Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stamer είπε

Και σωστά βλέπεις. Οι επιδόσεις τους είναι πάρα πολύ καλές φυσικά. Προσωπικά αυτό που λέω, είναι οτι βλέπεις και διάφορα πραγματάκια απο δω κι απο κει που σε προβληματίζουν. Για κάποιον σαν εμένα, που τον ενδιαφέρει η hassle free εγκατάσταση/συμβατότητες, είναι βασικός λόγος για την τελική επιλογή μου. Για χρόνια και χρονάκια η amd είχε 2 θέματα κατά τη γνώμη μου: 1) μικρότερο performance από intel φυσικά αλλά 2) το κυριότερο, προβλημάτιζε πάντα με κάτι τέτοια "μικροθέματα". 

Εάν λοιπόν φτιάξει και το θέμα εμπιστοσύνης, το πιο πιθανό για μένα, είναι να την προτιμώ ακόμα κι αν οι αντίστοιχοι intel είναι καλύτεροι (γιατί κατά πάσα πιθανότητα η amd θα έχει πολύ καλύτερες τιμές)

Προς το παρον καποιο θεμα δεν εχω αντιμετωπισει. Εκτος απο το μουφα boost στα 4.4Ghz. AΝ υπηρχαν θεματα θα ημουν ο πρωτος που θα γκρινιαζα 😂

• Like 1
Δημοσ.

Το "μούφα" boost δεν θα με πολυένοιαζε εμένα. Πάντως έτσι κι αλλιώς φαντάζομαι είσαι above average χρήστης, οπότε ήξερες και τι επιλογές να κάνεις σε components και να ρυθμίσεις πιο εύκολα κανα δυο πραγματάκια, παίζει κι αυτό το ρόλο του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Stamer είπε

Και σωστά βλέπεις. Οι επιδόσεις τους είναι πάρα πολύ καλές φυσικά. Προσωπικά αυτό που λέω, είναι οτι βλέπεις και διάφορα πραγματάκια απο δω κι απο κει που σε προβληματίζουν. Για κάποιον σαν εμένα, που τον ενδιαφέρει η hassle free εγκατάσταση/συμβατότητες, είναι βασικός λόγος για την τελική επιλογή μου. Για χρόνια και χρονάκια η amd είχε 2 θέματα κατά τη γνώμη μου: 1) μικρότερο performance από intel φυσικά αλλά 2) το κυριότερο, προβλημάτιζε πάντα με κάτι τέτοια "μικροθέματα". 

Εάν λοιπόν φτιάξει και το θέμα εμπιστοσύνης, το πιο πιθανό για μένα, είναι να την προτιμώ ακόμα κι αν οι αντίστοιχοι intel είναι καλύτεροι (γιατί κατά πάσα πιθανότητα η amd θα έχει πολύ καλύτερες τιμές)

Όλα φτιάχνονται.

Πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι αρκετά πιο περίπλοκο να πασάρεις νέα αρχιτεκτονική σε υπάρχουσες μητρικές και πλατφόρμες, από το να φέρεις νέα πλατφόρμα για κάθε νέα αρχιτεκτονική.

Αυτή η επιλογή αναβαθμισιμότητας είναι που κάνει τα πράγματα λίγο πιο περίπλοκα, με τα bios να μην χωράνε στις rom, να ξενίζουν οι επιλογές που είχαν κάνει οι κατασκευαστες αρχικά κ.λ.π. , αλλά θα στρώσουν θεωρώ γρήγορα, οπότε προς κέρδος των χρηστών τους θα είναι.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fine tuned day 1 εδώ και χρόνια η ιντελ.. Ένα delid ήθελες και ήσουν κομπλέ... Φυσικά κανένα θέμα , απο άλλο πλανήτη το beta testing της ιντελ, έναν 8600k που έχω βέβαια χρειάστηκε κάνα 6 μηνο μέχρι να βγει bios της προκοπής που να  μην βαράει voltage στο γάμο του Καραγκιόζη (asrock z370 extreme4) Γκρινιάζουμε γιατί τόσο καιρό για να πάρεις amd υποτίθεται πρέπει να ξέρεις πυρηνική φυσική, τώρα που τα έβγαλε  noob friendly πάλι γκρινιάζουμε. 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Προς το παρον καποιο θεμα δεν εχω αντιμετωπισει. Εκτος απο το μουφα boost στα 4.4Ghz. AΝ υπηρχαν θεματα θα ημουν ο πρωτος που θα γκρινιαζα 😂

Δεν ξέρω αν εχεις δει αυτό το βίντεο (ή αν το εχείς δει και αυτά που λέει είναι φίδια), αλλα εγω το παραθέτω για κάθε περίπτωση.

Επεξ/σία από Trelloneritis
Μεταφέρθηκε στο σωστό νήμα!
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Trelloneritis είπε

Δεν ξέρω αν εχεις δει αυτό το βίντεο (ή αν το εχείς δει και αυτά που λέει είναι φίδια), αλλα εγω το παραθέτω για κάθε περίπτωση.

Βάλε το ρε συ εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/709462-ryzen-3000-series-x570-mobos/ (όπου ανήκει δηλαδή) να το βλέπουν κι άλλοι..

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε

Aν και ειμαστε σε λαθος νημα ,τρομερο το fix του τυπου 😂

Αυτο ειναι βιντεακι για αρχαριους 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

asrock z370 extreme4

Σε αυτό οφειλόταν λέγαν κάποιοι γιατί δεν έβγαιναν όλες οι z370 Extreme 4 ( όπως και η Gaming K6, Pro i7 ) με τα ίδια vrm variants. Δεν γνωρίζω αν ισχύει 100%.

Αυτό με τα ρεύματα όντως είναι ακόμα θέμα σε κάποιες Asrock, απ ότι φαίνεται σε ποστς στο overclock.net

IMG_20190721_140415.jpg

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Τα εχετε τραγικοπoιησει λιγο... Aυτο που βλεπω απο τον 3700x ειναι οτι εχεις επιδωσεις 8700k @5ghz στο gaming και επιδοσεις 9900k@5ghz στα υπολοιπα με 350 ευρω. Not bad at all

Το μονο κουσουρι πλεον ειναι η επιλεκτικη αποδοση. Δηλαδη σε μερικα games / εφαρμογες δεν βγαζει την αποδοση που πρεπει. Ναι μεν εχουν γινει ελαχιστες πλεον σε σχεση με gen 1 και 2 αλλα ακοομα υπαρχουν. Θετικοτατο βεβαια οτι επιασε την Intel σε εφαρμογες adobe. Aπλα πχ. Farcry και Starcraft δεν αποδιδει οπως "πρεπει". Αυτο ειναι το μοναδικο αρνητικο που βλεπω προς στιγμην

Απο την αλλη με την Intel εχεις παντου την ιδια δεδομενη αποδοση

Επεξ/σία από Ryzenlake
  • Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το 2021 θα τελειώσει το Zen era μόλις έρθει η απάντηση της δεξιάς(Intel).

Όπου μέχρι τότε οι άλλοι θα κάθονται... Δεν θα βγάλουν τίποτα με τους 3xxx θα είναι ακόμη... Ναι... Μήπως να περιμένουμε λίγο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Τα 7nm της AMD έχουν αποδειχθεί λίγα, κάτσε να έρθουν τα 7nm της NV/Intel και εκεί θα δεις την διαφορά.

Μεγάλη κουβέντα το "κάτσε να έρθουν", γιατί αν είναι να αργήσουν όσο τα 10 που ακόμη έρχονται... Δεν ξέρω κατά πόσο θα φτάνουν τότε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...