Vangelis_D9 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, tsibosp είπε Φιλε εχω το note 4X κανα 2,5αρι χρονια και ειμαι υπερευχαριστημενος για την χρηση που του κανω (βιντεο, παραγγελιες, web browsing αντε και κανα heartstone απο παιχνιδια) και τωρα φετος λεω να παω σε Note 7 pro. Με ταλανιζει λιγο η Α σειρα της Samsung λογω καλυτερης οθονης αλλα λογικα θα παω στο Note 7 pro. Κι εγώ έχω ακόμη το Note 4 ειδικά λόγω IR. Αν το Note 7 Pro έρθει τελικά global version και με IR και κάμερα Sony, το πήρα. Όμως κάνε τη χάρη στον εαυτό σου να μην ασχολείσαι άλλο με σάμμι, μου δώσανε δωρεάν ένα από συμβόλαιο, δεν αντέχεται πια αυτή η εταιρία, ή θα πάρεις και θα τα σκάσεις για μια ναυαρχίδα της ή απολύτως τίποτα από τα άλλα. 1 1
mants118 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε Κι εγώ έχω ακόμη το Note 4 ειδικά λόγω IR. Αν το Note 7 Pro έρθει τελικά global version και με IR και κάμερα Sony, το πήρα. Όμως κάνε τη χάρη στον εαυτό σου να μην ασχολείσαι άλλο με σάμμι, μου δώσανε δωρεάν ένα από συμβόλαιο, δεν αντέχεται πια αυτή η εταιρία, ή θα πάρεις και θα τα σκάσεις για μια ναυαρχίδα της ή απολύτως τίποτα από τα άλλα. τόσο χάλια είναι οι "φτηνές" συσκευές της Samsung;;; Έχω καιρό να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη εταιρεία αν εξαιρέσεις το Note 3 που το έχω σαν δεύτερο κινητό (και ήταν ναυαρχίδα όταν το πήρα).
Vangelis_D9 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, mants118 είπε τόσο χάλια είναι οι "φτηνές" συσκευές της Samsung;;; Έχω καιρό να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη εταιρεία αν εξαιρέσεις το Note 3 που το έχω σαν δεύτερο κινητό (και ήταν ναυαρχίδα όταν το πήρα). Ειδικά η σειρά Α θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένη, η σειρά J οκ είναι εφόσον συμβιβαστείς μόνο με τις πολύ καλές οθόνες αλλά άσε τα υπόλοιπα γιατί πιο φτηνά έχουν και πολλά περισσότερα κάνουν τα Xiaomi. Γενικά μόνο ναυαρχίδες που να αξίζουν τα λεφτά τους, βλέπω ας πούμε το Note 8 να έχει πέσει στα 413 σκρουτζοευρώ και είναι πάρα πολύ καλά να ξεκινήσεις από κει αν θες να διατηρήσεις την παράδοση με το δικό σου Note 3 και το έχεις ιδίως σαν επαγγελματικό εργαλείο. 1
tsibosp Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 49 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε Κι εγώ έχω ακόμη το Note 4 ειδικά λόγω IR. Αν το Note 7 Pro έρθει τελικά global version και με IR και κάμερα Sony, το πήρα. Όμως κάνε τη χάρη στον εαυτό σου να μην ασχολείσαι άλλο με σάμμι, μου δώσανε δωρεάν ένα από συμβόλαιο, δεν αντέχεται πια αυτή η εταιρία, ή θα πάρεις και θα τα σκάσεις για μια ναυαρχίδα της ή απολύτως τίποτα από τα άλλα. Eχει και IR blaster και Sony IMX586, απλα αναμενουμε για την κυκλοφορια και φυσικα να περασουν οι πρωτοι 2-3 μηνες για να πεσει η τιμη σε φυσιολογικα επιπεδα. Δεν ειχα ποτε μου κινητο Samsung αυτο που ειχα διαπιστωσει απο Midrange συσκευες φιλων-γνωστων ηταν οτι στο χρονο πανω ισως και λιγο περισσοτερο χωρις προφανη λογο η συσκευη παρουσιαζε lag. Παντως αν και δεν ειμαι φιλος γενικα της φωτογραφιας( το τελευταιο που κοιταω σε οποιο μοντελο αγοραζω) εχει ενας φιλος S9 και η φωτογραφια του ηταν καρτποσταλ οχι αστεια. Εντυπωσιαστηκα. 1
Nikolaos0309 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 20 ώρες πριν, Vangelis_D9 είπε Εκπρόσωπος της Infoquest είσαι ή σου δώσανε αυτές τις πληροφορίες να υποθέσω; Είσαι αξιόπιστος στις πληροφορίες που μεταφέρεις ή τα έβγαλες από την κοιλιά σου;
Vangelis_D9 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Nikolaos0309 είπε Αυτά που κυκλοφορούν τώρα στο σκρουτζ είναι τα κινεζο-ινδικά. Εμείς περιμένουμε κανονική global version με το Pro στο τέλος.
Giorgos kavlas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Huawei πολύ καλύτερα.. Φτιάχνουν και καφέ..
Vangelis_D9 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, PedroG είπε παιδιά η Redmi note 7 βλεπω πολυ πλαστικουρα! Που να δεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς, λεωφορεία, μετρό κλπ, που όσοι κρατάνε ακριβοπληρωμένα σάμμι (και άισκατοφόν) είναι όλα ραγισμένα από πλάτες μέχρι οθόνες. Χίλιες φορές προτιμότερη η αντοχή και η ανθεκτικότητα της "πλαστικούρας" σάομι. 1 ώρα πριν, Giorgos kavlas είπε Huawei πολύ καλύτερα.. Φτιάχνουν και καφέ.. Να ψήνουν και κάνα κοκορέτσι, ναι; Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από Vangelis_D9 3 1
jackess Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Στις 21/3/2019 στις 2:43 ΜΜ, Tsakalos! είπε Γμτ... τα redmi 4,5,6 ηταν τα οικονομικα, μικρα τηλεφωνακια.. τωρα μου βγαλανε 6.2+ ιντσες... βγαλτε ρε κεραταδες ενα 5-5.5” μικρο με καλα χαρακτηριστηκα κ τιμη... 800 τηλεφωνα ολα ιδιο μεγεθος.. το Μι Play θα ρθει Ελλαδα η οχι; θελω τηλεφωνακι max στο μεγεθος του Mi a2 αλλα με miui. Διαστάσεις: Redmi 5: 151 * 72 χιλιοστά, 5.7in οθόνη, 3300mAh μπαταρία Redmi 6: 147 * 71 χιλιοστά, 5.45in οθόνη, 3000mAh μπαταρία MiA2 : 158 * 75 χιλιοστά, 6in οθόνη, 3000mAh μπαταρία Redmi 7: 158 * 75 χιλιοστά, 6.3in οθόνη, 4000mAh μπαταρία Άρα ή δε ξέρεις τι θέλεις ή δε ξέρεις τι βλέπεις. Εγώ πάντως βλέπω τηλεφωνάκι στο μέγεθος του MiA2 ΚΑΙ με μεγαλύτερη οθόνη ΚΑΙ με μεγαλύτερη μπαταρία ΚΑΙ με miui KAI πιο οικονομικό (στη μικρή χωρητικότητα μιλάμε για ΜΙΣΑ λεφτά)
whoever81 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Κυκλοφορεί λοιπόν Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Redmi 7, Redmi 7 Pro (αναμένεται το Μάιο) Δεν βλέπω για ποιο λόγο υπάρχουν όλα αυτά τα μοντέλα στις ίδιες περίπου παντοφλέ διαστάσεις και τιμές. Τουλάχιστον το Redmi 7 Pro θα έχει 5.84" οθόνη. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από whoever81 1
George Karagiannis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Τώρα πολύ καλή τιμή έχει και το Xiaomi Mi Note 3 (6GB RAM και 128GB χωρητικότητα) με Snapdragon 660. Στο banngood το πουλάνε στα 193€. Άμα επιλέξεις την μέθοδο αποστολής «Priority Direct Mail», είναι +1.68€. Το έχω και πιστεύω αξίζει. Το είχα πάρει πέρσι τον Σεπτέμβριο γύρω στα 280€.
Tsakalos! Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Στις 22/3/2019 στις 4:41 ΜΜ, jackess είπε Διαστάσεις: Redmi 5: 151 * 72 χιλιοστά, 5.7in οθόνη, 3300mAh μπαταρία Redmi 6: 147 * 71 χιλιοστά, 5.45in οθόνη, 3000mAh μπαταρία MiA2 : 158 * 75 χιλιοστά, 6in οθόνη, 3000mAh μπαταρία Redmi 7: 158 * 75 χιλιοστά, 6.3in οθόνη, 4000mAh μπαταρία Άρα ή δε ξέρεις τι θέλεις ή δε ξέρεις τι βλέπεις. Εγώ πάντως βλέπω τηλεφωνάκι στο μέγεθος του MiA2 ΚΑΙ με μεγαλύτερη οθόνη ΚΑΙ με μεγαλύτερη μπαταρία ΚΑΙ με miui KAI πιο οικονομικό (στη μικρή χωρητικότητα μιλάμε για ΜΙΣΑ λεφτά) Μονο που Πανσοφε ινσομνιακ, προφανως δεν καταλαβες οτι εκανα λαθος και αναφερομουν στο Mi A2 lite και οχι στο σκετο...
tsibosp Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Στις 22/3/2019 στις 12:09 ΜΜ, Vangelis_D9 είπε Αυτά που κυκλοφορούν τώρα στο σκρουτζ είναι τα κινεζο-ινδικά. Εμείς περιμένουμε κανονική global version με το Pro στο τέλος. Τελικα δεν θα κυκλοφορησει το pro σε global εκδοση φιλε! Το εβγαλαν μονο για Ινδια και Κινα ειπαν για προφανεις λογους και δεν θα κυκλοφορησει πουθενα αλλου ουτε προκειται να βγαλουν global rom. Το δηλωσε 1 κεφαλι της Xiaomi στο twitter. Τζιφος, προφανως το κανουν για να μην κοψουν πωλησεις απο το Mi 9 se στην Ευρωπη γτ το Pro το ψιλοεπιανε σε καποια θεματα και οντας φθηνοτερο θα το σκοτωνε. Κριμα, στραβωσα προσωπικα δεν ξερω καν αν παω στο απλο note 7 μετα απο αυτη την κινηση.
Nikolaos0309 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Στις 22/3/2019 στις 12:09 ΜΜ, Vangelis_D9 είπε Αυτά που κυκλοφορούν τώρα στο σκρουτζ είναι τα κινεζο-ινδικά. Εμείς περιμένουμε κανονική global version με το Pro στο τέλος. Δυστυχώς το pro θα παραμείνει Κίνα και Ινδία μόνο......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα