του @BabisTs και φαίνεται στο γράφημα σε αρκετά σημεία να ρίχνει μπουκάλι ο 8700k στην 1080ti

ναι σίγουρα άλλα ο babis τρέχει 5.1 και με μνήμες τούμπανο..εγώ έχω κάτι σαπάκια hinix 😪

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

ναι σίγουρα άλλα ο babis τρέχει 5.1 και με μνήμες τούμπανο..εγώ έχω κάτι σαπάκια hinix 😪

Μην αγχεσαι, και γω σε stock που τον ετρεξες λιγο πανω απο σενα παιζω, λογικα λογω μνημων. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Μην αγχεσαι, και γω σε stock που τον ετρεξες λιγο πανω απο σενα παιζω, λογικα λογω μνημων. 

όχι μωρέ τι να αγχωθώ,  εξάλλου παίζω σε 1440p,   1080 το έβαλα για το bench.

offtopic: κάτι  είχες αναφέρει για  g12+aio στην κάρτα  την έβαλες ? να μου πεις εντυπώσεις γιατί ψήνομαι και εγώ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FORIS78 είπε

όχι μωρέ τι να αγχωθώ,  εξάλλου παίζω σε 1440p,   1080 το έβαλα για το bench.

offtopic: κάτι  είχες αναφέρει για  g12+aio στην κάρτα  την έβαλες ? να μου πεις εντυπώσεις γιατί ψήνομαι και εγώ

Οχι γιατι η h100 που ειχα δεν μπαινει. Ψαχνω να την δωσω / ανταλλαξω. Αλλα μαλλον θα παρω h150i. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, malakudi είπε

είναι run στα 4,3ghz ο cpu και με μνήμες χωρίς να έχουν διάθεση να κλοκάρουν (ακα hynix).....στα 4,9ghz που τον έχει ο @FORIS78 daily αν είχε ένα σετάκι 3200/cl14 ή 3600/cl16 (τουλάχιστον) δεν θα καταλάβαινε τίποτα ακόμα και με xmp με την 1080ti.......αν μετά πέρναγε και σε σκάλισμα τον εν λόγω kit τότε απλά θα ανέβαινε level......βέβαια στα 1440P που βρίσκεται δεν υπάρχει κάποιο θέμα από τις μνήμες αφού παίρνει το 100% potential του rig του και αφού πια το μπουκάλι βρίσκεται στην gpu σε αυτήν την ανάλυση......

9 ώρες πριν, billeiros είπε

Πέρα από competitive games και low/medium budget builds το 1080p έχει πεθάνει για κάρτες επιπέδου 2080ti και high end cpus.προτιμω τους έξτρα πυρήνες και την l3 cache του 3900.τα υπόλοιπα είναι για να μπεντσαρουμε και για εσωτερική κατανάλωση.σα να παίρνεις ferrari και την τρέχεις στο χωματόδρομο....

εσύ άλλαξε thread και πήγαινε στο ryzen thead με τους έξτρα cores σου.....🤣

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, BabisTs είπε

είναι run στα 4,3ghz ο cpu και με μνήμες χωρίς να έχουν διάθεση να κλοκάρουν (ακα hynix).....στα 4,9ghz που τον έχει ο @FORIS78 daily αν είχε ένα σετάκι 3200/cl14 ή 3600/cl16 (τουλάχιστον) δεν θα καταλάβαινε τίποτα ακόμα και με xmp με την 1080ti.......αν μετά πέρναγε και σε σκάλισμα τον εν λόγω kit τότε απλά θα ανέβαινε level......βέβαια στα 1440P που βρίσκεται δεν υπάρχει κάποιο θέμα από τις μνήμες αφού παίρνει το 100% potential του rig του και αφού πια το μπουκάλι βρίσκεται στην gpu σε αυτήν την ανάλυση......

εσύ άλλαξε thread και πήγαινε στο ryzen thead με τους έξτρα cores σου.....🤣

Έχω και 9700k.δεν το κουνάω πουθενά 😅

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Shadows είπε

Πιστευετε οτι θα εχει θεμα ο non k 9700 σε μια μητρικη του 50αρικου??

Aπο που θα τον παρεις γτ αν τον παρεις απο ελλαδα με τις τιμες που βλεπω ειναι κακη αγορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Shadows είπε

Όπως λέει και ο αποπάνω κακή αγορά και οικονομικά και από πλευράς απόδοσης αφού θα κολλήσεις σε DDR4-2666 και θα χάσεις αρκετή απόδοση, ακόμα και σε σχέση με τα πιο φτηνά κιτ 3200 των 75€.

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shadows είπε

Ισως να μην εχει μιας και παιζει ρολο η μητρικη φυσικα,αλλα δεδομενου του ιδιου του κοστους του επεξεργαστη δεν προτεινεται τοσο φθηνη μητρικη οχι μονο σε Intel αλλα και σε Amd μερια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billeiros είπε

Έχω και 9700k.δεν το κουνάω πουθενά 😅

Έχασες....άλλος έχει τον 9700Κ που έχεις και θα σε παρταρει στο gaming.....🤣

• Thanks 1
Δημοσ.

Με την intel γενικά ισχύει το once you go retard, go full retard. 😂

Delid,AIO,bdies κλπ

Αν είναι να αρχίσεις τις τσιγκουνιές, τράβα πάρε έναν 3600 με μια b450 που θα σου βγει πιο φτηνά και θα έχει την ίδια απόδοση με τα κλειδωμένα τους περίπου.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shadows είπε

Λογικά θα έχει σε βαριά φορτία θα throtlari η μητρική. Επίσης κλειδωμένο Intel δεν αγοράζεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...