_Theo_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Εκανες συγκριση i5 8400 vs r5 1600/2600 σε θεμα που αφορα αποκλειστικα τους νεους ryzen 3000 στο launch κιολας?Ρε Theo μας κοροιδευεις τωρα? Και εισαι τοσο ακυρος στον σχολιασμο σου που πας να βγεις και απο πανω που ξεχνας οτι τα benchmarks που ανεβαζεις ειναι με 2080/2080ti κυριως. Ξερεις τι διαφορες εχει ο i5 8400 απο τους 6πυρηνους ryzen με καρτες σαν την 1060 που Κραζεις?Για δες εδω για να καμαρωσεις το gaming king τσιπακι που εχεις Βεβαια δεν μου κανει εντυπωση. Και παλιοτερα οταν ειχες αγορασει τον i5 8400,μας ελεγες οτι η συχνοτητα στις μνημες δεν παιζει ρολο στα παιχνιδια ακομα και σε κλειδωμενους επεξεργαστες και γιαυτο ειχες 2400mhz μνημες. Μολις σου δειξαμε ομως οτι αυτο δεν ισχυει στην πραξη και υπαρχουν διαφορες,μια χαρα τις αλλαξες τις μνημες Εσύ τι είσαι δικηγόρος του Strawman;; Φυσικά και έκανα σύγκριση γιατί εντέχνως ο Strawman πάει να βγάλει τους R5 1600/2600 καλύτερους κάτι το οποίο δεν ισχύει (στο gaming). Εννοείται ότι για να δεις διαφορές, πρέπει να έχεις έστω κάρτα RTX 2070 και πάνω. Αλλά και πάλι εσύ τι ζόρι τραβάς; Εμένα μπορεί να μου την βιδώσει και να βάλω μια RTX 2080ti αύριο, λογικό είναι να προτιμήσω τον CPU που θα την υποστηρίξει καλύτερα. Και μην αρχίσεις τις φίφες του στυλ "έχεις λεφτά για RTX 2080ti και δεν έχεις για i9-9900k" πχ... Ο καθένας ότι γουστάρει αγοράζει. Και ποιό gaming king τσιπάκι βρε κακομοίρογλου;; Νομίζεις ότι είμαι όπως κάτι άλλοι εδώ μέσα που μπαίνουν μοστράρωντας την υπογραφή τους με το σούπερ σύστημα τους για να κάνουν επίδειξη (οικονομικής) δύναμης κτλ;; Value for Money τσιπάκι όμως ήταν για την εποχή του και σαφώς καλύτερη αγορά από R5 1600. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Και όσο για της μνήμες ναι φυσικά και της άλλαξα όταν είδα σε videos ότι όντως υπάρχει διαφορά. 2
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Αυτος ομως που θα δωσει τον 1600 και θα βαλει πανω 3600 ή 3700x στην μητρικη που ηδη εχει,ξερεις τι θα σου κανει μετα στον i5 8400 σου?Τροφη για σκεψη . Και ο ryzen 5 1600 value for money τσιπακι ηταν για την εποχη του,και επειδη η μνημη σου ειναι αδυναμη κυκλοφορησε και νωριτερα απο τον i5 8400. Αυτη ειναι η πικρη αληθεια Και για να κλεισω,να ξανααναφερω αυτο που εγραψες εσυ ο ιδιος πιο πισω,μιας και ταιριαζει γαντι σε αυτα που γραφεις. 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Κλασική νοοτροπία του "αυτό που αγόρασα εγώ είναι το καλύτερο", ασχέτως αν τρώει σφαλιάρες από τους νέους Ryzen...😂 1
_Theo_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Αυτος ομως που θα δωσει τον 1600 και θα βαλει πανω 3600 ή 3700x στην μητρικη που ηδη εχει,ξερεις τι θα σου κανει μετα στον i5 8400 σου?Τροφη για σκεψη . Και ο ryzen 5 1600 value for money τσιπακι ηταν για την εποχη του,και επειδη η μνημη σου ειναι αδυναμη κυκλοφορησε και νωριτερα απο τον i5 8400. Αυτη ειναι η πικρη αληθεια Και για να κλεισω,να ξανααναφερω αυτο που εγραψες εσυ ο ιδιος πιο πισω,μιας και ταιριαζει γαντι σε αυτα που γραφεις. Άρες μάρες κουκουνάρες. Και εγώ άμα κερδίσω στο στοίχημα και πάρω i9-9980XE και 128 GB RAM DDR4 4000 Mhz αύριο ξέρεις τι θα κάνω σε αυτόν που θα έχει 3700X;; Για να μη πω ότι έχω γνωστό στη NASA και μπορεί να μου πουλήσει υπερυπολογιστή CRAY...Τότε θα την έχω μεγαλύτερη απ΄όλους!! IQ όχι τυρόπιτας, αλλά πέτρας!! Μ' αρέσει που θες να γίνεις και moderator...😂 1
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στην μητρικη που εχεις μπαινει ο 9980XE?Αν οχι,τοτε που ακριβως κολλαει το παραδειγμα σου με αυτο που εγραψα πιο πανω?Διαβαζεις προσεκτικα τι γραφεται ή οχι? Το πιο πισω video που ανεβασα το ειδες να δεις τι διαφορες εχει ο i5 8400 σου με την καρτα γραφικων σου με τον ryzen 5 2600 που ταχα μου κραζεις? Μαλλον οχι Εδω ζητημα να μην μπαινει ουτε ο 9900κ λογω των vrm που εχει ακομα και stock. Αρα εσυ στην περιπτωση σου απο Intel αν δεν αλλαξεις μητρικη μπορεις να βαλεις μεχρι 8700κ(αντε στην καλυτερη μηπως σηκωνει ενα 9700κ σε stock). Ο αλλος ομως στην διπλα μερια μπορει να βαλει στην χειροτερη μεχρι και 3900x ισως και 3950x στην αντιστοιχη x370/x470 μητρικη του. Βασικα ο 3900x μεχρι και σε φθηνοτερες b350 δουλευει οπως φαινεται. Σου εχω αν θες και δυο συμφορουμιτες σαν παραδειγματα(μην λες οτι μιλαμε γενικα και αοριστα) στο παραπανω με ryzen 5 1600 που ισως να σκεφτουν για αλλαγη,τον @nikos5800 Και τον @ilos Προσεξε καλυτερα τι γραφεις.Ετσι εκανες και στο διπλα θεμα πριν 2 εβδομαδες και τωρα προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Και οσο για το τελευταιο σου σχολιο,ουτε για αστειο δεν θελω. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Fulgore 1
Ryzenlake Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Μα δεν αρνούμαι ότι τα είπα αυτά. Αλλά επειδή δεν ξέρεις να διαβάζεις, ξαναλέω ότι έκανα την σύγκριση i5-8400 vs R5 1600/2600. Αυτό έλειπε να συγκρίνω με τον 3700X. Ρε, θα μας τρελανεις? Αφου bench με 3xxx ryzen ανεβαζες....για τους 3xxx ryzen ειπα οτι ειναι πολυ κοντα και μου απαντησες κατι για γιατρους. Νταξει, παραιτουμε, γιατι οντως καποια ατομα παιζουν να εχουν ψυχολογικα και ειναι κριμα 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Βεβαια δεν μου κανει εντυπωση. Και παλιοτερα οταν ειχες αγορασει τον i5 8400,μας ελεγες οτι η συχνοτητα στις μνημες δεν παιζει ρολο στα παιχνιδια ακομα και σε κλειδωμενους επεξεργαστες και γιαυτο ειχες 2400mhz μνημες. Μολις σου δειξαμε ομως οτι αυτο δεν ισχυει στην πραξη και υπαρχουν διαφορες,μια χαρα τις αλλαξες τις μνημες Ο καλα, και που να δεις τοτε που του πα για τις μνημες τι κραξιμο μου ριξε. οτι ειμαι αμπαλος και δεν παιζουν ρολο οι μνημες κλπα κλπα. Και καπακια οτι λεω ψεμματακ αι δεν εχω 8700k 2
_Theo_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Fulgore είπε Στην μητρικη που εχεις μπαινει ο 9980XE?Αν οχι,τοτε που ακριβως κολλαει το παραδειγμα σου με αυτο που εγραψα πιο πανω?Διαβαζεις προσεκτικα τι γραφεται ή οχι? Το πιο πισω video που ανεβασα το ειδες να δεις τι διαφορες εχει ο i5 8400 σου με την καρτα γραφικων σου με τον ryzen 5 2600 που ταχα μου κραζεις? Μαλλον οχι Εδω ζητημα να μην μπαινει ουτε ο 9900κ λογω των vrm που εχει ακομα και stock. Αρα εσυ στην περιπτωση σου απο Intel αν δεν αλλαξεις μητρικη μπορεις να βαλεις μεχρι 8700κ(αντε στην καλυτερη μηπως σηκωνει ενα 9700κ σε stock). Ο αλλος ομως στην διπλα μερια μπορει να βαλει στην χειροτερη μεχρι και 3900x ισως και 3950x στην αντιστοιχη x370/x470 μητρικη του. Βασικα ο 3900x μεχρι και σε φθηνοτερες b350 δουλευει οπως φαινεται. Σου εχω αν θες και δυο συμφορουμιτες σαν παραδειγματα(μην λες οτι μιλαμε γενικα και αοριστα) στο παραπανω με ryzen 5 1600 που ισως να σκεφτουν για αλλαγη,τον @nikos5800 Και τον @ilos Προσεξε καλυτερα τι γραφεις.Ετσι εκανες και στο διπλα θεμα πριν 2 εβδομαδες και τωρα προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Και οσο για το τελευταιο σου σχολιο,ουτε για αστειο δεν θελω. Μα και να έμπαινε i9-9900k στην μητρική μου το πιο πιθανό είναι να μην τον άλλαζα και λόγω κόστους και λόγω του ότι δεν αλλάζω εξαρτήματα κάθε λίγο και λιγάκι. Έχω με πιο σημαντικά να ασχοληθώ. Ούτε τον R5 1600 θα άλλαζα. Αυτοί που έχουν ναύλα με αυτά, το κάνουν. Και όσο για το πέρι moderator , καλά μην ορκίζεσαι...🙄 11 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Ρε, θα μας τρελανεις? Αφου bench με 3xxx ryzen ανεβαζες....για τους 3xxx ryzen ειπα οτι ειναι πολυ κοντα και μου απαντησες κατι για γιατρους. Νταξει, παραιτουμε, γιατι οντως καποια ατομα παιζουν να εχουν ψυχολογικα και ειναι κριμα Ε ναι εσύ πχ...🙄 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από _Theo_
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 22 λεπτά πριν, _Theo_ είπε δεν αλλάζω εξαρτήματα κάθε λίγο και λιγάκι. Έχω με πιο σημαντικά να ασχοληθώ. Ούτε τον R5 1600 θα άλλαζα. Αυτοί που έχουν ναύλα με αυτά, το κάνουν. Και αυτοι που το κανουν εχουν σημαντικοτερα πραγματα να τους απασχολουν. Γιαυτο και λεγεται hobby ξερεις.
pirmen56 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Όταν δεν μας συμφέρει δεν μας ενδιαφέρει η κατανάλωση, αλλά όταν μιλάτε για κάρτες γραφικών τότε η κατανάλωση είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε 😂 Στις κάρτες γραφικών η κατανάλωση και τα temps παίζουν ρόλο τόσο στο αν θα κρατάει ρολόγια η κάρτα(με όλους τους κόφτες που υπάρχουν) όσο και στο oc headroom του υπόλοιπου συστήματος. Αφού όλη η θερμότητα της κάρτας περνάει από την περιοχή της cpu για να βγει προς τα έξω.
malakudi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Παιδιά μην ζορίζεστε άδικα, η Intel θα ξαναβγεί μπροστά σύντομα. Το budget της δεν είναι φτωχομπινεδιάρικο σαν της AMD. #define σύντομα. Τα budget δεν αρκούν αν σε πάρει η κάτω βόλτα. Όπου "κάτω βόλτα" θα είναι να χάσει τα datecenters. Τα datacenters δεν αλλάζουν κάθε χρόνο μηχανήματα, αν ο Epyc Rome αποδειχθεί ικανός και πάρει μεγάλο μερίδιο η AMD στα datacenters, ούτε σε 5 χρόνια δε θα σηκώσει κεφάλι η Intel.
nikos5800 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε . Σου εχω αν θες και δυο συμφορουμιτες σαν παραδειγματα(μην λες οτι μιλαμε γενικα και αοριστα) στο παραπανω με ryzen 5 1600 που ισως να σκεφτουν για αλλαγη,τον @nikos5800 Και τον @ilos Όχι και ίσως η αναβάθμιση θα γίνει εντός του έτους !!
Ryzenlake Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μου αρέσει που έχει και σημαντικότερα πράματα να κάνει, αλλά όλη μέρα προσωπικές επιθέσεις στο forum κάνει. Ψυχολογικά / γιατρούς / iq ραδικιού κλπά. 143 πάντως γράφει το mensa test, αμα θες να τα βάλουμε δίπλα δίπλα να τα μετρήσουμε. Άμα σου μείνει ελεύθερος χρόνος βέβαια, μιας και έχεις σημαντικά πράματα να κάνεις, όπως το να ρίχνεις κράξιμο σε αγνώστους σε ενα forum που σε λένε κωλοτούμπα 1
Aten-Ra Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Στις κάρτες γραφικών η κατανάλωση και τα temps παίζουν ρόλο τόσο στο αν θα κρατάει ρολόγια η κάρτα(με όλους τους κόφτες που υπάρχουν) όσο και στο oc headroom του υπόλοιπου συστήματος. Αφού όλη η θερμότητα της κάρτας περνάει από την περιοχή της cpu για να βγει προς τα έξω. Μα καμία σχέση λέμε
_Theo_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Μου αρέσει που έχει και σημαντικότερα πράματα να κάνει, αλλά όλη μέρα προσωπικές επιθέσεις στο forum κάνει. Ψυχολογικά / γιατρούς / iq ραδικιού κλπά. 143 πάντως γράφει το mensa test, αμα θες να τα βάλουμε δίπλα δίπλα να τα μετρήσουμε. Άμα σου μείνει ελεύθερος χρόνος βέβαια, μιας και έχεις σημαντικά πράματα να κάνεις, όπως το να ρίχνεις κράξιμο σε αγνώστους σε ενα forum που σε λένε κωλοτούμπα Άμα έχεις εσύ IQ 143 , τότε εγώ είμαι διαγαλαξιακή οντότητα...😂 Το αποδεικνύεις καθημερινά με την παρουσία σου στο φόρουμ υπέρ της AMD...😂 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από _Theo_ 1
Ryzenlake Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Άμα έχεις εσύ IQ 143 , τότε εγώ είμαι διαγαλαξιακή οντότητα...😂 Το αποδεικνύεις καθημερινά με την παρουσία σου στο φόρουμ υπέρ της AMD...😂 Yπερ της AMD? Στο διπλα θεμα με λεγανε Intel fanboy. Οχι οτι εχει καμια σχεση το IQ με ολα αυτα βεβαια αλλα τι να περιμενεις απο μια διαγαλαξιακη οντοτητα 1
_Theo_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Yπερ της AMD? Στο διπλα θεμα με λεγανε Intel fanboy. Οχι οτι εχει καμια σχεση το IQ με ολα αυτα βεβαια αλλα τι να περιμενεις απο μια διαγαλαξιακη οντοτητα Βρε αλλιώς πρέπει να σε πούνε αλλά τελοσπάντων...Εγώ πάντως θα σε πω τρολλάκι της κακιάς ώρας...😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα