Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 2 hours ago, Heists said: Ok λάθος μου το αναγνωρίζω συγνώμη απλά νόμιζα ότι θα έπρεπε να λέει στις τιμές σε μικρά γράμματα "δεν περιλαμβάνει Τέλος συνδρομητών σταθερής..." Δεν λένε αυτό οι jkoukos/l337. Εννοούν κλήσεις που δεν συμπεριλαμβάνονται στα απεριόριστα των παρόχων, πχ το 5ψηφιο που παίρνει κάποιος για να κλείσει ραντεβού σε ΕΟΠΥΥ κτλπ κτλπ. Μερικές φορές έχω δει +5 ή 6 euro πάνω στο λογαριασμό της μάνας μου εξαιτίας αυτών. 1
Heists Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Δεν λένε αυτό οι jkoukos/l337. Εννοούν κλήσεις που δεν συμπεριλαμβάνονται στα απεριόριστα των παρόχων, πχ το 5ψηφιο που παίρνει κάποιος για να κλείσει ραντεβού σε ΕΟΠΥΥ κτλπ κτλπ. Μερικές φορές έχω δει +5 ή 6 euro πάνω στο λογαριασμό της μάνας μου εξαιτίας αυτών. Το ξέρω για τις κλήσεις σε 5ψηφια αλλά υπέθεσα έτσι για το τέλος συνδρομητών γιατί το έχει ξεχωριστό από τα άλλα. Σε ευχαριστώ που μου εξηγείς χωρίς να προβάλεις ή με μειώσεις.
jkoukos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Όλοι (μα όλοι) μηδενός εξαιρουμένου οι λογαριασμοί υπηρεσιών που λαμβάνουμε (φως, νερό, τηλέφωνο, αέριο, τηλεόραση κλπ), αναφέρουν τα κόστη καθαρά + επιπλέον τέλη/χρήσεις και επί όλων αυτών προστίθεται στο τέλος ο ΦΠΑ. Όλοι οι λογαριασμοί είναι εξαιρετικά αναλυτικοί ως προς τις χρεώσεις. Το πακέτο σου έχει συμφωνημένη τελική τιμή 49,50€. Αν δεν κάνεις κλήσεις εκτός παγίου, αυτό το ποσό θα πληρώνεις πάντα. Όταν κάνεις κλήσεις εκτός παγίου, αυτές αναφέρονται ως επιπλέον καθαρή αξία και επί αυτής προστίθεται πρώτα το τέλος της τηλεφωνίας και κατόπιν ο ΦΠΑ. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από jkoukos
Heists Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Όλοι (μα όλοι) μηδενός εξαιρουμένου οι λογαριασμοί υπηρεσιών που λαμβάνουμε (φως, νερό, τηλέφωνο, αέριο, τηλεόραση κλπ), αναφέρουν τα κόστη καθαρά + επιπλέον τέλη/χρήσεις και επί όλων αυτών προστίθεται στο τέλος ο ΦΠΑ. Όλοι οι λογαριασμοί είναι εξαιρετικά αναλυτικοί ως προς τις χρεώσεις. Το πακέτο σου έχει συμφωνημένη τελική τιμή 49,50€. Αν δεν κάνεις κλήσεις εκτός παγίου, αυτό το ποσό θα πληρώνεις πάντα. Όταν κάνεις κλήσεις εκτός παγίου, αυτές αναφέρονται ως επιπλέον καθαρή αξία και επί αυτής προστίθεται πρώτα το τέλος της τηλεφωνίας και κατόπιν ο ΦΠΑ. Ναι δεν λέω όχι, συμφωνώ. Απλα μου είχε φανεί περίεργο γιατί έλειπα εξωτερικό 3 μήνες και σε αυτό το διάστημα αντί για 49,50 ενώ δεν υπήρχε κανείς εδώ αλλά μόνο σκόνη... μου ήρθαν 2 50.50 και ένας 51.50... δεν έδωσα σημασία και είπα να το αφήσω. Αφού ήμουν ευχαριστημένος από όλα τα άλλα δεν με ένοιαζε και τώρα δεν με νοιάζει απλά να μην ξεφεύγει τρελά, όταν ξεφεύγει πολύ το ξέρω γιατί έκανα σε 5ψηφιους κλήσεις και μια φορά που ενεργοποίησα Cosmote tv on the go.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα