Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Tα 10nm τελικά θα τα κάνει skip?

Θα τα βγάλει σε desktop ; Εγώ από το roadmap καταλαβαίνω ότι το desktop θα πάει κατευθείαν στα 7nm.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Του χρόνου έρχονται οι 7nm GeForce και το 2021 της Intel.

Έχουμε ανακοίνωση από intel; Ξέρουμε κάτι νέο; Τα 10;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Θα τα βγάλει σε desktop ; Εγώ από το roadmap καταλαβαίνω ότι το desktop θα πάει κατευθείαν στα 7nm.

Δεν ξέρω αφού βγήκαν φήμες ότι θα τα κάνει skip πριν καιρό  και μετά βγήκαν οι υης intel και είπαν ότι θα βγάλουν 10nm για desktop. Δεν ξέρω τι ισχύει τελικά, έχω μπερδευτεί. Άμα έχεις κάνα λινκ ριχτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από αυτό το roadmap δεν ''βγαίνει'' ότι θα βγάλουν 10nm desktop CPU. Για Comet-lake S συζητάνε ακόμα που θα είναι στα 14nm..Για desktop..

renduchintala-presentation-2-1.jpg

3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν ξέρω αφού βγήκαν φήμες ότι θα τα κάνει skip πριν καιρό  και μετά βγήκαν οι υης intel και είπαν ότι θα βγάλουν 10nm για desktop. Δεν ξέρω τι ισχύει τελικά, έχω μπερδευτεί. Άμα έχεις κάνα λινκ ριχτο.

Είναι μπέρδεμα γιατί έχουν βγάλει ένα σωρό διαφορετικά roadmaps. Για να εξακολουθούν να ετοιμάζουν 14nm CPU για desktop, εμένα μου λέει ότι τα παράτησαν τα 10nm desktop για και θα πάνε κατευθείαν στα 7nm(Samsung ?) το 2021.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Από αυτό το roadmap δεν ''βγαίνει'' ότι θα βγάλουν 10nm desktop CPU. Για Comet-lake S συζητάνε ακόμα που θα είναι στα 14nm..Για desktop..

renduchintala-presentation-2-1.jpg

Με βάση αυτό ρε συ και το 2021 14+++ βλέπω.

Το 1272 και καλά αφορά τα desktop Η κατάλαβα λάθος?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Τα 7nm της AMD έχουν αποδειχθεί λίγα,

Έχεις πάρει πρέφα ότι ο R7 3700X στα 65W TDP παίζει στα ίσια τον Core i9 9900K που είναι πάνω από 125W TDP.

Ξέρεις τι σφαλιάρες θα φάει η Intel στο κομμάτι των Servers τους προσεχείς μήνες όταν στα ίδια Watt η AMD θα δίνει διπλάσιο αριθμό σε πυρήνες ??

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

κάτσε να έρθουν τα 7nm της NV/Intel και εκεί θα δεις την διαφορά.

Όταν η Intel πάει στα 7nm η AMD θα είναι στα 5nm.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά είναι αυτά που λες, αλλά εμάς εδώ δεν μας ενδιαφέρει η κατανάλωση, ούτε τα servers. Μας ενδιαφέρει αποκλειστικά το game performance.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά είναι αυτά που λες, αλλά εμάς εδώ δεν μας ενδιαφέρει η κατανάλωση, ούτε τα servers. Μας ενδιαφέρει αποκλειστικά το game performance.

Είστε πολλοί ;;;Χωράμε να μπούμε και άλλοι;;;;

Ψηλε μου αυτά που γράφεις τα διαβάζεις ;;;;;;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

πως δεν μα ενδιαφερει η καταναλωση μου λες? φουρνος ειναι ο 9900κ απο θερμοκρασιες:D  εννοειται μας ενδιαφερει μονο το game performance γιατι αν κοιταξουμε σε αλλες εφαρμογες μπορει και να ζαλιστουμε απο τις σφαλιαρες που θα τρωει ο 9900κ

2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

αυτο που καταλαβα εγω- θα παει στα 10νμ για λαπτοπ cpus ενω στο desktop θα παει κατευθειαν στα 7νμ το 2021

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φούρνος είναι αλλά πιάνει 5Ghz. Βάζεις την κατάλληλη ψύξη και δεν ασχολείσαι. Εμένα προσωπικά δεν με καίει η κατανάλωση, ευτυχώς βγήκε ο Κυριάκος βέβαια και θα βάλουν στρατηγικό επενδυτή να σώσουν την ΔΕΗ, αλλιώς θα τρώγαμε φόλα χοντρή.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, patsakos. D είπε

Είστε πολλοί ;;;Χωράμε να μπούμε και άλλοι;;;;

Ψηλε μου αυτά που γράφεις τα διαβάζεις ;;;;;;

Άμα είχε καλή κατανάλωση ο i9-9900k θα έλεγε "μας ενδιαφέρει και η κατανάλωση". Τώρα που ξέρει ότι δεν έχει λέει "τι μας νοιάζει η κατανάλωση;;". 

Κλασική νοοτροπία του "αυτό που αγόρασα εγώ είναι το καλύτερο", ασχέτως αν τρώει σφαλιάρες από τους νέους Ryzen...😂

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Άμα είχε καλή κατανάλωση ο i9-9900k θα έλεγε "μας ενδιαφέρει και η κατανάλωση". Τώρα που ξέρει ότι δεν έχει λέει "τι μας νοιάζει η κατανάλωση;;". 

Κλασική νοοτροπία του "αυτό που αγόρασα εγώ είναι το καλύτερο", ασχέτως αν τρώει σφαλιάρες από τους νέους Ryzen...😂

ΧαχχΑχα έτσι ακριβώς!!

δυο τρεις είναι φάση έχουν όμως 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...