Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, disalfa είπε

Στην Ελλάδα:

2GB RAM και 16GB   =>  150 ευρώ

3GB RAM και 32GB   =>  220 ευρώ

4GB RAM και 64GB   =>  300 ευρώ

Αυτά.

Εκπρόσωπος της Infoquest είσαι ή σου δώσανε αυτές τις πληροφορίες να υποθέσω; Είσαι αξιόπιστος στις πληροφορίες που μεταφέρεις ή τα έβγαλες από την κοιλιά σου;

Επεξ/σία από Vangelis_D9
  • Like 2
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μη σκιάζεσαι ωρε! Χαλαρααααα...

Απλά διακωμωδώ την όλη κατάσταση με τις τιμές-φέσια στην Ελλάδα και τις τεράστιες διαφορές με τον υπόλοιπο κόσμο.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, disalfa είπε

Μη σκιάζεσαι ωρε! Χαλαρααααα...

Απλά διακωμωδώ την όλη κατάσταση με τις τιμές-φέσια στην Ελλάδα και τις τεράστιες διαφορές με τον υπόλοιπο κόσμο.

Οκ μωρέ, απλά κάθε φορά που βλέπω τέτοια σχόλια οι βολβοί των ματιών μου γυροφέρνουν σαν του Μάρτι Φέλντμαν για το αν ο σχολιαστής μιλάει σοβαρά ή κάνει πλάκα.

Δημοσ.

Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω στα περισσοτερα  κινητα ειναι γιατι εχουν μεγαλο μπεζελ κατω και πανω αυτη την τρυπα ? Γιατι δεν βαζουν την καμερα στο μπεζελ η το αντίθετο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, disalfa είπε

Στην Ελλάδα:

2GB RAM και 16GB   =>  150 ευρώ

3GB RAM και 32GB   =>  220 ευρώ

4GB RAM και 64GB   =>  300 ευρώ

Αυτά.

Δεν υπαρχουν πλεον τετοιες διαφορες, εκτος και πας στο πρωτο μαγαζι που βρεις μπορστα σου, χωρις ερευνα αγορας καθολου.

Χαρακτηριστικα, το redmi note 6 pro, εχει στο gearbest 173 ευρα, και στο ελλαντα το πηρα 185.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Istros είπε

Αυτή η ανάλυση είναι προφανώς για να κρατήσει χαμηλα την τιμή.Αν θες καλυτερη ανάλυση πας σε Xiaomi Redmi note 7 με μικρή διαφορά και πολύ καλύτερα specs.Το note 7 έχει πουλήσει περισσότερο από 4.000.000 συσκευές σε 80 μέρες.

Ας κάνει το κινητό 5 ίντσες και η ανάλυση θα είναι οκ .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε

To xiaomi redmi note 7 που εχει στο skroutz αλλο ειναι; Αυτο θα βγει σαν σκετο redmi;

Υπαρχει το Redmi 7 και το Redmi note 7 με διαφορετικά specs και τιμη.Πληρωνεις κάτι παραπάνω και πας στο note 7 pro.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Istros είπε

Το Redmi 7 έχει πουλήσει 1.000.000 συσκευές μόνο στην Κίνα και αναμένεται να πουλήσει 4.000.000 μέχρι τέλος Μαρτίου.

Κλάιν μάιν.

Αναλογικά στην Ελλάδα, σαν να πούλησε κινητά σε όλους τους κατοίκους του χωριού μου στον Κίσσαβο. 

59 λεπτά πριν, Agony είπε

Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω στα περισσοτερα  κινητα ειναι γιατι εχουν μεγαλο μπεζελ κατω και πανω αυτη την τρυπα ? Γιατι δεν βαζουν την καμερα στο μπεζελ η το αντίθετο.

Δε μπορούν. Το κάτω μπέζελ έχει τις επαφες/ακροδέκτες/καλωδιοταινία της οθόνης. 

Χρειάζεται ειδική διαδικασία για να την κάνεις folded, δηλαδή αυξημένο κόστος.

Η apple έχει πατεντάρει έναν τρόπο που το κάνει. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stafaf είπε

Κλάιν μάιν.

Αναλογικά στην Ελλάδα, σαν να πούλησε κινητά σε όλους τους κατοίκους του χωριού μου στον Κίσσαβο. 

Αν σκεφτείς ότι κυκλοφόρησε 5 Μαρτίου δεν είναι και μικρό το νούμερο.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, stafaf είπε

Κλάιν μάιν.

Δε μπορούν. Το κάτω μπέζελ έχει τις επαφες/ακροδέκτες/καλωδιοταινία της οθόνης. 

Χρειάζεται ειδική διαδικασία για να την κάνεις folded, δηλαδή αυξημένο κόστος.

Η apple έχει πατεντάρει έναν τρόπο που το κάνει. 

Χμμ ενδιαφερον δεν το γνωριζα αυτό … αν θυμαμαι καλα η Xiaomi ειχε κανει κατι τετοιο ? καθολου νοτσ τρυπες και ένα μικρο μπεζελ κατω με την καμερα ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tsakalos! είπε

Γμτ... τα redmi 4,5,6 ηταν τα οικονομικα, μικρα τηλεφωνακια.. τωρα μου βγαλανε 6.2+ ιντσες... βγαλτε ρε κεραταδες ενα 5-5.5” μικρο με καλα χαρακτηριστηκα κ τιμη... 800 τηλεφωνα ολα ιδιο μεγεθος.. 

το Μι Play θα ρθει Ελλαδα η οχι;

θελω τηλεφωνακι max στο μεγεθος του Mi a2 αλλα με miui.

Ξεκινα το διαβασμα και βγαλε μπαταρια 4000mAh 2 ιντσων και πιστεψε με κατι θα κανουμε για σενα 😛 

Δημοσ.

ότι πιο βλακώδες πιστεύω βγάζει το υποκατάστημα της Xiaomi. Θεωρητικά θα έπρεπε το 7 να είναι σε κανονικές διαστάσεις και το Note 7 (εκεί το ρισκάρει με το όνομα χαχαχα) σε μεγαλύτερες διαστάσεις και όχι 16 πόντους και τα δύο!!! Το 4x που χρησιμοποιώ τώρα είναι σε πολύ καλές διαστάσεις και άνετο στη τσέπη όσο είμαι σε κίνηση. 

Η τιμή μια χαρά και για Ελλάδα και είναι μια καλή επιλογή για κάποιον που δε τον νοιάζει να είναι μακρυνάρι και θέλει μια οικονομική καλή συσκευή! ;)

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Vangelis_D9 είπε

Πολύ ωραία τιμή σε σχέση με τα specs, ξεπέρασε ξεκάθαρα το μπεστ σέλερ Redmi Note 4.

Φιλε εχω το note 4X κανα 2,5αρι χρονια και ειμαι υπερευχαριστημενος για την χρηση που του κανω (βιντεο, παραγγελιες, web browsing αντε και κανα heartstone απο παιχνιδια) και τωρα φετος λεω να παω σε Note 7 pro. Με ταλανιζει λιγο η Α σειρα της Samsung λογω καλυτερης οθονης αλλα λογικα θα παω στο Note 7 pro.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...