Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε ο καιρος να αλλάξω αναρτηση, ειμαι με τα μαμα και εχω κανει 80.000χλμ, πολλοι μου προτείνουν τα kyb, θελω να ειναι ποιο σταθερο το αυτοκινητο απ οτι με τα μαμα που ειναι καπως μαλακα, ποια σειρα kyb ή άλλη μάρκα λέτε να προτιμήσω. 

Δημοσ.
Στις 21/3/2019 στις 1:55 ΜΜ, Μάκαρος είπε

Πολυ καλες αναρτησεις βγαζει και η Monroe. 

Mου πρότειναν αυτές https://www.rellasamortiser.gr/el/mitsubishi/1536-mitsubishi-lancer-kayaba-excel-g-16-2007-2014-339104-339105-341444.html και μαλιστα ισχυριστικαν οτι ειναι οι ποιο κατάλληλες για το μοντελο το δικο μου με τις 16αρες ζαντες, απο τιμη πολυ καλη, σαν αναρτησεις δεν ξερω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GIANNIS400 είπε

Mου πρότειναν αυτές https://www.rellasamortiser.gr/el/mitsubishi/1536-mitsubishi-lancer-kayaba-excel-g-16-2007-2014-339104-339105-341444.html και μαλιστα ισχυριστικαν οτι ειναι οι ποιο κατάλληλες για το μοντελο το δικο μου με τις 16αρες ζαντες, απο τιμη πολυ καλη, σαν αναρτησεις δεν ξερω

Συνήθως Kyb προτείνουν ώς OEM αντικατάστασης .

Τίς ίδιες έχω τοπ[οθετήσει σε Honda Αccord .

Το συνδύασα με καινούργια ελαστικά και κάποια πράγματα που ήθελε το σύστημα διεύθυνσης.

Είναι ελάχιστες πιο μαλακές απο τις εργοστασιακές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, meletis_m είπε

Συνήθως Kyb προτείνουν ώς OEM αντικατάστασης .

Τίς ίδιες έχω τοπ[οθετήσει σε Honda Αccord .

Το συνδύασα με καινούργια ελαστικά και κάποια πράγματα που ήθελε το σύστημα διεύθυνσης.

Είναι ελάχιστες πιο μαλακές απο τις εργοστασιακές.

αυτες μου τις πασαρουν ως 15% ποιο ενισχυμενες-σκληρες, κατα τα λεγομενα του πωλητη στον ΡΕΛΑ, εσυ μου λες τωρα οτι ειναι ποιο μαλακες απ τις μαμα. Δεν θελω ποιο μαλακες απ τις μαμα, θελω ενα 20% τουλαχιστον ποιο σκληρες.

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.

Φίλε με 150 ευρώ φυσικά θα πάρεις μία ανάρτηση πολύ κατώτερη από τη μάμα.Απλά θα πάρεις μία ανάρτηση για να αλλάξεις την ήδη κατεστραμένη δική σου και όχι να πας σε καλύτερη.

Αν θέλεις κάτι πιο  αξιόπιστο φυσικά θα ανέβεις.Δεν έχω κάποια να σου προτείνω αλλά σου λέω αυτά που μου είπε ειδικός όταν πήγα να αλλάξω τη δική μου. Και εγώ την φτηνή σειρά KYB πήρα αλλά δεν έψαχνα κάτι άλλο γιατί με ικανοποιούσε.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, papoys1 είπε

Φίλε με 150 ευρώ φυσικά θα πάρεις μία ανάρτηση πολύ κατώτερη από τη μάμα.Απλά θα πάρεις μία ανάρτηση για να αλλάξεις την ήδη κατεστραμένη δική σου και όχι να πας σε καλύτερη.

Αν θέλεις κάτι πιο  αξιόπιστο φυσικά θα ανέβεις.Δεν έχω κάποια να σου προτείνω αλλά σου λέω αυτά που μου είπε ειδικός όταν πήγα να αλλάξω τη δική μου. Και εγώ την φτηνή σειρά KYB πήρα αλλά δεν έψαχνα κάτι άλλο γιατί με ικανοποιούσε.

Αυτές οι excell g τις θεωρεις τις φθηνες της kw και κατωτερες απ τις μαμα?

στο λεω γιατι μου τις πασσάρουν για καλυτερες απ τις μαμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι.Ενδεχομένως αυτοί που σου πρότειναν ξέρουν περισσότερα.

Και εγώ kyb φτηνά έβαλα στο οπελ.Δεν είναι σαν τα μάμα (σκληρά θα τα έλεγα) αλλά αντέχουν περισσότερο.Τα μάμα τα άλλαξα στις 95.000 χιλιόμετρα γιατί τα πίσω ειδικά είχαν βγει οφ.Με τα Kyb έφτασα τις 270.000 χιλιόμετρα , δηλαδή 175.000 χιλιόμετρα και το καλοκαίρι που πέρασα ΚΤΕΟ και ρώτησα μου είπαν ότι είναι μια χαρά.Οπότε ψηφίζω KYB.

15 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε

Αυτές οι excell g τις θεωρεις τις φθηνες της kw και κατωτερες απ τις μαμα?

στο λεω γιατι μου τις πασσάρουν για καλυτερες απ τις μαμα

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Παιδια αλλο αναρτηση και αλλο αμορτισερ...η βελτιωση αναρτησης ειναι επιστημη, τα αμορτισερ ειναι αναλωσιμα ανταλλακτικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες πιο σκληρά δες τα koni str.t ( πορτοκαλί ). Συνδιάζονται καλύτερα με ελατήρια χαμηλώματος. Είναι η entry κατηγορία των σπορ αμορτισέρ της Κόνι

Επεξ/σία από Liapisftw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κyb είναι καλά...Έχω στο megane τα πίσω και από την μανα τους πάνε μια χαρά στα 115000 χιλιόμετρα πλέον...Μπροστά άλλαξα πρόσφατα με sachs μιας και ήθελα πιο μαλακά από τα μαμά που είχαν σμπαραλιαστει από τα χρόνια καθώς και ένα ατύχημα που ειχα-αλλαξα άκρο με ότι να ναι αμορτισέρ- για να κάνω προσωρινά την δουλειά μου...

Έχε υπόψιν σου όμως ότι σύστημα ανάρτησης δεν είναι μόνο τα αμορτισέρ... Πρέπει να αλλαχτούν και οι βάσεις των αμορτισέρ-τα περίφημα top mounts-μιας και με τα χρόνια συν την καταπόνηση θα τα έχουν παίξει...

Επίσης μιας και θα σηκωθεί το αμάξι ένας καλός έλεγχος σε μπαλάκια σινεμπλόκ ψαλίδια ζαμφορ ακρομπαρα ημιμπαρα ΚΟΚ δεν θα έβλαπτε...Ολοκληρώνεις με μια καλή ευθυγράμμιση και είσαι jet..

Ξέχασα να σου πω ότι σκληρά αμορτισέρ θεωρούνται τα bilstein..Για δες ποιο μοντέλο βγάζει για το δικό σου....

Επεξ/σία από stefan123
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...