Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μετατρέψω ομιλίες που έχω από cd σε mp3. Οι ομιλίες αν και είναι ενιαίες χωρίζονται σε tracks. Πως γίνεται στην μετατροπή τους να είναι επίσης ενιαίες 

Δημοσ.

Αν χωρίζονται σε tracks, δεν είναι ενιαίες. Εννοείς ότι η μία είναι η φυσική συνέχεια της άλλης αλλά όταν κάνεις το rip, θα πάρεις χωριστά αρχεία που θα πρέπει να ενώσεις ή να φτιάξεις μια playlist. Εξαρτάται για τι χρήση τα θέλεις. Επίσης, αφού είναι ομιλίες, κάνε τα mp3 μονοφωνικά, να γλιτώσεις τον μισό όγκο. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Στο cd όταν ακούω τις ομιλίες έχουν ομαλή ροή σαν να είναι ενιαίο. Με ποιο προγραμμα μπορώ να το κάνω αυτό; Στο υπολογιστή έχω τα windows 7 αν παίζει κάποιο ρόλο. 

Δημοσ.

Πωωωω...audio cd rip!!! Έχω να κάνω κάπου από το 2004, αν θυμάμαι καλά!!! Τότε χρησιμοποιούσαμε το Audiograbber και το Lame mp3 encoder...Από τότε πρέπει να έχει κυλίσει πολύ νερό στο αυλάκι, πάντως!!!

https://www.audiograbber.org/

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και το Windows media player εκανε CD Rip και μετατροπη σε MP3.....!!   τοσο απλα..

WMP.JPG

για να ενωσεις MP3 tracks νομιζω υπαρχουν αρκετα προγραμματακια.  Ψαξε ...MERGE MP3.! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...