chios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, life is music είπε Για μένα σε αυτά τα λεφτά μπορείς να δεις και το xiaomi mi a2 32 gb που είναι καλύτερο από to χιαομι redmi note 6 pro Χίλιες φορές miui πάρα android one πολλά προβλήματα διαβάζω, άσε που η μπαταρία του είναι χάλια.
osfp1978 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Αν ένα soc ήταν μόνο antutu θα είχε αξία να μιλήσουμε. Έλα όμως που ένα soc είναι πολλά περισσότερα από αυτό και οι mtk είναι επιλογές του φτωχού συγγενή με τεράστια θέματα σε απλά καθημερινά πράγματα όπως διαχείριση μπαταρίας, θερμοκρασίες, συμβατότητες και πολλά ακόμα. Αν έχεις επιλογή snap με mtk τότε δεν υπάρχει σύγκριση και πας με κλειστά τα μάτια snap. Λες βλακειες εχω mediatek χωρις τετοια θεματα......(xperia L1) Κανενα θεμα.......Μπαταρια μια χαρα,θερμοκρασια δεν ανεβαζει ειναι συμβατο με τα παντα και γενικα μετα απο 16 μηνες που το εχω ολα δουλευουν ρολοι και ειναι και 2/16......αντε γεια...... Α και εξηγησε μου το αποτελεσμα του antutu αναμεσα σε note 6 pro και 5.1 plus 115000 vs 140000 δηλαδη ουτε με αυτο πειθεστε μερικοι;Οτι δεν ειναι ολοι οι mediatek μαπα;Δηλαδη να γραφει xiaomi και ολα ειναι τελεια;Και μη μου λετε οτι θαβω τα xiaomi....μιλαω με επιχειρηματσ απο αξιοπιστα site (kimovil) τα οποια εσεις μου συστησατε.Τωρα τι εγινε;Κολωνουμε επειδη τα nokia ειναι καλυτερα; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από osfp1978
κουξκουκ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, osfp1978 είπε Λες βλακειες εχω mediatek χωρις τετοια θεματα......(xperia L1) Κανενα θεμα.......Μπαταρια μια χαρα,θερμοκρασια δεν ανεβαζει ειναι συμβατο με τα παντα και γενικα μετα απο 16 μηνες που το εχω ολα δουλευουν ρολοι και ειναι και 2/16......αντε γεια...... Α και εξηγησε μου το αποτελεσμα του antutu αναμεσα σε note 6 pro και 5.1 plus 115000 vs 140000 δηλαδη ουτε με αυτο πειθεστε μερικοι;Οτι δεν ειναι ολοι οι mediatek μαπα;Δηλαδη να γραφει xiaomi και ολα ειναι τελεια;Και μη μου λετε οτι θαβω τα xiaomi....μιλαω με επιχειρηματσ απο αξιοπιστα site (kimovil) τα οποια εσεις μου συστησατε.Τωρα τι εγινε;Κολωνουμε επειδη τα nokia ειναι καλυτερα; Οι από πάνω δεν σου λένε ψέματα φίλε μου το Xperia l1 λογικά δεν το κουράζεις καθόλου γι'αυτό δεν έχεις κάποιο πρόβλημα άμα πας να τρέξεις κάνα δυο βαριές εφαρμογές η να κάνεις multitasking θα καταλάβεις τις διαφορές .. οι snapdragons έχουν το καλό ότι μπορούν να ξεκλειδωθουν οπότε υπάρχει και υποστήριξη από τους developer's που κρατάνε την συσκευή ζωντανή για ποιο πολλά χρόνια, το antutu δεν είναι αξιόπιστο σε αυτό τον τομέα που πιστεύεις ..θα σου δώσω ένα παράδειγμα είχα το zuk z2 με snapdragon 820 το antutu ήταν κοντά στις 170 χιλιάδες αν θυμάμαι καλά λοιπόν ένα φιλαράκι είχε redmi note 4x κοντά στις 100 χιλιάδες στο antutu snapdragon 625 ,το pubg σε αυτόν έτρεχε πολύ καλύτερα από ότι σε εμένα και ο λόγος ήταν εξής γιατί ο snapdragon 625 ήταν διαδεδομένος ποιο πολύ από ότι ο 820 και έτσι οι developer's του pubg το είχαν παραμετροποίηση να τρέχει καλύτερα στον 625 παρά στον 820 που ήταν και flagship. Σκέψου τώρα πόσο μικρό ποσοστό χρησιμοποιείται σε κινητά από τον mediatek αυτόν.... Η μπαταρία πάντα ανέκαθεν στους mediatek ήταν χειρότερη αλλά λόγο του ότι είναι φτιαγμένος στα 12nm ενώ ο snap 14nm μπορεί στην κατανάλωση να είναι στα ίδια επίπεδα
osfp1978 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, κουξκουκ είπε Οι από πάνω δεν σου λένε ψέματα φίλε μου το Xperia l1 λογικά δεν το κουράζεις καθόλου γι'αυτό δεν έχεις κάποιο πρόβλημα άμα πας να τρέξεις κάνα δυο βαριές εφαρμογές η να κάνεις multitasking θα καταλάβεις τις διαφορές .. οι snapdragons έχουν το καλό ότι μπορούν να ξεκλειδωθουν οπότε υπάρχει και υποστήριξη από τους developer's που κρατάνε την συσκευή ζωντανή για ποιο πολλά χρόνια, το antutu δεν είναι αξιόπιστο σε αυτό τον τομέα που πιστεύεις ..θα σου δώσω ένα παράδειγμα είχα το zuk z2 με snapdragon 820 το antutu ήταν κοντά στις 170 χιλιάδες αν θυμάμαι καλά λοιπόν ένα φιλαράκι είχε redmi note 4x κοντά στις 100 χιλιάδες στο antutu snapdragon 625 ,το pubg σε αυτόν έτρεχε πολύ καλύτερα από ότι σε εμένα και ο λόγος ήταν εξής γιατί ο snapdragon 625 ήταν διαδεδομένος ποιο πολύ από ότι ο 820 και έτσι οι developer's του pubg το είχαν παραμετροποίηση να τρέχει καλύτερα στον 625 παρά στον 820 που ήταν και flagship. Σκέψου τώρα πόσο μικρό ποσοστό χρησιμοποιείται σε κινητά από τον mediatek αυτόν.... Η μπαταρία πάντα ανέκαθεν στους mediatek ήταν χειρότερη αλλά λόγο του ότι είναι φτιαγμένος στα 12nm ενώ ο snap 14nm μπορεί στην κατανάλωση να είναι στα ίδια επίπεδα Αγαπητε μου σε ενα κινητο παιζει ρολο και η ταχυτητα επεξεργαστη και ποση ram δεν φτανει μονο η υποστηριξη απο developers....Kαι αληθεια ποσοι πιστευεις οτι ειναι αυτοι που ξεκλειδωνουν η rootαρουν συσκευες; Οι περισσοτεροι θελουμε κινητα ετοιμα προς χρηση χωρις πειραματισμους.Εχω καποια ηλικια οποτε τα παιχνιδια στο κινητο για μενα ειναι αγνωστη λεξη οποτε η χρηση του παει στα κλασσικα κλησεις μυνηματα και ιντερνετ στα οποια το L1 ειναι αψογο και μετραει ηδη 1,5 χρονο λειτουργιας χωρις να εχει απενεργοποιηθει ποτε. Η συζυγος μου εχει honor 6a με snap.Αναμεσα στα δυο κινητα με παρομοιο antutu ΔΕΝ υπαρχει διαφορα στη χρηση.Ακομη και η μπαταρια εχει σχεδον ιδια αυτονομια αν και το honor εχει μεγαλυτερη εμπειρια. Και οπως ισως βλεπεις ολο και περισσοτεροι κατασκευαστες επιλεγουν mediatek για τα κινητα τους,ακομη και η xiaomi εχει επιλεξει mediatek για τα redmi 6 τη στιγμη που το redmi 5 ειχε snap.
κουξκουκ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, osfp1978 είπε Αγαπητε μου σε ενα κινητο παιζει ρολο και η ταχυτητα επεξεργαστη και ποση ram δεν φτανει μονο η υποστηριξη απο developers....Kαι αληθεια ποσοι πιστευεις οτι ειναι αυτοι που ξεκλειδωνουν η rootαρουν συσκευες; Οι περισσοτεροι θελουμε κινητα ετοιμα προς χρηση χωρις πειραματισμους.Εχω καποια ηλικια οποτε τα παιχνιδια στο κινητο για μενα ειναι αγνωστη λεξη οποτε η χρηση του παει στα κλασσικα κλησεις μυνηματα και ιντερνετ στα οποια το L1 ειναι αψογο και μετραει ηδη 1,5 χρονο λειτουργιας χωρις να εχει απενεργοποιηθει ποτε. Η συζυγος μου εχει honor 6a με snap.Αναμεσα στα δυο κινητα με παρομοιο antutu ΔΕΝ υπαρχει διαφορα στη χρηση.Ακομη και η μπαταρια εχει σχεδον ιδια αυτονομια αν και το honor εχει μεγαλυτερη εμπειρια. Και οπως ισως βλεπεις ολο και περισσοτεροι κατασκευαστες επιλεγουν mediatek για τα κινητα τους,ακομη και η xiaomi εχει επιλεξει mediatek για τα redmi 6 τη στιγμη που το redmi 5 ειχε snap. Σου μίλησα για δύο κινητά το ένα flagship με 820 και 4gb ram και το άλλο με 625 και 3giga ram 2.1 ταχύτητα και τα δύο.. Εκεί που το χάνεις είναι ακριβώς σε αυτό το σημείο που αναφέρεις εσύ, κάνεις κάποια στάνταρ πράγματα τηλέφωνο/μυνήματα και λίγο broswing,το μεγαλύτερο κοινό όμως ασχολείται με αλλά και περνάει πολλές ώρες Facebook/Instagram/Snapchat/YouTube/Google maps/games εκεί δείχνει ένας επεξεργαστής τι μπορεί να κάνει,τι θερμοκρασίες ανεβάζει τι κατανάλωση έχει για πόση ώρα τρέχει πχ στο 90%...αλλιώς δεν θα χρειαζόμασταν καινούργια κινητά . Η Ρομ που είχα ήταν Pixel experience οπότε μιλάμε για στοκ. Φιλικά πάντα έτσι συζήτηση κάνουμε Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από κουξκουκ
osfp1978 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, κουξκουκ είπε Σου μίλησα για δύο κινητά το ένα flagship με 820 και 4gb ram και το άλλο με 625 και 3giga ram 2.1 ταχύτητα και τα δύο.. Εκεί που το χάνεις είναι ακριβώς σε αυτό το σημείο που αναφέρεις εσύ, κάνεις κάποια στάνταρ πράγματα τηλέφωνο/μυνήματα και λίγο broswing,το μεγαλύτερο κοινό όμως ασχολείται με αλλά και περνάει πολλές ώρες Facebook/Instagram/Snapchat/YouTube/Google maps/games εκεί δείχνει ένας επεξεργαστής τι μπορεί να κάνει,τι θερμοκρασίες ανεβάζει τι κατανάλωση έχει για πόση ώρα τρέχει πχ στο 90%...αλλιώς δεν θα χρειαζόμασταν καινούργια κινητά . Η Ρομ που είχα ήταν Pixel experience οπότε μιλάμε για στοκ. Φιλικά πάντα έτσι συζήτηση κάνουμε Οκ σεβαστο αλλα πιστευω οτι οι mediatek ειναι καθ ολα αξιοπρεπεις επεξεργαστες.Η καταναλωση ενεργειας εξαρταται εκτος απ το λογισμικο και απο την χρηση που κανει ο καθενας.Αν εσυ πχ παιζεις παιχνιδια συνεχως η chatαρεις ολη μερα τοτε θες μπαταρια.....αυτοκινητου για να κραταει.Αληθεια ποσοι κυκλοφορουν στο δρομο με ενα powerbank στο χερι.Ανεξαρτητος μοντελο κινητου ειτε φθηνο ειτε ακριβο.Εχω φιλο με s8 και το φορτιζει δυο με τρεις φορες την μερα χωρις βεβαια να το αφηνει στην ησυχια του......ομοιως φιλη με redmi note 5. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από osfp1978
Dantε Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Οι mediatek ειναι για να μπαινουν σε κανα κινητο του κιλου κατω των 100Ε. Δε δινουν τη source οποτε δε βγαζουν και custom rom ,ενω τα προβληματα με το gps,σημα,μπαταρια κτλ δε σταματανε πουθενα.Ενω οταν ο snapdragon θα παιρνει αναβαθμισεις ακομα,o mtk θα σφυραει αδιαφορα. Το antutu λεει τη μιση αληθεια και τη διαφορα 115000 απο 140000 δε προκειται να τη καταλαβει πουθενα.
osfp1978 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, Dantε είπε Οι mediatek ειναι για να μπαινουν σε κανα κινητο του κιλου κατω των 100Ε. Δε δινουν τη source οποτε δε βγαζουν και custom rom ,ενω τα προβληματα με το gps,σημα,μπαταρια κτλ δε σταματανε πουθενα.Ενω οταν ο snapdragon θα παιρνει αναβαθμισεις ακομα,o mtk θα σφυραει αδιαφορα. Το antutu λεει τη μιση αληθεια και τη διαφορα 115000 απο 140000 δε προκειται να τη καταλαβει πουθενα. Εγω με mrdiatek δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα........αυτα δεν ξερω που τα βλεπετε γραμμενα.....
Dantε Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δε τα ειδαμε γραμμενα. Τα έχουμε παθει. Οταν τα συναντησεις και εσυ,θα καταλάβεις. Η εταιρεια δε βγαζει καν σε καποιους επεξεργαστες,νέους drivers να φανταστείς. Τωρα να καθεσαι να τους υπερασπιζεσαι επειδή εχεις μια συσκευη,ενω τοσοι αλλοι σου λενε κατι αλλο, καταλαβαίνεις ότι δε μπορει να ειναι λαθος ολοι οι αλλοι. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από Dantε
osfp1978 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο τελος θα μου πειτε οτι παιρνω και ποσοστα.Και εγω εχω βλατημησει την ωρα και τη στιγμη που αγορασα samsung αλλα δεν την κατηγορω οπως κανετε εσεις με τους mediatek.Για να τους βαζουν οι εταιριες και να δινουν στην αγορα αυτα τα κινητα ξερουν καλυτερα απ τον καθενα μας.Για ποιο λογο να αμαυρωσουν το ονομα τους με εναν επεξεργαστη που δεν "δουλευει"; Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από osfp1978
AntiCambeR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, osfp1978 είπε Στο τελος θα μου πειτε οτι παιρνω και ποσοστα.Και εγω εχω βλατημησει την ωρα και τη στιγμη που αγορασα samsung αλλα δεν την κατηγορω οπως κανετε εσεις με τους mediatek.Για να τους βαζουν οι εταιριες και να δινουν στην αγορα αυτα τα κινητα ξερουν καλυτερα απ τον καθενα μας.Για ποιο λογο να αμαυρωσουν το ονομα τους με εναν επεξεργαστη που δεν "δουλευει"; Τι εννοείς οι εταιρίες ξέρουν;Βάζουν Mediatek για χαμηλότερο κόστος.Οι Snapdragon είναι ανώτεροι σε επιδόσεις,δεν υπάρχει λόγος αγοράς κινητού με Mediatek.Ακόμα και κινητά των 150€ έχουν Snapdragon.
osfp1978 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Τι εννοείς οι εταιρίες ξέρουν;Βάζουν Mediatek για χαμηλότερο κόστος.Οι Snapdragon είναι ανώτεροι σε επιδόσεις,δεν υπάρχει λόγος αγοράς κινητού με Mediatek.Ακόμα και κινητά των 150€ έχουν Snapdragon. E καλα αμα δεν ξερουν αυτοι ποιος ξερει;Snap εχουν και κινητα των 100 ευρω.....δεν μου λεει κατι αυτο.Ενω υπαρχει και η xiaomi που ενω το redmi 5 ειχε snap στο redmi 6 πηγαν σε mediatek.....
Dantε Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Οι εταιρειες τη τσεπη τους κοιτανε,σιγα μη τους νοιαζουν τα αλλα.Εαν το κερδος ειναι μεγαλυτερο απο τον mtk και καλυπτει τα θελω τους,τοτε αυτον θα βαλουν. Τωρα εφοσον εσυ εισαι ικανοποιημενος,παρε κινητο με τετοιον,αλλα μην επιμενεις,ενω βλεπεις οτι τοσα ατομα λεμε κατι αλλο.Προπσωπικη σου αποψη,σεβαστη. Δεν αναιρει το γεγονος οτι σε υποστηριξη ειναι αιωνες πισω απο τους snapdragon.
osfp1978 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Kαταθετω προσωπικη εμπειρια και αλλωστε κουβεντα κανουμε ασχετα αν εχουμε φυγει απ το θεμα. Συμφωνω για το κερδος οπου παντου και παντα ισχυει. Οταν λες υποστηριξη τι εννοεις; Γιατι οπως ανεφερα η γυναικα μου εχει το honor 6a με snap και δεν εχω παρατηρησει κατι διαφορετικο σε σχεση με το δικο μου L1.Ομοιως με δυο ταμπλετ της huawei που εχουν επισης snap. Εν ολιγοις μου λετε οτι το redmi 5 ειναι καλυτερο απο το 6 και το nokia 5 ειναι καλυτερο απο το 5.1 και το 5.1 plus......κοκ Αυτο που με πειραζει εδω μεσα με μερικους ειναι οτι στρεβλωνουν την πραγματικοτητα.Δηλαδη λενε οτι οι mediatek ειναι χαλια με μπαταρια χωμα και αλλα.... .οκ να δεχτουμε οτι οι snap ειναι καλυτεροι αλλα γιατι πρεπει να θαβουμε ολους τους υπολοιπους; Για να δειξουμε οτι ειμαστε ειδικοι και ξερολες;Χομπυ ειναι.....και καταθετουμε εμπειρειες.. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από osfp1978
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα