voltmod Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Η Κινέζικη εταιρεία vivo ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου X27, που αποτελεί μία ελαφρώς διαφορετική έκδοση του V15 Pro. Το vivo X27 διαθέτει οθόνη Super AMOLED με διαγώνιο 6,39 ιντσών ανάλυσης Full HD+ (1080 x 2340 pixels) και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 710 SoC, το οποίο ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή (δύο πυρήνες Kryo 360 Gold στα 2,2GHz και έξι πυρήνες Kryo 360 Silver στα 1,7GHz) και την GPU Adreno 616. Το V15 Pro βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 675 SoC που έχει ταχύτερο επεξεργαστή αλλά πιο «αργή» GPU. Το vivo X27 διαθέτει 8GB RAM και 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, WiFi 802.11b/g/n/ac, dual-band, WiFi direct/ hotspot, Bluetooth 5.0, USB-C, NFC και μπαταρία 4000mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W. Η εμπρόσθια κάμερα είναι τύπου «pop-up» και ο «motorized» μηχανισμός δεν απαιτεί περισσότερα από 0,68s για να «σηκώσει» την κάμερα (ο μηχανισμός του V15 Pro απαιτεί μόλις 0,46s). Η κάμερα στο X27 βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels όταν στο V15 Pro βασίζεται σε διπλάσιας ανάλυσης αισθητήρα. Από την άλλη, το X27 μοιάζει να έχει το πλεονέκτημα στην κύρια κάμερα, αφού ο 48 Megapixels αισθητήρας «Quad Bayer» (pixel binning) συνδυάζεται με υπερευρυγώνια κάμερα 13 Megapixels (120-degree) όταν στο V15 Pro η κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 8.0 Megapixels. Και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχει και ένας αισθητήρας βάθους 5,0 Megapixels. Η κύρια κάμερα προσφέρει «night mode» που συνδυάζει 12-16 φωτογραφίες για να μειώσει τον θόρυβο και να παρουσιάσει ένα όσο το δυνατόν ευκρινέστερο αρχείο, παρόλο που ο φωτισμός στο περιβάλλον είναι ιδιαίτερα περιορισμένος. Το vivo X27 βασίζεται στο Android 9.0 Pie και στο Funtouch OS 9 και στην Κινέζικη αγορά στοιχίζει CNY3600 (€470). GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
alexis67676767 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Το V15 Pro θα στοιχίζει 305 ευρώ και δεν θα διατεθούν στις ίδιες αγορές αυτές οι συσκευές.
nikos121 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Πραγματικα δεν προλαβαινω να διαβαζω στην κεντρικη σελιδα του ινσομνια για νεες συσκευες
llabros Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Ανεβαινουν σε τιμη και η κινεζιές! btw εχεις κανενας Vivo απο εδω μέσα;
JIMYB3 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μου λέει κάτι στο ότι η κάμερα κάνει 0,68s για να εμφανιστεί και θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης των χρόνων μεταξύ των κινητών, καθώς όπως και να το κάνουμε σαν ελάχιστο αντιληπτό χρόνο που έχουμε είναι το 1 δευτερόλεπτο, άρα αφού το έχουν πετύχει είναι εντάξει. Συμφωνώ όμως με τους προλαλήσαντες, ποσά κινητά βγάζει η κάθε εταιρία και πραγματικά ποιος ο λόγος; Εκτος αν όλα είναι promo για να δουν αντιδράσεις και αντίστοιχα να ρίξουν εκεί το ενδιαφέρον τους. Ωραία να έχεις επιλογές μεταξύ των εταιριών αλλά όχι από κάθε εταιρία να υπάρχουν 4+ μοντέλα, σαν καταναλωτής κουράζεσαι δίνεις περισσότερο χρόνο και στο τέλος πηγαίνεις σε brand για να πεις ότι ξεμπερδέψεις. Τα μαγαζιά με θήκες τι θα κάνουν, για ποια μοντέλα να στοκαρουν θήκες και τι θήκες, με βάση το χρωμα, το είδος, την άνεση; Δεν ξέρω, τα εβγαλα από μέσα μου και τέλος. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από JIMYB3 2 1
mants118 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 28 λεπτά πριν, JIMYB3 είπε Δεν μου λέει κάτι στο ότι η κάμερα κάνει 0,68s για να εμφανιστεί και θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης των χρόνων μεταξύ των κινητών, καθώς όπως και να το κάνουμε σαν ελάχιστο αντιληπτό χρόνο που έχουμε είναι το 1 δευτερόλεπτο, άρα αφού το έχουν πετύχει είναι εντάξει. Συμφωνώ όμως με τους προλαλήσαντες, ποσά κινητά βγάζει η κάθε εταιρία και πραγματικά ποιος ο λόγος; Εκτος αν όλα είναι promo για να δουν αντιδράσεις και αντίστοιχα να ρίξουν εκεί το ενδιαφέρον τους. Ωραία να έχεις επιλογές μεταξύ των εταιριών αλλά όχι από κάθε εταιρία να υπάρχουν 4+ μοντέλα, σαν καταναλωτής κουράζεσαι δίνεις περισσότερο χρόνο και στο τέλος πηγαίνεις σε brand για να πεις ότι ξεμπερδέψεις. Τα μαγαζιά με θήκες τι θα κάνουν, για ποια μοντέλα να στοκαρουν θήκες και τι θήκες, με βάση το χρωμα, το είδος, την άνεση; Δεν ξέρω, τα εβγαλα από μέσα μου και τέλος. 50€ που σε ακούσαμε. 😛 Με το κιλό βγάζει συσκευές και αυτή η εταιρεία, όμως στη συγκεκριμένη συσκευή τουλάχιστον έχεις το πουλάκι που βγαίνει όποτε θέλεις ώστε να έχεις φουλ οθόνη και σε καλή τιμή (κάτω των 500€) γι αυτό το design που το βρίσκεις σε ακριβότερα μοντέλα.
baiosss Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, llabros είπε Ανεβαινουν σε τιμη και η κινεζιές! btw εχεις κανενας Vivo απο εδω μέσα; Την πέταξες πάλι. Από τις πιο ποιοτικές κινεζικές εταιρείες είναι Vivo και Oppo. Συν ότι πουλάνε σαν τρελές εκεί.
Istros Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Η pop-up selfie θα φορεθεί πολύ απ' ότι φαίνεται.Ηδη υπάρχουν φήμες ότι και το A90 της Samsung θα κυκλοφορήσει με pop-up selfie.
llabros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Στις 22/3/2019 στις 4:55 ΜΜ, baiosss είπε Την πέταξες πάλι. Από τις πιο ποιοτικές κινεζικές εταιρείες είναι Vivo και Oppo. Συν ότι πουλάνε σαν τρελές εκεί. Για να "την πέταξω πάλι" πρεπει να την έχω πετάξει πρώτα μια φορά. Είπα κατι για την ποιότητα; Έσυ εχεις Vivo και το ξέρεις; Ανεβαίνουν ή δεν ανεβαίνουν σε τιμές; Δεν διαφωνώ οτι πουλάνε εκει, ρωτάω αν ύπαρχει καποιος εδώ που να έχει.
baiosss Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, llabros είπε Για να "την πέταξω πάλι" πρεπει να την έχω πετάξει πρώτα μια φορά. Είπα κατι για την ποιότητα; Έσυ εχεις Vivo και το ξέρεις; Ανεβαίνουν ή δεν ανεβαίνουν σε τιμές; Δεν διαφωνώ οτι πουλάνε εκει, ρωτάω αν ύπαρχει καποιος εδώ που να έχει. Δεν έχω γιατι δεν μου αρέσει το UI τους. Είχα παιξει λιγο με το Nex S όμως πρόσφατα. Κυκλοφορούν πολλά και στην Έλλαδα, όχι φυσικά σε μαγαζιά. Οι τιμές των Vivo και ακόμα περισσότερο των Oppo, ηταν παντα υψηλές. Πολλές φορές και στα mid range μοντέλα τους. Αυτό είναι γνωστό εδώ και χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα