gehior Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 α ναιιι δεν τους εχω κουμπωμενους. χαχα. τους βγαζω μολις τελειωσω το φορτωμα να μην αναβει το λαμπακι γιατι ποτε δεν ξερεις αν δεν λειτουργησει το ups να καταστραφω απλα . εχω χασει 2 σκληρους απο ups παλια βεβαια πριν 15 χρονια γιαυτο ειμαι λιγο προσεχτικος. δεν θελω να αναβει το λαμπακι χωρις λογο. εχεις δικιο εσυ απλα δεν ειμα χρηστης των μακ ουτε 1 μιση χρονο κ δεν τα εχω συνηθισει ολα ακομα. οσο για το ccc εχω το τριαλ το κατεβασα το χρησιμοποιησα μια φορα . την δευτερη φορα που εκανα την ιδια μερα αλλη μια κλωνοποιηση βρηκε χωρις να κανω τπτ αλλα 200 μβ κ εκει καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα . με αλτ βεβαια λειτουργει κανονικα απλα μαλλον δεν εκανε κλωνο ακριβως. οποτε σε μια ωρα θα το βαλω να το κανει ελπιζω μεχρι 6 που θα ανοιξω να το εχει κανει . οποτε μπαινω απο τον παλιο παλι δισκο κανω διαγραφη του ssd κ φορματ αρχειο σαν mac os extended journaled απο οτι ειχα δει . k meta ccc αυτο που ειπες θα κοιταξω να δω αν υπαρχει κατι που δεν ειχα πατησει. νομιζω το ειχα πατησει οτι τον θελω για μπουτ . τεσπα θα το ξαναδουμε.
Jiakometi Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μια χαρά. Ελπίζω όλα να -πάνε καλά. Αν θέλεις ενημέρωσε για το αποτέλεσμα.
gehior Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 φυσικα θα ενημερωσω μηπως εχει κ αλλος το ιδιο θεμα !! κατα 6 ελπιζω να εχουμε αποτελεσματα!!! μονο για μπακ απ γραφει αριστερα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα