Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Agony είπε

Τα LG δεν εχουν τον build in DAC εχουν Sabre που είναι από τους κορυφαιους , Η Samsung εχει Dolby Atmos certified και calibrated Dac το οποιο το δοκιμασα σε Note 9 και s9 + όταν είναι λοιπον ανοιχτο η διαφορα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ , μπορω να πω είναι αρκετα κοντα στα Sabre . 

Κανενα κινητο δεν μπορει να παιξει σωστα τα ακουστικα μου HD58X,HD6XX,P7,P5,Elear,Soundlink AE2 , κτλ κτλ  για αυτό ρωταω αν υπαρχει καποιο κινητο που να μην πρεπει να δωσουμε μια περιουσια για να μπορει να οδηγησει καποια ακουστικα πανω από 50 ohm .  

Τωρα γενικοτερα το dobly atmos τι να το κανεις περα από το ακουστικα, ουσιαστικα εχει τεραστια διαφορα και στο λαπτοπ μου που εχω dolby access Και στο σταθερο και σε νεες ΤΒ , για την ακριβεια η LG C8 εχει build in Dolby Atmos και κανει μεγαλη διαφορα. 

Υπάρχουν ελάχιστα έως καθόλου κομμάτια μουσικής σε Dolby Atmos κι όλα τα ακουστικά που έγραψες δεν το υποστηρίζουν.

Όχι λοιπόν. Μη δώσεις μια περιουσία για ένα κινητό που θα υποστηρίζει Dolby Atmos.

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fytotech είπε

Υπάρχουν ελάχιστα έως καθόλου κομμάτια μουσικής σε Dolby Atmos κι όλα τα ακουστικά που έγραψες δεν το υποστηρίζουν.

Όχι λοιπόν. Μη δώσεις μια περιουσία για ένα κινητό που θα υποστηρίζει Dolby Atmos.

Μαλον δεν το εξηγησα σωστα ….. Ορισμενα κινητα εχουν ένα audio dac τις προκοπης να μπορεις να ακους σωστα από τα ακουστικα σου …. τα S9 , S9 + Note 9 + εχουν μεσα έναν audio dac ο οποιος δεν εχει να κανει με το ενσωματομενο τις CPU ,  ο dac λοιπον σε αυτά είναι από την Dolby atmos , ( όχι ότι τα τραγουδια είναι dolby atmos :) ) ο ενισχυτής είναι ετσι το ονομα του από την Samsung δεν ξερω το λογο …. Όταν λοιπον βαζεις ακουστικα  τοτε βγαζει επιλογή Dolby …. όταν λοιπον πατησεις αυτή την επιλογή τοτε παιζει από τον dolby atmos dac και εχει μεγαλη διαφορα 300ohm ακουστικα παιζουν ανετα και με ενταση  και βαθος .

Πως ηταν παλια τα HTC που τον ελεγαν Boombox ? τα LG to Λενε Highres και η Samsung το λεει Dolby atmos , (όχι ότι τα ακουστικα η τα μουσικα κοματια είναι Dolby atmos :))  

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Agony είπε

Μαλον δεν το εξηγησα σωστα ….. Ορισμενα κινητα εχουν ένα audio dac τις προκοπης να μπορεις να ακους σωστα από τα ακουστικα σου …. τα S9 , S9 + Note 9 + εχουν μεσα έναν audio dac ο οποιος δεν εχει να κανει με το ενσωματομενο τις CPU ,  ο dac λοιπον σε αυτά είναι από την Dolby atmos , ( όχι ότι τα τραγουδια είναι dolby atmos :) ) ο ενισχυτής είναι ετσι το ονομα του από την Samsung δεν ξερω το λογο …. Όταν λοιπον βαζεις ακουστικα  τοτε βγαζει επιλογή Dolby …. όταν λοιπον πατησεις αυτή την επιλογή τοτε παιζει από τον dolby atmos dac και εχει μεγαλη διαφορα 300ohm ακουστικα παιζουν ανετα και με ενταση  και βαθος .

Πως ηταν παλια τα HTC που τον ελεγαν Boombox ? τα LG to Λενε Highres και η Samsung το λεει Dolby atmos , (όχι ότι τα ακουστικα η τα μουσικα κοματια είναι Dolby atmos :))  

Εφόσον έχεις τέτοια ακουστικά, το μόνο που θα σου δώσει καλό ήχο είναι να πάρεις ξεχωριστό DAC (που φαντάζομαι ήδη έχεις). Τώρα για ήχο από το κινητό στο δρόμο δεν έχω κάποια άποψη, γιατί απλά βάζω τα Jaybird που με καλύπτουν μέσω Bluetooth. Δεν περιμένω καμιά τρελή ποιότητα. Απλά να είναι τίμια τα ακουστικά.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rom23 είπε

130€ ΝΑΙ...
αλλά στην Κίνα και η Chinese Version όχι Global.!!!   Just mentioning...

μόνο εγώ δε βλέπω πουθενά μέγεθος οθόνης;

ίδιο είναι να είναι 5'' ίδιο 6΄΄ +?

τιμή καλή ...

δεν είναι η τιμή που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό... αλλά στα σωστά μέτρα...

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Jeiko_22 είπε

Παράδειγμα μέσου νεοέλληνα.

"Νομίζω", "πιστεύω"...έτσι ώστε να μην εκτίθονται άμεσα.

Επίσης γενικολογούν και χρησημοποιούν πληθυντικά ρήματα. 

Εννοούσα μοντέλα όχι ευρώ....   😉

1 ώρα πριν, AtiX είπε

Όπως είπα και πιο πριν, από αυτό το μοντέλο και πάνω αξίζει για να ασχοληθείς με την σειρά Α...

όταν πέσει και κάτω από τα 200 θα είναι τρελό vfm

με super AMOLED?

Εννοούσα μοντέλα όχι ευρώ...😗

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, spgkountis είπε

130€ ΝΑΙ...
αλλά στην Κίνα και η Chinese Version όχι Global.!!!   Just mentioning...

μόνο εγώ δε βλέπω πουθενά μέγεθος οθόνης;

ίδιο είναι να είναι 5'' ίδιο 6΄΄ +?

τιμή καλή ...

δεν είναι η τιμή που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό... αλλά στα σωστά μέτρα...

Το άρθρο στο GSM arena γράφει 5,9 ίντσες.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Το οποίο μπορείς να το πεις για το οποιαδήποτε κινητό κυκλοφορεί ή ανακοινώνετε... ;)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tz_aristotelis είπε

«Πιστεύω» ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά το «γύρισες» έξυπνα! Τώρα όμως πρέπει να πεις και 10...όχι 100(!) με amoled, 8πυρηνο, 4/64 που κυκλοφορούν/κυκλοφόρησαν (στο launch δηλαδή, όχι μετά από 3 έτη) στα 250 ευρώ...σου δίνω αβάντα και αλλά 50...στην Ευρώπη... άντε πες... ΥΓ και γω κανω συχνά λάθη, αλλά μετά δεν τα «κολοτουμπαρω»! Φιλικα

Επεξ/σία από teovag
Δημοσ.
1 ώρα πριν, teovag είπε

«Πιστεύω» ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά το «γύρισες» έξυπνα! Τώρα όμως πρέπει να πεις και 10...όχι 100(!) με amoled, 8πυρηνο, 4/64 που κυκλοφορούν/κυκλοφόρησαν (στο launch δηλαδή, όχι μετά από 3 έτη) στα 250 ευρώ...σου δίνω αβάντα και αλλά 50...στην Ευρώπη... άντε πες... ΥΓ και γω κανω συχνά λάθη, αλλά μετά δεν τα «κολοτουμπαρω»! Φιλικα

Μονο απο την Nubia βαλε 3-4....

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Rom23 είπε

Αυτή που γράφεις στο xiaomi νομίζω είναι τιμή Κίνας, αυτή που αναφέρεται στο Samsung είναι τιμή Ευρώπης (Ολλανδίας). Μην ξεχνάμε τι τιμή θα έχει στο τελωνείο. Είναι λάθος να τις συγκρίνεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...