Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Galaxy A-series μεγάλωσε–μετά την ανακοίνωση του A20- και το Galaxy A40 είναι το νεότερο μέλος της (φημολογείται ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει και το A90 σύντομα) .

Το Galaxy A40, όπως υπονοεί και η ονομασία του, είναι μία πρόταση που τοποθετείται ανάμεσα στα A30 και A50 που παρουσιάστηκαν τον προηγούμενο μήνα.

Διαθέτει οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED με σχεδιασμό Infinity-U και ανάλυση Full HD+ (1080 x 2340 pixels) και βασίζεται στο SoC Exynos 7885 με οκταπύρηνο επεξεργαστή. Το SoC συνοδεύεται από 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.  

Η εμπρόσθια κάμερα είναι ίδια με εκείνη του A50 και έτσι βασίζεται σε αισθητήρα 25 Megapixels που βρίσκεται πίσω από σύστημα φακών με διάφραγμα f:/2.0. Στο πίσω μέρος, υπάρχουν δύο κάμερες, που βασίζονται σε αισθητήρες των 16 Megapixels και 5,0 Megapixels, όπως συμβαίνει με το Galaxy A30. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, NFC, Bluetooth 4.2, WiFi 802.11b/g/n/ac, dual-band, WiFi direct/ hotspot και μπαταρία 3100mAh.

Samsung-Galaxy-A40.png.d8c9f819e0d9864133136ea663b4a29c.png

Το λογισμικό του Galaxy A40 βασίζεται στο Android 9 Pie και στο One UI της Samsung. Θα κυκλοφορήσει σε Black, Blue, Coral και White με τιμή €249 (στην Ολλανδία). Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 10 Απριλίου. Η σειρά Galaxy A αποτελείται από τα Galaxy A10, A20, A30, A40 και A50 (για την... ώρα).

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως είπα και πιο πριν, από αυτό το μοντέλο και πάνω αξίζει για να ασχοληθείς με την σειρά Α...

όταν πέσει και κάτω από τα 200 θα είναι τρελό vfm

4 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Νομίζω έχουμε δει παρόμοια τηλέφωνα γύρω στα 100.

με super AMOLED?

• Like 10
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ξερεις κανεις ? Από Κινητα Samsung για εμας που αγαπάμε μουσικη ποια κινητα τις εχουν Dolby Atmos εκτος από τα S9 S10 Note 9 ?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Agony είπε

Ξερεις κανεις ? Από Κινητα Samsung για εμας που αγαπάμε μουσικη ποια κινητα τις εχουν Dolby Atmos εκτος από τα S9 S10 Note 9 ?

Τι να το κάνεις το Atmos για μουσική;

• Thanks 4
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Rom23 είπε

Πολύ πρόχειρα και γρήγορα...

4gb vs 2gb

Super AMOLED vs IPS LCD 

1080x2340 pixels vs 720x1520 pixels

16+5mp vs 12+2mp

Type-C vs microUSB 2.0

NFC vs τίποτα

144.3x69.1x7.9mm vs 158.7x75.6x8.5mm

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 16
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, fytotech είπε

Τι να το κάνεις το Atmos για μουσική;

Τα LG δεν εχουν τον build in DAC εχουν Sabre που είναι από τους κορυφαιους , Η Samsung εχει Dolby Atmos certified και calibrated Dac το οποιο το δοκιμασα σε Note 9 και s9 + όταν είναι λοιπον ανοιχτο η διαφορα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ , μπορω να πω είναι αρκετα κοντα στα Sabre . 

Κανενα κινητο δεν μπορει να παιξει σωστα τα ακουστικα μου HD58X,HD6XX,P7,P5,Elear,Soundlink AE2 , κτλ κτλ  για αυτό ρωταω αν υπαρχει καποιο κινητο που να μην πρεπει να δωσουμε μια περιουσια για να μπορει να οδηγησει καποια ακουστικα πανω από 50 ohm .  

Τωρα γενικοτερα το dobly atmos τι να το κανεις περα από το ακουστικα, ουσιαστικα εχει τεραστια διαφορα και στο λαπτοπ μου που εχω dolby access Και στο σταθερο και σε νεες ΤΒ , για την ακριβεια η LG C8 εχει build in Dolby Atmos και κανει μεγαλη διαφορα. 

Επεξ/σία από Agony
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Νομίζω έχουμε δει παρόμοια τηλέφωνα γύρω στα 100.

Παράδειγμα μέσου νεοέλληνα.

"Νομίζω", "πιστεύω"...έτσι ώστε να μην εκτίθονται άμεσα.

Επίσης γενικολογούν και χρησημοποιούν πληθυντικά ρήματα. 

• Like 13
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...