Teo9 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Καταρχάς καλησπέρα στην ομάδα και να πω ότι πριν ξεκινήσω το συγκεκριμένο θέμα κάθησα και διάβασα όλα τα προηγουμένα θέματα που περιλαμβάνουν στο S9+! Ο λόγος της αλλαγής είναι διότι θα δώσω το S7Edge στους γόνεις και θα προχωρήσω σε νέα αγορά, έχοντας κάποιες ερωτήσεις επιβεβαίωσης κυρίως! 1) Έχοντας μείνει πλήρως ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς από το S7 Edge και διαβάζοντας όλα τα προειπωμένα σε προήγουμενα θέματα καταλήγω στο γεγονός ότι η αγορά του S9+ σε τιμή κάτω των 500 είναι εξαιρετικά Value! Σωστα? 2) Να φανταστώ επίσης ότι πηγαίνοντας από 3600 mAh με μία οθόνη 5,5' σε 3500 mAh με οθόνη 6,2' θα μου κάνει αισθητή την διαφορά σαν χειρότερη? Ή με την Pie ενημερώση όλα αλλάξανε και δεν ισχύει κάτι τετοιό? 3) Στο Bestprice έχει 450 στα καταστήματα kiniti.gr και netmobile.gr? Αγοράζω άφοβα? Καλύτερος τρόπος γενικά πληρωμής είναι η κάρτα ή τα μετρητά για περιπτώσεις που πάει κάτι στραβά? 4) Να πάω σε αγορά από Σκρουτζ που ανεβαίνει εάν 50αρικό από ότι φαντάζομαι δεν αξίζει χάριν αξιοπιστίας σωστά? 5) Είδα τα βιντεάκια με Whitestone tempered glass και έμεινα απλά χαχα!! Περίπτωση αποτυχίας δεν παίζει ώστε το τζαμάκι δηλαδή να παέι άχρηστο? Αν αποτυχεί αγοράζεις απλά άλλο τζαμάκι σώστα? Ή πάει όλο το πακέτο μαζί?
Teo9 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα!! Καποιά βοήθεια μήπως; Ακόμη το Dual εάν έχω μόνο μία SIM τρώει παραπάνω μπαταρία ή οχι; Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Teo9
Teo9 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 @saruman123 Φιλε μου συγγνωμη εαν κανω λαθος που σε προσθετω σαν επισημανση αλλα ξερω οτι το κατεχεις πληρως το θεμα! Μπορεις να με βοηθησεις μηπως;
saruman123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Στις 21/3/2019 στις 5:54 ΜΜ, Teo9 είπε Καταρχάς καλησπέρα στην ομάδα και να πω ότι πριν ξεκινήσω το συγκεκριμένο θέμα κάθησα και διάβασα όλα τα προηγουμένα θέματα που περιλαμβάνουν στο S9+! Ο λόγος της αλλαγής είναι διότι θα δώσω το S7Edge στους γόνεις και θα προχωρήσω σε νέα αγορά, έχοντας κάποιες ερωτήσεις επιβεβαίωσης κυρίως! 1) Έχοντας μείνει πλήρως ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς από το S7 Edge και διαβάζοντας όλα τα προειπωμένα σε προήγουμενα θέματα καταλήγω στο γεγονός ότι η αγορά του S9+ σε τιμή κάτω των 500 είναι εξαιρετικά Value! Σωστα? 2) Να φανταστώ επίσης ότι πηγαίνοντας από 3600 mAh με μία οθόνη 5,5' σε 3500 mAh με οθόνη 6,2' θα μου κάνει αισθητή την διαφορά σαν χειρότερη? Ή με την Pie ενημερώση όλα αλλάξανε και δεν ισχύει κάτι τετοιό? 3) Στο Bestprice έχει 450 στα καταστήματα kiniti.gr και netmobile.gr? Αγοράζω άφοβα? Καλύτερος τρόπος γενικά πληρωμής είναι η κάρτα ή τα μετρητά για περιπτώσεις που πάει κάτι στραβά? 4) Να πάω σε αγορά από Σκρουτζ που ανεβαίνει εάν 50αρικό από ότι φαντάζομαι δεν αξίζει χάριν αξιοπιστίας σωστά? 5) Είδα τα βιντεάκια με Whitestone tempered glass και έμεινα απλά χαχα!! Περίπτωση αποτυχίας δεν παίζει ώστε το τζαμάκι δηλαδή να παέι άχρηστο? Αν αποτυχεί αγοράζεις απλά άλλο τζαμάκι σώστα? Ή πάει όλο το πακέτο μαζί? 1) Σωστά 2)Η διαφορά στο μέγεθος είναι αυτοί https://www.phonearena.com/phones/size/Samsung-Galaxy-S7-edge,Samsung-Galaxy-S9/phones/9818,10717 Η καινούργια έκδοση έχει αλλάξει τα δεδομένα. 3)Με PayPal 4)Από όπου και να το πάρεις εγγύηση υπάρχει κανονικά 5)Όλο το πακέτο. 6)Μόνο αν χρησιμοποιειούνται και οι δύο Sim καταναλώνει μπαταρία. 1
Teo9 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, saruman123 είπε 1) Σωστά 2)Η διαφορά στο μέγεθος είναι αυτοί https://www.phonearena.com/phones/size/Samsung-Galaxy-S7-edge,Samsung-Galaxy-S9/phones/9818,10717 Η καινούργια έκδοση έχει αλλάξει τα δεδομένα. 3)Με PayPal 4)Από όπου και να το πάρεις εγγύηση υπάρχει κανονικά 5)Όλο το πακέτο. 6)Μόνο αν χρησιμοποιειούνται και οι δύο Sim καταναλώνει μπαταρία. Δεν εχω λογια για εσενα φιλε μου! Σε υπερευχαριστω! Καποιο αλλο κινητο που να εχει ολο το πακετο σε αυτα τα λεφτα δεν παιζει ε?
Teo9 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, saruman123 είπε P20 Pro ή κανένα Mi9(από έξω στα 416€). Τελευταία ερώτηση επειδή παραγγέλνω τώρα! PayPal δεν έχω! Επόμενος ασφαλής τρόπος είναι η PrePaid ή όχι? Να πάω σε σκρουτζομάγαζο για περισσότερη ασφάλεια ή δεν αξίζει τα 50 ευρώ παραπάνω? Εσύ δηλαδή τι θα έκανες? Υ.Γ. Στο BestPrice το μαγαζί e-mobile το δίνει στα 450 και στο Σκρουτζ το TrackStore το δίνει 480! Τι να κάνω? Να προτιμήσω κάποιο άλλο? Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Teo9
Μακιαβέλλι Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Teo9 είπε Τελευταία ερώτηση επειδή παραγγέλνω τώρα! PayPal δεν έχω! Επόμενος ασφαλής τρόπος είναι η PrePaid ή όχι? Να πάω σε σκρουτζομάγαζο για περισσότερη ασφάλεια ή δεν αξίζει τα 50 ευρώ παραπάνω? Εσύ δηλαδή τι θα έκανες? Υ.Γ. Στο BestPrice το μαγαζί e-mobile το δίνει στα 450 και στο Σκρουτζ το TrackStore το δίνει 480! Τι να κάνω? Να προτιμήσω κάποιο άλλο? Να προτιμήσεις ένα μαγαζί που υπάρχει καιρό και έχει reviews. Skroutz ή bestprice, δεν λέει πολλά από μόνο του. 1
saruman123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Teo9 είπε Τελευταία ερώτηση επειδή παραγγέλνω τώρα! PayPal δεν έχω! Επόμενος ασφαλής τρόπος είναι η PrePaid ή όχι? Να πάω σε σκρουτζομάγαζο για περισσότερη ασφάλεια ή δεν αξίζει τα 50 ευρώ παραπάνω? Εσύ δηλαδή τι θα έκανες? Υ.Γ. Στο BestPrice το μαγαζί e-mobile το δίνει στα 450 και στο Σκρουτζ το TrackStore το δίνει 480! Τι να κάνω? Να προτιμήσω κάποιο άλλο? Με αντικαταβολή? Από το e-mobile24.gr έχω πάρει και είναι ευγενική και εξυπηρέτηση σε 1-3 μέρες. 1
Teo9 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, saruman123 είπε Με αντικαταβολή? Από το e-mobile24.gr έχω πάρει και είναι ευγενική και εξυπηρέτηση σε 1-3 μέρες. Άρα αντικαταβολή από e-mobile24 ε? Να τραβήξω βίντεο όταν το ανοίγω? Βασικά στο e-mobile24 δεν υποστηρίζει αντικαταβολή! Να πάω σε kiniti.gr ή netmobile? Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Teo9
shooterg Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Teo9 είπε Άρα αντικαταβολή από e-mobile24 ε? Να τραβήξω βίντεο όταν το ανοίγω? Βασικά στο e-mobile24 δεν υποστηρίζει αντικαταβολή! Να πάω σε kiniti.gr ή netmobile? Ναι αγόρασε άφοβα. Έχω πάρει από εκεί και τελευταία από το skyfon 1
Teo9 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, shooterg είπε Ναι αγόρασε άφοβα. Έχω πάρει από εκεί και τελευταία από το skyfon Απο kiniti ή netmobile?
saruman123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, shooterg είπε Και τα 2 Νομίζω το Kiniti δεν έχει αντικαταβολή. Το Netmobile έχει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα