Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλή φαίνεται και η 3η σαιζόν,είναι κατ εμέ απο τις καλύτερες σειρές που έχω δει τα τελευταία χρόνια και νομίζω πως την εκτιμούν και ιδιαίτερα όσοι έχουν προλάβει τα 80'ς η όσοι τουλάχιστον γνωρίζουν τα βασικότερα απο εκείνη την 10τία 

Spoiler

spacer.png

• Like 8
Δημοσ.

Busy busy στο Netflix. Αν και πάρα πολύ καλή και αξιολόγη σειρά (με εξαίρεση την υποκριτική της Wynina) , πιο πολύ με ενδιαφέρει το The OA, το season 2 του οποίου είναι διαθέσιμο από σήμερα. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ELMastas είπε

Πολύ καλή φαίνεται και η 3η σαιζόν,είναι κατ εμέ απο τις καλύτερες σειρές που έχω δει τα τελευταία χρόνια και νομίζω πως την εκτιμούν και ιδιαίτερα όσοι έχουν προλάβει τα 80'ς η όσοι τουλάχιστον γνωρίζουν τα βασικότερα απο εκείνη την 10τία 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

spacer.png

Αυτό είναι που πραγματικά βρίσκω και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα του Hollywood....(ξανά-ανα)δημιουργούν πραγματικά κόσμους και εποχές.  

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως σχετικά με το ποιές είναι καλές seasons η αν κάνουν "κοιλιά" συμφωνείτε ότι διαφωνείτε.  😄

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

ωραια σειρα δε λεω αλλα σαν τον D A R K δεν ειναι. η πρωτη season ηταν καλυτερη. η δευτερη αρκετα βαρετη. φανταζομαι η τριτη ποσο βαρετη θα ειναι.

Δημοσ.

Αδιάφορη σειρά.

Ωραία η νοσταλγία και τα χιτάκια των 80s που ακούγαμε σε κασέτες αλλά μέχρι εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...