Jiakometi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Καλησπλερα Προσπαθώ να μεταφέρω το σύστημα (Win 7) και τα files ενός laptop δεν έναν SSD για να αντικαταστήσω τον παλιό HDD. Χρησιμοποιώ αυτό το καλώδιο για το cloning αλλά ο δίσκος δεν κάνει boot, ‘όταν μπαίνει στην θέση του HDD. Ως cloning software χρησιμοποίησα το Partition Wizard MiniTool. Φταίει ίσως το καλώδιο, ή η εφαρμογή.?? Εχετε καμία πρόταση ?
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Απ' ότι βλέπω η sandisc προτείνει το acronis. O hdd τι μέγεθος έχει και τι το ssd; Έκανες clone όλον τον δίσκο ή μόνο το partition Με τα windows (δε θα δουλέψει μόνο με αυτό). 1
Heists Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Χρησιμοποίησε AOEMI Backupper έχει trial, λογικά για να κάνεις μια φορά την δουλειά σου καλά είναι εγώ εχω Professional και είμαι πολύ ευχαριστημένος και ταχύτατο. 1
Voyaller Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Macrium Reflect. Το χρησιμοποιούσα σε τμήμα I.T. για να κάνω image κάθε μέρα τουλάχιστον 4 workstations που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν άμεσα ή να πάνε inventory. Τσέκαρε το. 1
akis_tzev Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Εδώ έχω φτιάξει ένα βίντεο με το πώς μπορείς να κάνεις κλώνο έναν δίσκο...Εγώ αυτό χρησιμοποιώ σε ένα ίντερνετ καφέ που φτιάχνω..Αλλά και το Macrium Reflect που έχω δοκιμάσει κάνει επίσης πολύ καλή δουλειά...Απλά λειτουργεί διαφορετικά..Με image 2
Jiakometi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Θα αρχίσω δοκιμάζοντας ένα - ένα και θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα.
Jiakometi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά αυτό που βόλεψε καλύτερα ήταν το Macrium Reflect. Το image αντιγράφηκε γρήγορα και δούλεψε με την πρώτη. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από Jiakometi 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις