asmilon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, logistoulis είπε το είπαμε, από 'κει αλλάζεις ΜΟΝΟ διεύθυνση τίποτε άλλο για οτιδήποτε άλλο πας στο μητρώο Δυστυχως δεν εχω εμπειρια απο πρωτο χερι για το συγκεκριμενο, στο internet παντως αρκετες σελιδες αναφερουν οτι υπαρχει η δυνατοτητα. Τι να πω, το ανοιξαν και το εκλεισαν μετα;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, asmilon είπε Δυστυχως δεν εχω εμπειρια απο πρωτο χερι για το συγκεκριμενο, στο internet παντως αρκετες σελιδες αναφερουν οτι υπαρχει η δυνατοτητα. Τι να πω, το ανοιξαν και το εκλεισαν μετα; Ποτέ δεν υπηρξε δυνατότητα να αλλάξεις τα στοιχεία της ταυτότητας ηλεκτρονικά. Μόνο διεύθυνση και κάτι άλλες λεπτομέρειες.
modechristo_13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, logistoulis είπε το ικα όχι δεν θέλει και εφορία πας εκεί και συμπληρώνεις ένα Μ1 στην εφορία ηλεκτρονικά μόνο διεύθυνση αλλάζεις, τίποτε άλλο εισαι σιγουρος πως το ικα δεν χρειαζεται πια? 15 ώρες πριν, Diskimpex είπε Παντου οπου εχεις δωσει ταυτοτητα χρειαζεται .Καπου εχει και μεγαλες ουρες οπως η ΔΕΗ ευτυχως δεν εχω λογαριασμους στο ονομα μου περα απο το αμαξι! χμ τωρα που το σκεφτομαι λετε να πρεπει να το πω στην ασφαλιστικη? Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από modechristo_13
logistoulis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε εισαι σιγουρος πως το ικα δεν χρειαζεται πια? δεν μου έτυχε ποτέ να θέλω ταυτοτητα στο ικα
k_w_t Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, logistoulis είπε δεν μου έτυχε ποτέ να θέλω ταυτοτητα στο ικα Λογικο... Αφου βαση του Συνταγματος το Βιβλιαριο Ασφαλειας,το Διπλωμα Οδηγησης και το διαβατηριο ειναι ενα ειδος ταυτοτητας απο μονα τους...
requiem_for_a_dream Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Ηλεκτρονική Διασύνδεση της ΑΑΔΕ με το Μητρώο Ταυτοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.aade.gr/anakoinoseis/deltio-typoy-05082019
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 38 minutes ago, requiem_for_a_dream said: Ηλεκτρονική Διασύνδεση της ΑΑΔΕ με το Μητρώο Ταυτοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.aade.gr/anakoinoseis/deltio-typoy-05082019 Unpisteftable! 1
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Περαστε και απο τη ΔΟΥ αν δε σας ερθει το αυτοματο μηνυμα σιγουρα δηλαδη
duende Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 για να μην ανοιγω νεο θεμα 1. εχει κανει κανεις αλλαγη τωρα τελευταια και να ενημερωθηκε η εφορια αυτοματα συμφωνα με το παραπανω? 2. τελικα στο ικα χρειαζεται η οχι? 3. Χρειαζεται και ενημερωση στοιχειων στο ληξιαρχειο?
skoulas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, duende είπε για να μην ανοιγω νεο θεμα 1. εχει κανει κανεις αλλαγη τωρα τελευταια και να ενημερωθηκε η εφορια αυτοματα συμφωνα με το παραπανω? 2. τελικα στο ικα χρειαζεται η οχι? 3. Χρειαζεται και ενημερωση στοιχειων στο ληξιαρχειο? Άλλαξα ταυτότητα την Πέμπτη που μας πέρασε... 1. Πήγα την Παρασκευή στην εφορία και μου είπαν ότι δεν έχει αλλάξει ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ γίνεται αυτόματα...μου είπαν βέβαια να ξαναπεράσω μετά από 4-5 ημέρες ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι έγινε η αλλαγή... Για τα 2 και 3 δεν ξέρω...το πρώτο που έκανα ήταν να πάω σε ΚΕΠ και εκεί αντικατέστησαν τον παλιό αριθμό με τον νέο...όταν ρώτησα αν πρέπει να πάω κάπου αλλού μου είπαν μόνο για εφορία και τράπεζες...κάνε και εσύ μια ερώτηση για να είσαι σίγουρος 100%... 1
duende Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, skoulas είπε Άλλαξα ταυτότητα την Πέμπτη που μας πέρασε... 1. Πήγα την Παρασκευή στην εφορία και μου είπαν ότι δεν έχει αλλάξει ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ γίνεται αυτόματα...μου είπαν βέβαια να ξαναπεράσω μετά από 4-5 ημέρες ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι έγινε η αλλαγή... Για τα 2 και 3 δεν ξέρω...το πρώτο που έκανα ήταν να πάω σε ΚΕΠ και εκεί αντικατέστησαν τον παλιό αριθμό με τον νέο...όταν ρώτησα αν πρέπει να πάω κάπου αλλού μου είπαν μόνο για εφορία και τράπεζες...κάνε και εσύ μια ερώτηση για να είσαι σίγουρος 100%... υποτιθεται σου ερχεται μηνυμα στο taxis..γιατι αν πρεπει να τραβιεσαι εκει δεν εχει κανενα νοημα, κανεις και την αιτηση επι τοπου και τελειωνεις..νομιζω εχεις περιθωριο 30 μερες μετα τρως προστιμο
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Επιβεβαίωσε ότι πέρασαν και το σωστό νούμερο,ποτέ δεν ξέρεις.
mcstefan7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Περνάει αυτόματα. Η γυναίκα μου ειχε αλλαξει την ταυτότητα πριν 4 χρόνια και δεν πήγε εφορία για την ενημερώσω. Της ήρθε μήνυμα απο το ταξις οτι ενημερώθηκε η νεα της ταυτότητα.
tounion Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν 2-3 χρόνια τις περνούσαν αυτόματα... Ξαναγυρίσαμε στο 1980 πάλι... Από δεκεμβρη 2018 που άλλαξα έως Ιούνιο 2019 που έστειλα τη φορολογική δήλωση δεν είχε αλλαχτεί και αναγκάστηκα να πάω εφορία πριν στείλω τη δήλωση. Ομοίως και άλλη μια περίπτωση τον Αύγουστο του 19, έγινε πάλι χειροκίνητα αλλά αυτή περίμενε μόνο 2 εβδομάδες πριν παει ΙΚΑ δε χρειάζεται. Στον εργοδότη σου και στις τράπεζες που ψωνίζεις δήλωσε το άμεσα Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από tounion
kon1to Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μαϊο αλλαξα ταυτότητα, 5 Aυγουστου έλαβα το παρακάτω μήνυμα στο Taxis: ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ TAXIS ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Α.1164/2019 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα