Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kon1to είπε

Μαϊο αλλαξα ταυτότητα, 5 Aυγουστου έλαβα το παρακάτω μήνυμα στο Taxis:

ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ TAXIS ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Α.1164/2019 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε.

Ξαναγυρίσαμε στο 2019!!

Α.1164/2019 η απόφαση μάλλον μετά απο Ιούνιο ισχύει ή αφορά τις ταυτότητες που εκδόθηκαν μετά την απόφαση. 

• Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tounion είπε

Ξαναγυρίσαμε στο 2019!!

Α.1164/2019 η απόφαση μάλλον μετά απο Ιούνιο ισχύει ή αφορά τις ταυτότητες που εκδόθηκαν μετά την απόφαση. 

Η σκέψη να γίνει Ηλεκτρονική Διασύνδεση της ΑΑΔΕ με το Μητρώο Ταυτοτήτων ανακοινώθηκε νομιζω τελη Ιουλίου, υπο την νέα κυβέρνηση, και το δελτιο τυπου απο την ΑΑΔΕ εκδόθηκε στις 5/8, την ημερομηνια που ελαβα κι εγω την ειδοποίηση δηλαδή.

Αυτό που μου έκανε εντυπωση ειναι οτι ίσχυσε και αναδρομικά...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα,

Για δήώη στοιχείων ταυτότητας για πρωτη φορά (αφορά το γιο μου) στην εφορία πρέπει να πάει ο ίδιος στην εφορία?  Μπορεί να πάει σε οπιαδήποτε εφορία και όχι υποχρεψτικά σε αυτήν που ανήκει???

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αλλαξα ταυτοτητα στις 4/3 προχθες 

Σημερα στο Taxis εχω το παρακατω προσωπικο μυνημα 

Να και κατι καλο !!!!

Μήνυμα
Από    TAXISnet
Ημερομηνία    05/03/2020 16:03
Θέμα    Ενημέρωση των στοιχείων Μητρώου

ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ TAXIS ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Α.1164/2019 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αλλαξα ταυτοτητα στις 4/3 προχθες 

Σημερα στο Taxis εχω το παρακατω προσωπικο μυνημα 

Να και κατι καλο !!!!

Μήνυμα
Από    TAXISnet
Ημερομηνία    05/03/2020 16:03
Θέμα    Ενημέρωση των στοιχείων Μητρώου

πληρωσες κατι για την αντικατασταση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, eidikos33 είπε

πληρωσες κατι για την αντικατασταση?

Παραβολο 9 ευρω +10 για φωτογραφιες.

Το εβαλα μεσα απο ebanking Eurobank

Στις 26/11/2019 στις 12:46 ΜΜ, gmatso είπε

Καλημέρα,

Για δήώη στοιχείων ταυτότητας για πρωτη φορά (αφορά το γιο μου) στην εφορία πρέπει να πάει ο ίδιος στην εφορία?  Μπορεί να πάει σε οπιαδήποτε εφορία και όχι υποχρεψτικά σε αυτήν που ανήκει???

Αν εχει ΑΦΜ γινεται αυτοματα απο το αστυνομικο τμημα στην ΔΟΥ

Θελει 2 φωτογραφιες 

Παραβολο 9 ευρω 

1 Μαρτυρα οποιδηποτε με ταυτοτητα

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
Στις 26/11/2019 στις 12:46 ΜΜ, gmatso είπε

Καλημέρα,

Η ταυτότητα του μάρτυρα να μην είναι άνω της 15ετίας!

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Η ταυτότητα του μάρτυρα να μην είναι άνω της 15ετίας!

Δεν νομιζόμω πως το ψαχνουν...Τουλαχιστον στον δικο μου ...μαρτυρα που ηταν αρκετα πιο παλια .

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν νομιζόμω πως το ψαχνουν...Τουλαχιστον στον δικο μου ...μαρτυρα που ηταν αρκετα πιο παλια .

Σε μας δεν το δέχθηκαν και ευτυχώς ήταν κοντά ένας φίλος και μπόρεσε να ρθει μόλις του τηλεφωνήσαμε, αλλιώς έπρεπε να ξαναπάμε άλλη μέρα και να στηθούμε πάλι στην ουρά!

Όσοι το έχουμε τονίσει είναι γιατί το έχουμε ζήσει!

Στο τμήμα διαβατηρίων, σε άλλο αστυνομικό τμήμα, δεν έφεραν αντίρρηση που η ταυτότητα ήταν άνω των 15 ετών, ενώ άλλοι εδώ έχουν αναφέρει ότι είχαν πρόβλημα!

Μάλλον εξαρτάται από την διάθεση του αστυνομικού!

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα , εχει κανει κάποιος τώρα τελευταία αλλαγη/επανέκδοση/κλπ ταυτότητας να μας πει εαν λειτουργεί το σύστημα διασύνδεσης με την εφορία ?
Φιλη που έβγαλε στις 16/10 και δεν εγινε ενημέρωση ουτε ειχε μήνυμα στο taxisnet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...