modechristo_13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σας , όπως καταλάβατε είμαι παθών ειμαι στην διαδικασία αλλγής στοιχείων στις δημόσιες υπηρεσιες! ήξερα γενικά για το τρίπτυχο εφορία-ΙΚΑ-τράπεζα.. με την τράπεζα τέλος. η ερωτησή μου είναι για όποιον έχει κάνει την διαδικασία πρόσφατα: 1) η εφορία μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά? (μέσω taxisnet) η υποχρεωτικά φυσική παρουσία στη εκάστοτε ΔΟΥ.. 2) Οσο αφορά το ΙΚΑ τους πήρα τηλ και μου είπαν οτι δεν χρειάζεται πλέον αλλαγή στοιχείων ταυτότητας στο μητρώο 🧐 όντως ισχύει? για να είμαι ειλικρινής δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου.. κάποιος που τα πέρασε πρόσφατα θα ξέρει σίγουρα!
gmts Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1. Αλλαγή αριθμού ταυτότητας δεν μπορείς να κάνεις μέσω taxisnet. Πρέπει να πας εφορία. 3
modechristo_13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, gmts είπε 1. Αλλαγή αριθμού ταυτότητας δεν μπορείς να κάνεις μέσω taxisnet. Πρέπει να πας εφορία. ευχαριστω.. ειμαι σχεδον σιγουρος γι αυτο
papoys1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 44 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε ευχαριστω.. ειμαι σχεδον σιγουρος γι αυτο Και στο ΙΚΑ πρέπει να το δηλώσεις.Χρειάστηκα κάτι είχα αλλάξει ταυτότητα και είχα πρόβλημα γιατί υπήρχε ο αριθμός της παλιάς από τότε που ήμουν νεαρός.. Πας αυτοπροσώπως με φωτοαντίγραφο ταυτότητας και το δηλώνεις.Ούτε 5 λεπτά υπόθεση είναι.
logistoulis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, modechristo_13 είπε Καλησπέρα σας , όπως καταλάβατε είμαι παθών ειμαι στην διαδικασία αλλγής στοιχείων στις δημόσιες υπηρεσιες! ήξερα γενικά για το τρίπτυχο εφορία-ΙΚΑ-τράπεζα.. με την τράπεζα τέλος. η ερωτησή μου είναι για όποιον έχει κάνει την διαδικασία πρόσφατα: 1) η εφορία μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά? (μέσω taxisnet) η υποχρεωτικά φυσική παρουσία στη εκάστοτε ΔΟΥ.. 2) Οσο αφορά το ΙΚΑ τους πήρα τηλ και μου είπαν οτι δεν χρειάζεται πλέον αλλαγή στοιχείων ταυτότητας στο μητρώο 🧐 όντως ισχύει? για να είμαι ειλικρινής δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου.. κάποιος που τα πέρασε πρόσφατα θα ξέρει σίγουρα! το ικα όχι δεν θέλει και εφορία πας εκεί και συμπληρώνεις ένα Μ1 στην εφορία ηλεκτρονικά μόνο διεύθυνση αλλάζεις, τίποτε άλλο
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, modechristo_13 είπε Καλησπέρα σας , όπως καταλάβατε είμαι παθών ειμαι στην διαδικασία αλλγής στοιχείων στις δημόσιες υπηρεσιες! ήξερα γενικά για το τρίπτυχο εφορία-ΙΚΑ-τράπεζα.. με την τράπεζα τέλος. η ερωτησή μου είναι για όποιον έχει κάνει την διαδικασία πρόσφατα: 1) η εφορία μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά? (μέσω taxisnet) η υποχρεωτικά φυσική παρουσία στη εκάστοτε ΔΟΥ.. 2) Οσο αφορά το ΙΚΑ τους πήρα τηλ και μου είπαν οτι δεν χρειάζεται πλέον αλλαγή στοιχείων ταυτότητας στο μητρώο 🧐 όντως ισχύει? για να είμαι ειλικρινής δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου.. κάποιος που τα πέρασε πρόσφατα θα ξέρει σίγουρα! Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι φίλε; Μήπως σε πολιτισμένη χώρα όπου υπάρχουν διασυνδεδεμένες δημόσιες υπηρεσίες με σωστή ηλεκτρονική υποδομή; Τράβα με τα ποδαράκια σου σε κάθε υπηρεσία ξεχωριστά και κάνε ανανέωση/ αλλαγή προσωπικών στοιχείων.
Diskimpex Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Παντου οπου εχεις δωσει ταυτοτητα χρειαζεται .Καπου εχει και μεγαλες ουρες οπως η ΔΕΗ 1
Μάκαρος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Εν ετει 2019 δεν υπαρχει ακομα ηλεκτρονικο συστημα συνδεσης των δημοσιων υπηρεσιων για προβληματα οπως το παραπανω. Ελλας στο μεγαλειο σου. 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, modechristo_13 είπε ευχαριστω.. ειμαι σχεδον σιγουρος γι αυτο Στην εφορια το εκανα πριν λιγες μερες. Ειναι υποθεση 5'. Να εχεις φωτοτυπια της ταυτοτητας σου και θα συμπληρωσεις μια αιτηση επι τοπου και εισαι κυριος. 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 14 hours ago, modechristo_13 said: Καλησπέρα σας , όπως καταλάβατε είμαι παθών ειμαι στην διαδικασία αλλγής στοιχείων στις δημόσιες υπηρεσιες! ήξερα γενικά για το τρίπτυχο εφορία-ΙΚΑ-τράπεζα.. με την τράπεζα τέλος. η ερωτησή μου είναι για όποιον έχει κάνει την διαδικασία πρόσφατα: 1) η εφορία μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά? (μέσω taxisnet) η υποχρεωτικά φυσική παρουσία στη εκάστοτε ΔΟΥ.. 2) Οσο αφορά το ΙΚΑ τους πήρα τηλ και μου είπαν οτι δεν χρειάζεται πλέον αλλαγή στοιχείων ταυτότητας στο μητρώο 🧐 όντως ισχύει? για να είμαι ειλικρινής δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου.. κάποιος που τα πέρασε πρόσφατα θα ξέρει σίγουρα! Κάνε και ένα τηλέφωνο στον Τειρεσία, να σου πουν πώς θα τους ενημερώσεις για την αλλαγή της ταυτότητας.
asmilon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Diskimpex είπε Παντου οπου εχεις δωσει ταυτοτητα χρειαζεται .Καπου εχει και μεγαλες ουρες οπως η ΔΕΗ Γιατι να πας στην ουρα οταν μπορεις να το κανεις ηλεκτρονικα στο https://www.dei.gr/el/epikoinwnia/diorthwsi-proswpikwn-stoixeiwn-sto-logariasmo ; Για την ΕΥΔΑΠ: https://www.eydap.gr/MyAccount/changeCustomerData1/ Για την εφορια μπαινεις στο Taxis και στα αριστερα πατας "Αλλαγή Στοιχείων Μητρώου" Επισης καποιες τραπεζες δεχονται απο το e-banking τους ηλεκτρονικες αιτησεις για τετοιες αλλαγες, σιγουρα το κανει η Alpha. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από asmilon 1
logistoulis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, asmilon είπε Για την εφορια μπαινεις στο Taxis και στα αριστερα πατας "Αλλαγή Στοιχείων Μητρώου" το είπαμε, από 'κει αλλάζεις ΜΟΝΟ διεύθυνση τίποτε άλλο για οτιδήποτε άλλο πας στο μητρώο Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από logistoulis 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, logistoulis είπε το είπαμε, από 'κει αλλάζεις ΜΟΝΟ διεύθυνση τίποτε άλλο για οτιδήποτε άλλο πας στο μητρώο Αν δεν κανω λαθος σε οποιαδηποτε ΔΟΥ. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από Γιάννης Platano
logistoulis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν δεν κανω λαθος σε οποιαδηποτε ΔΟΥ. κανονικά ναι (τεχνικά είναι εφικτό), αλλά αν πέσεις σε βλάκες που βαριούνται σου λένε να πας στη δική σου πχ μια μέρα ήμουν για μια δουλειά σε κάποια δου της αττικής και μιας και είδα ότι εξυπηρέτησαν τύπο που ήταν από σε δου της βόρειας ελλάδα και πού να τρέχει πήρα θάρρος και τους είπα να δηλώσω κι εγώ την αλλαγή της ταυτότητας μου, αλλά μου έριξαν άκυρο και μου είπαν να πάω στη δική μου δου άμα πέσεις σε εξυπηρετικούς σε φτιάχνουν και δου πλοίων να είναι.. απλά πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι ψάχνουν αφορμή να μη σε εξυπηρετήσουν και δεν μπορείς να κάνεις πολλά για αυτό Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από logistoulis 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δυστυχως...Κατι που γινεται On line να μην θελουν να εξυπηρετησουν.. Εγω θα εκανα αιτηση με πρωτοκολλο αν μου εκαναν κολπακια και θα την κοινοποιουσα στην Επιθεωρητρια Δημοσις Διοικησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα