7nisiotis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα δω σήμερα παιδιά. Πάντως θέλω να κάνω κάποιους ελέγχους. Για τη μητρική έχω από το αμαζον εγγύηση οπότε αν είναι κάποιο θέμα εκεί δεν φοβάμαι. Βασικά ούτε κ για τον επεξεργαστή γιατί είναι αγορά από πολύ αξιόπιστο μέλος. Δεν έχω και κάποιον γνωστό μου με Ζ370/390 να τον δοκιμάσω εδώ Κέρκυρα. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από 7nisiotis
FORIS78 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Βρε παιδιά γιατί διαβάζει άλλα γι άλλα; Ενώ έχω αυτές τις τιμές στο bios IO: 1.05V, SA 1.1V επίσης σε bios default settings δίνει κάτι άκυρα 1.2 στο ΙΟ νομίζω ( θα το διπλοτσεκαρω ). Μπας κ έχει πρόβλημα η μητρική; και σε μένα έχουν μια απόκλιση τα νούμερα που βγάζει το hwinfo σε σχέση με ότι έχω βάλει στο bios, μην δίνεις σημασία ότι έχει ορίσει στο bios ισχύει. 1
7nisiotis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Έχω στα χέρια μου την Η110. Απλά θέλει να λύσω ολόκληρο το setup + cable management από την αρχή για να αλλάξω το backplate. Θα δοκιμάσω σήμερα που δε κάνει ζέστη
FORIS78 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Έχω στα χέρια μου την Η110. Απλά θέλει να λύσω ολόκληρο το setup + cable management από την αρχή για να αλλάξω το backplate. Θα δοκιμάσω σήμερα που δε κάνει ζέστη θα δεις μεγάλη διάφορα σε θερμοκρασίες με h110i είμαι και εγώ και delided τσιπακι Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από FORIS78 1
Stamer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Τώρα που λέτε για θερμοκρασίες... εμένα άλλα μου βγάζει η motherboard (τόσο στο bios όσο και στο windows πρόγραμμά της) και άλλα μου βγάζουν τα hwinfo και cam (μου βγάζουν παραπάνω temps αυτά με τα οποία τείνω να συμφωνήσω). Μήπως χρησιμοποιεί άλλο αισθητήρα στο bios?
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 16/7/2019 στις 10:35 ΠΜ, ilos είπε Το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά ένα unoptimized σκουπίδι, ακόμα και στα 720p έχεις ντρόπες κάτω από 60 με 1080ti. Αλλά είναι και ένα ωραίο αφήγημα για στρουμφίτες/nvidiots και άλλα φανταράκια για να πεταχτούν και να πούνε το χωρατά τους. 14 ώρες πριν, pirmen56 είπε 13 ώρες πριν, pirmen56 είπε Τώρα λέγαμε για το αδύνατο να κρατήσεις 60fps στην Athens ακόμα και στα 6Ghz. Και πάλι από αυτό το χάλι οι intel σε σώζουν και κρατάς τα 50 καρέ στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο συμφορουμιτης με τον οποιο τα ελεγες pirmen εγραψε το παραπανω και εσυ φυσικα δεν εχασες στιγμη να τον επιβεβαιωσεις σε αυτο που εγραψε με την ''υπεροχη'' της intel που σε σωζει απο τα drops. Ετσι για να ξερουμε τι λεμε... Επισης να σου θυμισω οτι στο pc υπαρχουν απειρα παιχνιδια για να ασχολουμαστε μονο με το AC καθε χρονο. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από Fulgore
ilos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ο συμφορουμιτης με τον οποιο τα ελεγες pirmen εγραψε το παραπανω και εσυ φυσικα δεν εχασες στιγμη να τον επιβεβαιωσεις σε αυτο που εγραψε με την ''υπεροχη'' της intel που σε σωζει απο τα drops. Δε σε σώζει τίποτα, απλά ντροπάρει λιγότερο. Τι από αυτά δεν είναι κατανοητό? Το θέμα είναι ότι εγώ και άλλοι 2-3 "κοκκινοφρουροί" έχουμε και CL και ρύζια, ότι λέμε δε τα βγάζουμε από το μυαλό μας. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από ilos
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, ilos είπε Δε σε σώζει τίποτα, απλά ντροπάρει λιγότερο. Τι από αυτά δεν είναι κατανοητό? Το θέμα είναι ότι εγώ και άλλοι 2-3 "κοκκινοφρουροί" έχουμε και CL και ρύζια, ότι λέμε δε τα βγάζουμε από το μυαλό μας. Το θεμα μου ειναι Spoiler γιατι πρεπει να διαβαζουμε συνεχεια για το πως τρεχει κυριως το AC Odyssey(ειδικα, αν ειναι τοσο κακογραμμενο)ειδικα απο τον Pirmen που φυσικα το αναφερει συνεχεια για να δειξει ταχα μου την υπεροχη των intel επεξεργαστων. Δεν σχολιαζει στο ιδιο το θεμα του AC για το πως τρεχει το παιχνιδι,για να μας ζαλιζει στα θεματα των καφεδων(που δεν εχει κιολας)για αυτο. Και η πλακα ειναι οτι στο διπλα θεμα κιολας το εκραζε το παιχνιδι. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από Fulgore
ilos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το θεμα μου ειναι γιατι πρεπει να διαβαζουμε συνεχεια για το πως τρεχει κυριως το AC Odyssey(ειδικα, αν ειναι τοσο κακογραμμενο)ειδικα απο τον Pirmen που φυσικα το αναφερει συνεχεια για να δειξει ταχα μου την υπεροχη των intel επεξεργαστων. Δεν σχολιαζει στο ιδιο το θεμα του AC για το πως τρεχει το παιχνιδι,για να μας ζαλιζει στα θεματα των καφεδων(που δεν εχει κιολας)για αυτο. Και η πλακα ειναι οτι στο διπλα θεμα κιολας το εκραζε το παιχνιδι. Μπορείς να τον βάλεις στην ignore list αν σε ενοχλεί. Εμένα προσωπικά δε με νοιάζει, ίσα ίσα αν γράφει υπερβολές μερικές φορές με ιντριγκάρει να του απαντήσω.😎 1
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δεν γινεται δουλεια δυστηχως με το ignore λογω παραθεσης/quote. Κατα τα αλλα το παρτυ για την intel τελειωσε.Και ολως τυχαιως ουτε τα ψηλα ρολογια βοηθανε πλεον σε αυτη την αρχιτεκτονικη σε κατι. Μονο για τους overclockers και τα Benchmarks ειναι. Σε 1440p η ψαλιδα πρεπει να ειναι ακομα πιο μικρη.
ilos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Damn δε περίμενα τον zen 2 στα 4.3-4.4 να είναι πάνω από τον 9900k στα 5 Ghz στο MHW.
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Το αστειο της υποθεσης αυτο ειναι.Οτι με overclock χανει το προβαδισμα(οριακα εστω)ο 9900κ.
ShooterX Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν γινεται δουλεια δυστηχως με το ignore λογω παραθεσης/quote. Κατα τα αλλα το παρτυ για την intel τελειωσε.Και ολως τυχαιως ουτε τα ψηλα ρολογια βοηθανε πλεον σε αυτη την αρχιτεκτονικη σε κατι. Μονο για τους overclockers και τα Benchmarks ειναι. Σε 1440p η ψαλιδα πρεπει να ειναι ακομα πιο μικρη. Κάτι τέτοια %(κάτω απο 10) είχε κ τους προηγουμενους Ryzen 2χχχ vs Intel...Σε παρόμοιο τεστ ..(δεν συγκρίνει cpus, το λέει κιόλας ότι είναι gpu bound στα περισσότερα)... Just saying.... Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από ShooterX 1 1
ilos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά με 2080ti σε 1080p είναι.Πόσο gpu bound να είναι έλεος. Ειδικά στο CSGO που έχει τη μεγαλύτερη διαφορά ο 3900x είναι 1000% cpu bound. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από ilos
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, ShooterX είπε Κάτι τέτοια %(κάτω απο 10) είχε κ τους προηγουμενους Ryzen 2χχχ vs Intel...Σε παρόμοιο τεστ ..(δεν συγκρίνει cpus, το λέει κιόλας ότι είναι gpu bound στα περισσότερα)... Λογικο ειναι αυτο γιατι απο πλευρας intel δεν εχει αλλαξει κατι. Στην ουσια μιλαμε για 7700κ(ο οποιος ειναι ενας 6700k με ψηλοτερα ρολογια,ο οποιος 6700κ ειναι μια απο τα ιδια με τους προηγουμενους i7 πανω κατω)απλα με περισσοτερους πυρηνες για τους καφεδες,δεν εχει αλλαξει κατι. Μονο οταν επιτελους αξιωθει να βγαλει cpu με νεα αρχιτεκτονικη θα δουμε διαφορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα