Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι συνδρομητης ΟΤΕ. Αλλα το δυκτιο με το VDSL στο Βολο το εφτιαξε η VODAFONE. Επειδη παιζω ονλαιν BATTLEFIELD V στο ps4 ενδιαφερομε για σουπερ τουμπανο γραμμη με το λιγοτερο ping που μου ειπαν οτι ειναι το ποιο σημαντικο για ονλαιν games . Τι εταιρια να διαλεξω τωρα? Παιζει ρολο που το εργο το πηρε η VODAFONE στο Βολο? Αυτοι θα δεινουν καλυτερες γραμες? Λιγοτερο ping κτλ? Ευχαριστω 

Δημοσ.

Στο DSL έχουμε 2 πράγματα.

1.  Συγχρονισμό σε DSL
  2.  Πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Συνήθως αυτά τα 2 τα έχουμε από τον ίδιο πάροχο. Όμως αν μιλάμε για VDSL από υπαίθρια καμπίνα, τότε ο πάροχος που του ανήκει μας δίνει μόνο το 1ο και το 2ο το έχουμε από τον πάροχο με τον οποίο έχουμε συμβόλαιο.

Το δεύτερο είναι αυτό που έχει σημασία για οτιδήποτε κάνουμε στο διαδίκτυο, άρα και το χαμηλό latency (ping).

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jkoukos είπε

Στο DSL έχουμε 2 πράγματα.

1.  Συγχρονισμό σε DSL
  2.  Πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Συνήθως αυτά τα 2 τα έχουμε από τον ίδιο πάροχο. Όμως αν μιλάμε για VDSL από υπαίθρια καμπίνα, τότε ο πάροχος που του ανήκει μας δίνει μόνο το 1ο και το 2ο το έχουμε από τον πάροχο με τον οποίο έχουμε συμβόλαιο.

Το δεύτερο είναι αυτό που έχει σημασία για οτιδήποτε κάνουμε στο διαδίκτυο, άρα και το χαμηλό latency (ping).

Δηλαδη τι θα ειναι καλυτερο να παρω VODAFONE που εστησε το δυκτιο VDSL, εσκαψε ολο το Βολο, η Cosmote που θα παιρνει απο τα καλοδια της VODAFONE ?

Δημοσ.

Εγώ εχω kv VODAFONE στα 5 μέτρα περίπου με 100αρα έχει και 200 διαθέσιμο, δεν κλειδώνει 99 αλλά 103mbps σε fastpath ΟΤΕ παρ όλο που είναι της VODAFONE όσοι έχουν VODAFONE στην γειτονιά κλειδώνουν 99... άντε βγάλε άκρη. Ο ΟΤΕ είναι πιο ακριβός αλλά παρέχει γρήγορη υποστήριξη και είναι πιο φτηνός στους σύντομους κωδικούς, επίσης αν καλέσεις την υπηρεσία τους δεν χρεώνεσαι. Σε εμάς εδώ μόλις η VODAFONE έσκαψε και περνά οπτικές για FTTH άντε να δούμε. Λέει 1gbps στην τιμή της 100αρας, δεν το πολύ πιστεύω.

• Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, Heists said:

Ο ΟΤΕ είναι πιο ακριβός αλλά παρέχει γρήγορη υποστήριξη

Με KV άλλο παρόχου δεν είναι και τόσο γρήγορος, αν ήταν δικό του θα συμφωνούσα...

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Με KV άλλο παρόχου δεν είναι και τόσο γρήγορος, αν ήταν δικό του θα συμφωνούσα...

κι όμως είναι π.χ την περασμένη εβδομάδα ζήτησα να με βάλουν fastpath και σε 1 ώρα με βάλανε ενώ είπαν 24ωρο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Heists said:

κι όμως είναι π.χ την περασμένη εβδομάδα ζήτησα να με βάλουν fastpath και σε 1 ώρα με βάλανε ενώ είπαν 24ωρο.

Νόμιζα ότι εννοούσες βλάβες που χρειάζονται φυσική παρουσία, όχι ένα κλίκ από γραφείο. 😛

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Giorgos78 είπε

Πηρα ΟΤΕ 100 αρα, στα 49,50 καθε μηνα θα ποσταρω μετρηση 

51.50 - 52.50 θα σου έρχεται. έχει κάτι κρυφές χρεώσεις.

• Confused 1
Δημοσ.

Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό; Τόσα χρόνια ποτέ σε διάφορους παρόχους δεν έχω δεις κρυφές χρεώσεις. Όλα εμφανίζονται αναλυτικά στους λογαριασμούς.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό; Τόσα χρόνια ποτέ σε διάφορους παρόχους δεν έχω δεις κρυφές χρεώσεις. Όλα εμφανίζονται αναλυτικά στους λογαριασμούς.

ote1.JPG

ote2.JPG

ote3.JPG

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία κρυφή χρέωση. Ότι έξτρα φαίνεται είναι κλήσεις και υπηρεσίες εκτός πακέτου (πχ οι κλήσεις στις ΥΠΠ).
Αναρωτιέμαι αν ορισμένοι μπαίνετε στον κόπο να δείτε πρώτα τι ποστάρετε...

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά! Έχω αναρωτηθεί πολλάκις και αναφερθεί συχνά. Έχουμε απαιτήσεις (σωστά), αλλά δεν κοιτάμε τις υποχρεώσεις. Μια ματιά στον μηνιαίο λογαριασμό, ρίχνει κάνεις και αν ναι, καταλαβαίνει τι αναφέρει ή απλά τον διαβάζει διαγώνια;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, l337 είπε

Δεν υπάρχει καμία κρυφή χρέωση. Ότι έξτρα φαίνεται είναι κλήσεις και υπηρεσίες εκτός πακέτου (πχ οι κλήσεις στις ΥΠΠ).
Αναρωτιέμαι αν ορισμένοι μπαίνετε στον κόπο να δείτε πρώτα τι ποστάρετε...

26 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Πραγματικά! Έχω αναρωτηθεί πολλάκις και αναφερθεί συχνά. Έχουμε απαιτήσεις (σωστά), αλλά δεν κοιτάμε τις υποχρεώσεις. Μια ματιά στον μηνιαίο λογαριασμό, ρίχνει κάνεις και αν ναι, καταλαβαίνει τι αναφέρει ή απλά τον διαβάζει διαγώνια;

Ok λάθος μου το αναγνωρίζω συγνώμη απλά νόμιζα ότι θα έπρεπε να λέει στις τιμές σε μικρά γράμματα "δεν περιλαμβάνει Τέλος συνδρομητών σταθερής...". Αλλα θέλω να ξέρω κάτι, οι φράσεις "φίλε κάνεις λάθος ει ναι χρεώσεις εκεί κι εκεί και τον τάδε λόγο" και "Πάντως ευχαριστώ για τον κόπο." καθοδηγώντας με να μάθω κι εγώ από τα αν "μπαίνω στο κόπο" και αν "διαβάζω διαγώνια;". Μάλλον δεν έπρεπε να απαντήσω στο αίτημα να εξηγήσω βάζοντας screenshots γιατί αν περίμενα τέτοια αγένεια να μου έλειπε. Τέλος πάντων σε όλα λάθος, και στο τι νόμιζα και στο ότι μπήκα στον κόπο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...